härligt

Jätte kul att träna =)  Men kommer nog ha en grym träningsvärk om någon dag :( 
 Nu är det bara att se framemot torsdag då det är dax för nästa...
Nu är det dax för sängen för i morgon är det A;s första inskolningsdag på dagis och mamman är pirrig ;)

tävling 090831

Hittat en tävling där man kan vinna the, doftljus och honung. Låter som en toppen vinst till hösten (även om jag tror att det är en sommartävling). Besök Maria och delta i utlottningen =)



Aromia där vinsterna kommer ifrån har en bra sida. Jag hitta bland annat att man kunde prenumera på the, man fick en påse nytt the varje månad. 1 st 70gr thepåse i månaden för  360kr låte väl som en kul greg =)

hemma

Usch nu är jag trött....Tugnt att jobba idag. Men roligt ;)  Ledigt i morgon då det är dax för första inskolningsdagen för A =) 

Nu ska jag strax byta om för idag börjar gympan, Hurra, som jag längtat =)  Visserligen är jag väldigt trött idag men hoppas det går bra ändå =)



Bild tagen här omdagen på hänglobelia.


morn morn

Sitter och äter frukost. Strax dax att väcka A som ska vara hos mormor och morfar idag. Sen är det jobba som gäller.

Ser ut att bli fint väder. 18 grader och sol bakom moln enligt  www.yr.no

dagens tävling 090830






Jag Deltar Hos ☆SessanOchPrinsessan☆ som i samarbete med ByBeOn Lottar ut Estelle & Thild`s -Body Wash & Body Cream -Ta Chansen att Vinna du också!!

påminnelse

Har just gjort en beställning på HM. Ni kommer väl ihåg att dom har 10% till midnatt med koden 8499 !  Det blev mer än tänkt från början ;)  Men skjortan till A som jag skrivit om tidigare fanns inte på HM som jag besökte idag heller i rätt storlek så den blev det. Blev även sporttoppen som Emma bloggade om igår. Ja sen slank det ner lite av varje, vi får se vad som blir kvar och vad som skickas tillbaka.... 


dammsugare

Det blev bråttom i morse, vi skulle till stan =)  Så efter frukost va det bara duscha och sen iväg. Va in en snabb sväng här innan frukost och då tänkte jag att jag kan skriva senare, men det missa jag :(

Har som sagt varit in en sväng till stan. Så nu äntligen har vi köpt ny dammsugare, den gamla är nu sämre än sämst :(  Det blev en Philips. En röd!



Så nu kommer det att bli kul att dammsuga igen ;)


Sen blev det en sväng till Gränbycenrum där dottern köpte jeansleggings på Vero Mode. Själv såg jag en snygg jeanstunika på GinaTrico, men det blev inget köp.


Det blev ett besök på kina och asiatsik buffé innan vi åkte hem så nu står magen i fyra hörn ;)  Mumsigt är det, på det stället vi va ingick även sushi. Det har jag bara provat en gång tidigare, men nu åt jag och tyckte det va gott =)

mallig ;)




Ser ni, ja det är inte så avanserat men jag har gjort ett collage =) *Lite mallig*
Hittat sidan picnik  där kan man göra lite av varje och Detta har jag lyckas göra =)


torgfest

Hemma igen=) Blev inget köpt, ja förrutom mat förstås. Det va för mycket folk...Fanns ingen plats att "klämma och känna". Titta lite på barnskor/stövlar men nej, vi har ju två pappkassar står....

Träffa däremot en massa folk man känner så mycket prata blev det ;)  Bla ett Öppnaförskole kompis till A och hans mamma som vi inte träffat på  ca ½år, det va kul =)

Blåser lite så har pasat på att tvätta lite, torkar ju så bra =)

Har nu en kantarell/köttfärspaj i ugnen. Vi ska äta  lite kräftor och då tänkte vi att det skulle vara gott med lite paj också. Det kommer en kompis, det är ju speedway kväll ;)

Ikväll har "min" gympaförening konsert i Leufstakyrka, tyvärr så kommer vi inte åka men hoppas att det är många andra där så dom inte behöver höga avgifterna på gympan =)


Ja det är allstå inte vi som skulle sjunga utan det är CasjaStina Åkerström ;)


lördag med sol

Japp vi har solen hos oss idag också =)  Varmt är det också =)  A ville inte sova längre än till 7 så då gick han och jag upp och myste framför tv;n (då kan man som mamma fortsätta slummra lite ;)

Vid 9 rasa dom andra upp för då är det frukost hos oss på helgerna. Skönt att sitta och äta och prata i lugn och ro. Höra vad planerna är för dagen och om det är något som barnen vill prata om.

