lördagskväll

Har fullt upp i dag också =) A ville inte sova så länge idag heller men vi höll oss kvar i sängen till kl7, då han och jag gick ner och såg på barntv.
Vid kl11 blev vi bjudna till svärföräldrarna på fika, svärmor hade bakat jätte muffins med blåbär, och testat att göra två nya sorters kakor som smaka mums. Lät som vi hade tur och skulle få en låda med kakor till torsdag när Sambon fyller år =)

Idag är det köket som blivit rent ;)  Övervåningen har jag fått hjälp av Dottern att städa =) Tack söta du! Sambon har fixat det höstfint ute, klippt gräsmattan för sista gången den här säsongen, trimmat och klippt ner syrenhäcken som han har planterat vid vägen men som tyvärr inte tagit sig så bra...

När det va dax att fixa käk så kom han in och börja fritera kyckling och fixa resten till middagen. Han lyckades lika bra i dag så jag tror han får göra dt nästa helg också ;) 
Nu är det speedway på tv;n och cheeceballs som gäller, vi har även hunnit med lite glass med banan, maränger och cholkladsås =)
Tyvärr ingen stavgångspromenad :(

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej vännen! Hoppas du får en lugnare dag idag =) men det är väl så mycket med helgerna man vill hinna så mycket.Anthon får man hålla på hur länge som helst på vardagarna att få upp ur sängen men på helgenrna då är han uppe med tuppen..



Kramar om dig och hoppas du får en fin söndag

2009-09-27 @ 09:52:21
URL: http://sannasuppner.blogg.se/
Postat av: Therese

Vad skönt att få så mycket gjort och fixa ute, jag och mannen tog ett tag i hall och källare i går, och ska ta ner hummlen idag. Hoppas du får en härlig söndag! Kram

2009-09-27 @ 10:32:29
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0