full fart =)

Ojoj här hemma är det fullt upp =)  Kul men hinner tyvärr inte sitta här så mycket, varken skriva eller läsa :( 

Dagen idag börja i allafall med en extra sväng då Sambon skulle lämna in bilen på verkstaden så jag skjutsa runt honom och lämna A på dagis. Sen jobba, har i dag kallat patienter för "brinnande livet" tyvärr har stora skrivaren på jobbet gjort sitt så har suttit vid en liten skrivare som tar sån tid på sig att skriva ut :( 
Samma resa hem, först hämta A på dagis och sen skjutsa Sambon ;)  A va ute och kom springande och slängde sig runt halsen. ♥ Då smälter mammahjärtat.

Väl hemma hade dom stora barnen fixat maten. Tackar!  Därefter fanns det hur mycket små plock som helst.....Tog först tag i stora högen på bordet, massor med reklam som inte kastas och en och annan räkning jag önskat hade hamnat i soporna ;)  Skrivit in alla räkningar på banken och hoppas det inte kommer några flera för då räcker inte lönen till.....Självklart har jag hängt en maskin tvätt också, tror ibland att jag tvättar åt hela byn för det är aldrig tomt i tvättkorgen ;)

Sambon är hängig och har legat hela kvällen. Hoppas han piggnar på sig för i morgon är det grillkväll på A;s dagis. Och det vill vi ju inte missa =) Ja annars får väl jag och A klara oss själva ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0