Idag har vi planerat att åka till Gimo där det är torgfest idag =) Har faktiskt inte varit på det tidigare, men hört att det brukar vara trevligt. Fast vi stannar inte på "festen" ikväll utan nöjer oss med att besöka den under dagen då det ska spelas en massa musik av lokala förmågor ;)  Sen ska det öppna ny butik i "Gallerian", dom befintliga butikerna har bra priser, det kommer även knallar och utställare dit.

Sitter nu med toning i håret =)  Goldwell som jag köpte från www.forhair.se till bra pris =)  Färgen är mörkmahogny.4R, som vanligt ;)


dagens tävling 090829

- Det ska vara ekologiskt och lekfullt TÄVLING !!!  Så skriver Jessica på bloggen http://www.bambii.blogg.se/  Där kan man vinna kläder i valfritt plagg från "Mina första kläder" eller "Busfrön"

 


Det  är samarbete med Jessica på http://www.bambii.blogg.se/ och Jenny på http://www.liandlo.com/


Det är dragning i tävlingen den 7 september kl12.00

Knäckemacka...

Det har gått bra att jobba. Men usch så trött jag va sista timmen ;)  Skönt att det är en hel helg innan det är dax för nästa gång.....Och som sagt nu är mammaledigheten slut :(  Från och med nästa vecka är det tre dagar/vecka jobb som gäller och har ordnat det så bra :(  att jag jobbar nästa helg också, så det blir en "tung" start.....

När jag kom hem så hade sambon fixat lite mat, det blev grillat, mums.

Sen va det dax för en lekdejt, in i bilen, för det såg ut att bli regn, men det kom inget inget så vi va ute och lekte en lång stund innan vi gick in. Inne bjöds vi på knäcke macka med leverpastej,mums.


Nu är det mys i soffan och sen sova =)
 

Härliga fredag =)

Äntligen fredag eller ?!?  Jobbdax idag. Ska strax åka, jobbar till fem. A ska få vara hos farmor och farfar idag också =) Något alla tre tycker ska bli kul ;) 

Själv så blir det inte så mycket gjort förrutom jobba idag.  När jag kommer hem ska jag bara slöa =)

 Kort jag tagit tidigare i sommar.

tävling 090828

Den här tävlingen får ni inte missa =) 
Den här smart smycke förvaringen från www.exerro.se  kan man vinna hos Ha det gott  Men skynda på torsdag drar hon en vinnare.


inreda

Är det någon mer som är sugen på att betälla från www.inreda.com nu när dom har kommit tillbaka. Passa på nu för just nu för man lite prova på saker närman beställer.

pärlplatta



Japp det va det vi "pysslat" med pärlat. Men A har inte riktigt ro att göra färdigt. Han tycker det är roligast att grega med pärlorna och inte alltid lägga dom på plattan. Men jag pärla färdigt hjärtat när han ledsna, men hällde bort det sen så han har något att göra nästa gång han vill ;)



Vi använder Hama Maxibeads, passar en liten killes fingrar bra ;)

sista mammaledigheten....

