grillkväll

Även igår blev det ännu en hel dag =)

Först jobb som vanligt =)   Sen hämta A på daigs för vidare "transport" till frissan. Så nu har A fått en sommarfrissa ;) Något kortare än sist men inte så kort som när jag fick använda maskinen ;) (som tur är ;)

Efter middagen tillbringades hos mormor och morfar =)  Där fick vi rabareberkräm, mums. Plocka lite rabarber A och jag så det blir kanske kräm även idag till lunch =)  A hitta en gammal kickbike som han åkte runt på och jag satt i solen och hade det härligt!

När klockan närma sig 5 så åkte vi till dagis (Sambon mår bättre och kom också med) För som sagt igår kväll så va det grillkväll på dagis. Lite olika lekar som man fick göra om man ville och sen grilla vi korv :)  Mycket folk va det där, kul när det ordnas något. Vi hade super tur med vädret för vi hade solsken och varmt =)

Väl hemma blev det inte så mycket gjort....tog en slökväll i soffan ;)

Idag verkar det bli en solig dag även idag. Blåser dock lite idag så idag ska det tvättas och hängas ut en massa tvätt ;)  Annars står det fönstertvätt på schemat...Planerna va att syrran skulle komma över en stund men det har blivit ändrat tills i morgon. Så ska försöka hinna få undan så mycket som möjligt idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0