vår semester så här långt...

Ser att ni är några som tittat in även fast jag inte skrivit på några dagar. Vi satte ju oss i husbilen i ondagskväll och åkte några timmar. Leta upp en mysig plats i Strängnäs trakten där vi sov för natten. Sen bar det av till Linköping, där stanna vi till vid Flygplansmuseumet med militärflyg. Där tillbringa vi några timmar med att titta på flygplan. A fick även passa på att prov "köra" småsmå flygplan vid deras kafé ;)

Några timmar till i husbilen så stanna vi till i Vimmerby för att idag ha huserat på Astrid Lindgrens Värld.  A har varit duktig och snäll. Inget gnäll, men så har hans pappa sett till att A och jag som är "matkänsliga" fått mat och fika med jämna mellenrum så vi inte ska bli sura och griniga ;)

A va till en början lite blyg och ville inget men det lossna efter ett tag. Det är ju i slutet på säsongen så det va inte allt för mycket folk, men för oss från landet så räckte det till ;)  Köpte lite småsaker med hem, A valde en CD skiva som redan har spelats.

Vi har nu ställt husbilen i Hultsfred dit vår kompis kompis kommer med tåget. I morgon är det speedway som gäller så vi hoppas på att åskan och regnet dom "lovat" håller sig borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0