Mmm så är det sista dagen.... Ska jobba extra i morgon, hur kunde jag lova det.... Så idag bara myser vi =)  Har just kommit hem från en cykeltur, som vanligt somnade A. Men vi svängde förbi A;s farmor och farfar och då vakna vi till ;)

Solen skiner men det blåser lite. Så jag tvättar för fullt. Gäller att passa på snart är det bara inne tvätthäng som gäller och då är det trångt ;)

Igår plocka jag fram lite "pyssel" som A kunde gregsa med när man va "tvungen" att hålla sig inne pga allt regnande. Han fick det när han fyllde år men jag har tyckt det varit för fint väder för att sitta inne och pyssla med det här. Han va duktig men när han ledsna tog jag över ;)  Tyckte det va jätte kul ,minns inte att jag gjorde det som barn. Vi diskutera detta "pyssel" på jobbet häromdagen och då fick jag höra att det till och med fanns såna här klubbar för vuxna. Men nej så sugen blev jag inte ;)  Jag ska ta en bild så får ni se sen.
Förresten medans jag duscha idag så passa A på att plocka fram det här, så vi fick ligga på golvet och plocka sen;)

hjälp!

A har just ätit ett plommon och jag hittar inte kärnan.....Brukar vara med och be att få den direkt medans han äter, men nu hann jag inte med och den är borta....Kommer den ut den vanliga vägen ? Eller kommer han få ont i magen ?


Update;  Tack för eran hjälp. Har även pratat med min svägerska som är undersköterska och hon sa som ni den kommer ut den vanliga vägen utan problem. Skönt att höra =)

tävling igen....

Hittar så många tävlingar som jag gärna är med i. Har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra, skaffa en tävlingsblogg, ha en tävling om dagen eller samla ihop många tävlingar och skriva ett inlägg i veckan. Vad tycker ni?

Här kommer iallafall en tävling på jätte tuffa bestik med traktorer och andra fordon. Skulle passa A perfetkt;)

Skit skit skit!  Här ska det vara en bild som jag fixat och trixat för att få hit och så trasslar blogg.se så jag får inte hit den...........Försöker få hit bilden igen senare. Men om ni går in och kollar hennes blogg så ser ni dom.



Jaja men här kommer texten:

Jag är med och tävlar hos creyla.blogg.se om ett par tuffa bestik från www.coolstuff.se.
Va med och tävla HÄR  du också. 

onsdagskväll

Så där nu har mamma och pappa åkt. Det blev heldag, roligt. Tyvärr så har det regnat nästan hela tiden så det blev varken cykeltur eller promenad. A och jag va i allafall ute en sväng innan dom kom. Med regnkläderna på så va det inte så "farligt", gick och hämta posten. Idag kom toningen och moussen som jag beställde från www.forhair.se i måndags. Snabbleverans trots att det står att det ska ta 3-4 dagar.

Trevligt att ha mamma hemma och hinna prata en massa bara hon och jag. Han med både viktiga saker och lite skvaller ;)  När dom andra börja dyka upp så blev det dax för mat. Vi grilla trots regnet. Sambon hade den stora turen ;) Men lite tur hade han i allafall, det va nästan uppehåll nästan hela tiden. Solen sken till och med ett tag så vi tänkte nästan sitta ute ett tag. Men nej vi satt inne så det

onsdagsmorgon

Idag har vi grått och tråkigt utanför dörren :(  Hade planer på en cykeltur och kanske en sväng i skogen. Min mamma (och pappa med men han kommer senare) ska komma över. Då hade det varit kul att kunnat vara ute men här ska visst bli regn......
Har tagit fram en stor kasse med begnade barnskor/stövlar som ska kollas om några passar. Finns en hel del grus och sten där tror jag så hade tänkt tömma ur kassen ute och sen prova när mamma är här, men nu får vi se. Om det kommer bara lite regn kan vi sitta ute under tygtaket.

Vi hade också planer på att grilla fläskfilé och fixa ugnpotatis och bjuda dom på och då hade det varit trevligt att kunnat suttit ute, visserligen kanske inlindade i filtar men regnar det är det inge kul.




Den här moroten drog stora sonen upp ur landet när vi va i stugan i helgen. Jag tycker den ser kissnödig ut =)

Björn Borg tävling

Så där ja äntligen har jag bestämt mig ( eller nja, inte riktigt men tror att det blir så här)  Fashionhaggan  har en super tävling. Eller vad säger ni om hela 3 priser ur Björn Borg sortiementet =)  Man har till den 31/8 på sig.

