tisdag

Vi fick en toppen dag igår. Solen kom =)  Svägerskan kom med sina "busfrön". Så A hade kul med lekkompisar ;)    Gäller att passa på att leka så mycket som möjligt innan A börjar på dagis ;)  Vi satt ute i solen och fika, gäller att passa på med det också;) A tog av sig skorna när han va i sandlådan, sen kom dom inte på igen. Så nu har han blivit snorig och lite hostig :(

På kvällen kom svärfar och titta på vår utebelysning som inte lyser :(  Han berätta att han nu har plockat över 20kg!!! kantareller i skogarna utanför knuten =)  Och nu lyser utelamporna ( ja inte nu men igår kväll ;)

Dottern sitter nu på bussen och åker till skolan, hon va så nervös stackarn. Förstår egentligen inte varför, hon har en kompis som ska gå samma linje och hon har varit i  skolan tidigare. Jaja men det är väl så det ska vara;)  Några har hon har frågast vilken linje hon ska gå, det blev sam med inriktning ekonomi. Hon är dock orolig att det är för mycket språk då det inte är hennes favorit ämne. Om det inte är svenska förstås;) för det är hennes favorit =)

Vet inte vad vi ska hitta på i dag. Tråkigt väder även denna morgon, men det har ju blivit bättre fram på dagen dom senaste dagarna så vi hoppas på det även idag  =) 
Kanske sitter A och jag myser med någon bok under filten =)  Eller så blir det full fart med dammsugaren ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0