mary kay

Ledig fredag !  Härligt, känns som det va länge sen jag va ledig, fast jag va det i måndags. Fast då hade jag ju lite planerat och skulle ut och fara, idag är det tomt och så har vi helgen också som bara har lite lite saker som måste göras och en massa roligt som vi gör om vi vill och orkar =)

A och jag har tagit en låång morgon, har inte ens fått på oss kläderna ännu,hmm. Pysser runt och grejsar i morgonrocken. Men ska strax in i duschen och prova min nya scrub från Mary Kay. I går hade hon med sig lite saker direkt så hon skulle slippa skicka allt med posten och kul för oss som fick en varsin påse med hem =)  Allt fanns inte kvar men det mesta jag köpte fick jag med hem. Så som sagt scruben ska testas nu direkt.

Bild lånad från http://www.marykay.se/

Mary Kay® EdT Sugar Scrub är en scrub som varsamt exfolierar bort döda hudceller på kroppen. Huden känns mjuk, len och återfuktad och ser strålande ut!


Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Mary Kay, huga ryser när jag tänker på det, dels priset, dels utsagen jag fick av det... Hoppas inte du reagerar på samma sätt! Dock är jag super känslig och allegisk... Kram kram

2010-03-26 @ 10:00:55
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Camilla

Lyxigt med Mary Kay! Jag skulle handla som en tok om jag gick på visning, därför törs jag inte gå... ;)

Kram och trevlig helg!

2010-03-26 @ 16:58:30
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Sockenvägens Söta

Åh vilken underbar gerbera, impad att du fått den att blomma om!!!

Och ang mary kay så använde jag produkten tills den var slut då jag först trodde det var kroppen som "renade" sig, men nope, reagerade. Trots detta höll konsulenten på att ringa å ringa hur länge som hellst... drygt. Men jag har bekanta som älskar produkten å speciellt för att de är så tokdryga. Kram kram

2010-03-26 @ 18:04:54
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Att ha det gott

Vill gärna höra vad du tycker om den

2010-03-28 @ 09:21:20
URL: http://rubinen777.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0