Först så va det dessa jag spana in.  Men lite orolig att mina kraftiga vader inte ska få plats :(

Sen fundera jag en lång stund på dessa, tänkte att man skulle ju kunna knyta upp dom lite så att vaderna får plats ;)


Men nu har jag bestämt mig. Det får bli dessa om jag vinner.

Nu är det bara att hålla tummarna =)


Kolla in den HÄR sidan som man vinner skor/stövlar i från.  Det är även här som man vinner andra och tredje pris ifrån.


PS Fashionhaggan är skodesigner och kanske är det just hon som designat dom skor du vill vinna.

dagisbesök

Åh vilken rolig dag vi haft idag =)  Börja som sagt med en sväng till dagiset där A ska gå. Där var A först lite reserverad men sen va det full bus ;)  Vi fick först gå en liten rund tur och titta hur det ser ut. Det kommer att vara 18 barn och tre "fröknar" på A;s avdelning, det finns 3 avdelningar till. Det va en mysig uteområde, det kommer vår lillkille gilla, men rutschkanan va lite för hög, han va upp 2ggr men nej gick ner igen. "Fröken" som ska vara med och skola in A verkar vara trevlig (låter lite tråkigt med trevlig, men hon är mycket bra)

Åkte sen ner till torget där träffa jag en bekant, kolla lite i klädaffären och skoaffären. Kläderna kunde jag vara ute men skoaffären hade jag kunnat köpt halva ungefär ;)  Dom har bla Björn Borg skor/stölar så kolla in några av dessa då jag hoppas vinna ett par hos Fashionhaggan nu när jag tror mig veta vilka jag ska önska mig så ska jag skriva ett inlägg om det. Det är ett "jippo" på torget på lördag då hon i skoaffären sa att dom skulle ha stor utförsäljning på barnskorna. Så nu ska här provas vad vi har och vad vi kanske ska köpa nytt.

Sen va det dax för kontroll på BVC. A väger 16kg och är 88cm lång. Vi va där en extra gång eftersom han inte pratar så mycket sist och inte nu heller....Men sköterskan va inte orolig ändå och inte jag heller. Tror det kommer när han blir mer med andra barn och vuxna än vi som förstår vad han vill utan ord;)

Väl hemma så blev det en stor sväng med dammsugaren. Det va länge sen för min del, har "vägrat" använda den då den är kass:(  Men kanske kanske blir det en sväng till stora staden i helgen och titt på ny :) 

Nu har vi festat på kladdkaka som stora sonen bakade när han kom hem från skolan =)

tisdagsmorgon

Vi hade en skön dag A och jag igår. Mycket solsken =) Hann och tvätta en massa tvätt, och lite strykning.
När han hörde farfar starta grävaren så skulle vi bara ditt....fanns inget annat alternativ ....Låste dörren och tog med korten som vi fått från www.fujidirekt.se/gratis dom flesta är på A men några andra hade vi från när vi va i Dalarna. Vi fick nykokt jordgubbssylt och en massa plommon med oss hem sedan.




Nu ska vi in i duschen för strax ska vi åka och hälsa på dagis. A vet ju inte vad det innebär men jag tycker det ska bli kul, dock lite pirrigt ;)

Äntligen tävlingsdax ;)

Så där ja nu har jag fått hjälp av sambon att få till bilden från Amanda. Plattlätt va det också, hmmm skulle behöva grega mera så jag kommer ihåg allt jag har lärt mig för länge sen.....



"Jag är med och tävlar hos Creyla om ett par slitstarka överdragsbyxor från Busbyxan.se.
 Var med och tävla HÄR du också!"


Så här står det om byxorna; Busbyxan är en överdragsbyxa i slitstark norsk bävernylon av högsta kvalitet.
Lätt att ta på, skön att ha på!
Den står emot fukt och smuts - perfekt för årets alla utelekar.
Byxan sys i sex färger: cerise, grå, brun, röd, blå och svart.
man kan få den i två olika modeller - med eller utan resår under foten.

