leksaker i massor

Härligt med fredagar!
Tyvärr så hade A blivit sämre i med gegga i ögonen igår kväll tyckte sambon. Så jag ringde vårdcentralen i dag. Men dom sa att om han va förkyld (och det har han ju varit mer eller mindre i flera månader nu) så va det ingen fara. Vi kunde skölja med koksalt ( och det har vi redan gjort). Om han inte blivit bättre efter helgen så fick vi komma och visa upp oss =) Passa även på att fråga om vi kunde träffa andra barn, det är ju fredag = öpnna förskolan. Det gick hur bra som, helst om A orkade.
Så vi har varit där och A har så roligt. I dag ville han klä på sig en klänning från utklädningslådan, han är ju för go. Han verkligen gillar att få klä på sig olika saker, hemma är det mest kepsar och annat på huvudet. För att inte alla skor han provar.

Passa även på att åka till mormor och morfar en sväng innan vi åkte hem. Då va jag in och röjde bland mina stora barns leksaker som står där på förvaring och hitta massor med saker att ta med hem till A. Tog inte med allt vi får se till att A får sitt lekrum snart för det blir så fullt annars.

Här är några av dom saker som kom med hem idag =)


En del av dom som skallrorna skulle väl ha varit hem hit tidigare men, men bättre sent en aldrig. A gillar ju att göra (o)ljud så dom kan väl passa ett tag till ;)

Kommentarer
Postat av: Petra

Vilka fina leksaker!

2008-11-14 @ 23:01:37
URL: http://egokick.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0