härlig söndag =)

Har tagit det så där lagom lugnt nu på förmiddagen. Plockat undan lite efter gårdagens festligheter diskat ännu fler maskiner. Även tvättmaskinen är på gång. Solen skiner men är inte så varmt. Blev mat kvar så det blir rester idag så behöver inte fundera ut någon middag, skönt ;) 
Har ringt hit A;s fadder som tyvärr inte kunde stanna hela kvällen igår på lite fika på kvällen. Tårtan tog tyvärr nästan slut igår även dom två glasstårtorna jag gjort men har lagt en ny sån i frysen så vi får se om den hinner frysa till.  Idag smaksatte jag med krossad Marianne, mint och choklad låter gott tycker jag.

A;s fadder hade med sig ett stort paket till A.

 Ni ser så glad han blev=)



Pappa kan du skruva ihop den NU!  Klart så gjorde han det med lite hjälp av storebror.

Ni kommer säker att få se fler bilder på traktorn och A för han gillar den även fast han inte når ner till tramporna. Man kan sätta sitsen i två lägen men det hjälpte tyvärr inte. Men med lite träning så kanske vi fixar det innan sommaren är slut =)

Kommentarer
Postat av: Therese - Lurans blogg

Vilket underbart paket!!! Och du är du sugen på en sådan balja så kan jag viska i ditt öra att de finns att köpa på JYSK för en mycket billig slant :-) Kram!

2009-08-02 @ 17:30:34
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0