Låter som ett par super bra överdragsbyxor  somjag jätte gärna vill vinna =)

tårta

Kolla vilken super fin tårta Nina (www.glamourmamman.blogg.se)   gjorde till sin son förra året när han fyllde.

  Bilden har jag fått lov att låna av glamormamman Nina

En sån här tuft tårta kanske det blir här nästa år när A fyller. Om han har börjat äta glass,kakor och karameller ;)



Har svårt att länka idag, blogg.se har traslat lite väl mycket nu.....

tävlingsknas


Håller på att bli knasig ;)  Blir arg på mig själv för att jag är så dåålig på det här med datorer!!!!
Det är en toppen tävling hos Amanda där man ska kopiera bilderna och skriva ett inlägg. Och det går inte för mig trots att jag fått hjälp av både henne och av sambon.....

Men lovar att jag ska tipsa om den senare i kväll när jag fått hjälp av sambon när han kommit hem...(och inte genom telefonen och msn som tidigar)


BLÄÄ nu kan jag inte ens länka till Amanda..... men gå in på www.creyla.blogg.se   så hoppas jag ni hi


beställning

I dag har A sovit nästan hela natten i sin säng =)  Så skönt det är att ha fått sova :)   Nu har vi ätit frukost med dom stora barnen och "skickat" iväg dom till bussen.

A sitter och ser på barntv och jag har "fastnat" här vid datorn, kollat in lite bloggar och har just beställt mer toning från www.forhair.se tycker dom har ett bra pris + att dom inte tar någon frakt. Snabbt går det också =) 

  Det blev även en spray mousse från Disp. Har provat den tidigare och tycker den får mitt hår att se mindre "risigt" ut.  Visserligen tycker jag att håret blivit bättre nu när jag använder Aussis shampo och balsam. Ska köpa inpackningen också nästa gång jag är i stan har jag tänkt ;)

kantareller

Vi hade en super skön dag vid stugan. Vädret har varit toppen. Dottern hade bakat muffins som vi tog med och fika på =)  A och jag gick och tömde brevlådan på en massa reklam, på vägen stanna vi och titta på hästarna i hagarna på vägen till lådan.

När vi kom hem så blev det veckans rester till middag ;)  Det godaste va nog crepsen sambon "slängde" ihop av pannkakorna svärmor gräddat åt A i fredags när han va där (japp hon skicka dom som blev över hem till oss ),  sen hade svärfar varit hit med en massa färdig rensade kantareller som sambon gjord en stuvning på och la i pannkakorna, så vips blev det crepes =)
 

Efter maten har jag hunnit lite av allt det plockande jag hade tänkt hinna med idag. Men som sagt det  andra finns kvar tills imorgon ;)  Lagt in dom sista räkningar för den här månaden, hoppas jag, tagit rätt på en massa tvätt, stryka får bli en annan dag och vattnat blommorna. Sen blev det en "välbehövlig" soffstund med famlijen, lite glass och chokladsås hör till ;)

solsken

Solen skiner så nu bär det av till stugan =)  Är nog sista gången för i år,, nej båten ska ju upp sen förstås....Men sängkläder ska ju hem idag för någe mera sova blir det inte ;)

Gympadax

Hurra va just in och kolla på "min" gympa sida , där står det att det börjar igen v.36. Har planer på att gå tre pass även denna termin.
Måndag;  Afro/Box
Torsdag; Teampower och Yoga

Längtar!

söndagsfunderingar

Nu har man fått lite frukost i magen.

Går dagen va väldigt lugn, gjorde inte mycket. Dottern va på bio så va hämta henne. Dom såg "Baksmällan", hon tyckte den va rolig.

Så idag måste det hända saker, för här ser inte roligt ut :(  Det va länge sen dammsugaren va framme.

Planer för nästa vecka;
Måndag; ringa dagis och kolla om vi kan hälsa på en liten stund i morgon.
Tisdag; A har tid för 2års koll på BVC, och kanske ett besök på dagis?
Onsdag; ev. jobba om jag får någon barnvakt ( eller kanske inte har inte lovat något, skulle egentligen velat vara    hemma den här sista veckan på mammaledigheten)
Torsdag; Inget på agendan (ännu)
Fredag; Jobba!

Örskär

Vi har haft det jättetrevligt =)  Igår va vädret bra, men idet börja regna på förmiddagen i dag. 
Vi börja med att ta färjan över till Gräsö sen åkte vi så långt norr vi kunde. Där kom "krangel" Per och hämta oss med båt, sen va det ca 10 min färd över till Örskär. Där fick vå gå ca  1,5 km innan vi kom fram till Örskärs fyr och vandrarhemmet där vi skulle sova på över natten.



   

Här är några bilder från ön som jag tog när vi gick runt innan maten.

Blev även en tur upp i fyren.    Bilder tagn uppe från fyren, som är 32,7m hög.

   Här kan man se Forsmarks kraftverk om man tittar noga, så där ut bor jag =)

   Här äv vi på väg till båten, för nu är det dax för hemfärd.   Några gick fortare än andra, båten bakom är denvi åkte över i.

fredagmorgon

Uppe med tuppen även idag. Fast idag är det inte A;s fel ;)  Idag ska jag jobba och A ska vara hos farmor och farfar =)  Något han och dom,tror jag, tycker ska bli kul.
Det blir bara halvdag på jobbet för sen ska vi ut på roligheter =)   Vi ska åka ut till Örskär, en liten ö utanför Gräsö/Öregrund. Har varit där tidigare med jobbet men det är nog 10 år sedan. Det är inget jobb utan bara trevligheter och helt frivilligt. Vi ska umgås och äta gott. Det ryktades att det skulle bli buffé från Hambergsfisk. Låter mums tycker jag.

Kommer tillbaka i morgon någon gång mitt på dagen. Så har en trevlig fredag =)


  En nyvaken A tidigare i sommar =)

torsdag med sol =)

Hurra vi fick värme och solsken idag också, även fast det inte såg så ut i morse =) 

A vakna tidigt redan vid 6 och så ville han att vi skulle gå upp :(    Han drar av mig täcket och kommer med morgonrocken så det är inte så mycket att välja på ;)

Vi tog det lugnt på förmiddagen, titta lite på tv och dansa till Mora Träsk =)  Sen när dolen kom så tog vi en sväng på cykeln idag också =)

Pass på att grilla och äta ute i solen, kanske blev säsongens sista. Ska dock bli fint väder i morgon när jag kollar vädret men då är varken jag eller stora sonen hemma.  Han ska åka till stan med några kompisar efter skolan, köpa jeans, sen ska han stanna hos en kompis över natten.

Här även passat på att tvätta massor idag, det har torkat så bra i solen och vinden. Det är sånt som är härligt tycker jag =)

HM shopping



Den här skjortan hade jag inte ens tittat på i katalogen/webbutiken men såg den i butik igår och den är bara för snygg =)
Det turkosa i skjortan gör den jätte snygg. På hemsidan står den som mörkgrå.
A kommer bli jätte snygg i den och ett par svarta lite smalare jeans som vi köpte i Mora på Cubus.  Kommer bli nog den han har när vi ska på barndop om ett par veckor =)

Det är på HM som jag lånat bilden och där jag såg den =)  Och vet ni priset är bara 99kr. 100% bomull och 60graders tvätt kan inte bli bättre ;)

skor

Har ju helt glömt bort att berätta att A nya skor vi vann hos Engla  har kommit. Jag hade lite svårt med storleken på skorna. Har aldrig tidigare "beställt" skor utan att prova innan.Dessa är nästan små så det gäller att använda dom massor medans A kan ha dom. Hur gör ni som skickar efter skor för att få rätt storlek?
 
  Så här stort paket kom dom i =)   Spännande va det att få öppna =)

  Och så här fina är dom =)

tur till staden

Tog den har snygga killen   och drog till stan =)  Tidigt på förmiddagen.  Stora sonen ringde och sa att dom slutat så han hängde också med, men åkte hem efter han fått lite lunch ;)   Hämta upp mamma och stora sonen på vägen;)

Blev inte mycket shoppat, har däremot fått många tips på vad jag vill ha;)  Så ska nu kolla igenom och kolla vad som finns innan det blir en tur igen.  Fast som vanligt är det mest till A jag kollar. Har fått en ny favorit affär i Lindex  hittade många fina tunikor där som jag har kunnat tänkt mig =)

Åt en mycket god lunch på en mysig restaurang som jag inte minns namnet på :(  Den ligger mitt emot Village för er som hittar i Uppsala ;) Dom hade uteservering, det va så skönt att sitta ute i solen.   För min del blev det ceacarsallad, svårt att ta en bra bild när solen sken så härligt=)

På vägen hem så sprang en älg över vägen.    Har tagit bilden genom bilrutan, va rädd att älgen skulle försvinna innan jag hann ta kort ;)

hemma!

Så där nu är jag hemma. Ska lägga A sen skriver jag om dagen ;)  Inte så många köp men hänt lite annat :)

ondsag

Blev inte så mycket mera gjort igår...Regnet öste ner och det blåste massor på eftermiddagen/kvällen.

Men idag bär det av till stora staden =)  Min mamma följker med och har A dom minutrarna som mammografin tar sen ska vi springa på "stan". Ska bli jätte kul vet inte näår mamma och jag gjorde det sist.

Hoppas göra några fynd. Vore kul med lite nya kläder när man ska börja jobba. Visseligen bytter jag om till arbetskläder när jag kommer fram till jobbet och åker bil själv dit, men ändå ;)

tisdagsförmiddag

Så där nu är förmiddagen över ;)  A och jag har varit och köpt ägg hos grannen. Där finns så mycket att titta på längs vägen så det tog lite tid. En dumper, skördetröskan skymtade inne i en lada en låda med elstängsel och en massa annat.
När vi kom hem tyckte A att det va dax för en sväng med cyklen =) Och det ställer man ju upp på. Blev nästan en sträcka på en mil. Det är precis lagom väder för en cykeltur. A han somna  han ;)  Hände en maskin tvätt när jag kom hem och sen va det dax att grädda pannkakor som skulle bli dagens lunch. Mums!

Och så ringde som dom från jobbet och undra om jag ville/kunde jobba torsdag och fredag. Jag lova att jobba på fredag.

Nu har vi hämtat posten. Jag har fått tid hos doktorn och så kom "Måbra" tidningen som jag fick av svägerskan i prenumeration när jag fyllde.

Dottern har ringt, dom har slutat för dagen. Och det verkar vara bara bra. Tror hon sa att dom va fyra från hennes gamla skola i hennes klass.

tisdag

Vi fick en toppen dag igår. Solen kom =)  Svägerskan kom med sina "busfrön". Så A hade kul med lekkompisar ;)    Gäller att passa på att leka så mycket som möjligt innan A börjar på dagis ;)  Vi satt ute i solen och fika, gäller att passa på med det också;) A tog av sig skorna när han va i sandlådan, sen kom dom inte på igen. Så nu har han blivit snorig och lite hostig :(

På kvällen kom svärfar och titta på vår utebelysning som inte lyser :(  Han berätta att han nu har plockat över 20kg!!! kantareller i skogarna utanför knuten =)  Och nu lyser utelamporna ( ja inte nu men igår kväll ;)

Dottern sitter nu på bussen och åker till skolan, hon va så nervös stackarn. Förstår egentligen inte varför, hon har en kompis som ska gå samma linje och hon har varit i  skolan tidigare. Jaja men det är väl så det ska vara;)  Några har hon har frågast vilken linje hon ska gå, det blev sam med inriktning ekonomi. Hon är dock orolig att det är för mycket språk då det inte är hennes favorit ämne. Om det inte är svenska förstås;) för det är hennes favorit =)

Vet inte vad vi ska hitta på i dag. Tråkigt väder även denna morgon, men det har ju blivit bättre fram på dagen dom senaste dagarna så vi hoppas på det även idag  =) 
Kanske sitter A och jag myser med någon bok under filten =)  Eller så blir det full fart med dammsugaren ;) 

märklappar !?!

Sitter och kollar runt efter märklappar. A börjar ju dagis om två veckor och då måste "allt" vara märkt ;) Men vet inte vad som är bäst, såna man syr fast eller bara stryker på?   Vilket företag är bäst ? jag blir snurrig ;)  Någon som har en åsikt så skriv gärna en kommentar så kanske jag blir klokare ;)

Till dom stora har jag haft såna man sydde fast.

måndag + veckan som kommer

Vädret blev bättre under dagen =) Så vi passa på att var ute mycket igår.
Va en sväng till svärföräldrarna på fika på förmidagen, dom har just kommit hem från en tur med husbilen. När vi va där kom sonen hem, välbehållen och mår bra ;) Skönt för en nojjig mamma ;)

Nu är det måndag igen. Den har veckan börjar dom stora i skolan i gen så det blir lite mera rutiner. Dottern börjar gymnasiet i morgon och är lite orolig stackarn. Stora sonen börjar sista året och dom börjar inte förrän på onsdag. Men dottern har varit inne och kollat på skolans hemsida och där fanns första versionen på schemat som hon lusläser ;)

För min del händer också lite saker. På onsdag ska jag till stora staden på mamografi, kanske följer min mamma med som barnvakt åt A under tiden. Och sen blir det "springa" lite på stan ;)  På fredag eftermiddag till lördag förmidag ska jag åka till en ö ute i skärgården med jobbet, som lite kick off. Fast det är helt frivillgt så ska alla med ( ja inte en men ändå), så roligt har vi på jobbet att alla är med när det händer något =)

Idag är det höst ute och kallt så det blir nog inne hela dagen ( men hoppas fortfarande hoppas jag på sol). Börja kolla in A;s garderob igår ska nog fortsätta med det idag :) Ser inte ut som jag måste köpa allt för mycket nytt. Men lite nytt VILL jag köpa får kolla på onsdag =)

Ännu en tävling =)

Här är en tävling ni inte får missa =)  Klicka er in till Therese på Luransblogg   så kan ni vinna en härlig "bräda" ;)


söndagsmorgon

Har sovit skapligt trots att jag har funderat på stora sonen. Varför kan ni ju undra...Jo igår så åkte han iväg till en kompis som fyllt 18 och ska ha "kalas". Jag behövde inte köra som man alltid gör annars när man bor på landet ;)  Utan det kommer ett gäng med kompisar varav en just fått körkort :) Bara en sån sak kan få en gammalmamma orolig ;)  Sen ska han vara borta tills i dag....Lite orolig blir man allt ;)  MEN sa åt honom att ringa om det är något så har sovit med alla telefoner på nattdugsbordet ;)  Men ingen har ringt så allt är väl bra =)  Bara att inse att han snart är vuxen ;)

Men ut och köra "ungar" blev det i allfall ;) Dottern skulle på bio men hade lite tur ;) Hon åkte med en kompis som bor i "samma skog" så behövde bara hämta. Dom såg The Proposal  och tyckte den va bra.

A ville inte ha sovmorgon i morse utan vakna en timme tidigare än på länge ;)  Så nu har vi sett barntv i 2 timmar. Men nu börjar dom andra vakna så snart är det frukost. Idag blir det inne igen för i dag känns det som vi har höst här. Inget regn men blåst och gråare än grått :(  Kanske passar bra för har en massa inne gregs att fixa med.

skön lördag =)

Det blev en tur till bakluckeloppisen =)  Handla lite smått, det blev en grön mammut stol till A för 30kr, en sån där "evighets" ritbräda till A för 10kr och 2 st Mora träsk VHS för en tia st. VHS känns så där men vi har en står vid tv;n och samlar damm så det blir till att börja använda den igen.  Och som sagt allt jag köpte va till A. Lika bra det för själv har jag fullt ;) Va även jätte sugen på att fynda en låg klar röd bänk att ha i A;s rum, tyvärr så fanns det inte en chans att jag skulle få med den hem i bilen :(
Dottern köpte 7 st pocket böcker för 60kr så hon är nöjd och sitter nu och läser ;) Jag blev också nöjd för hon har hållt på att tjata "ihjäl" mig om att få köpa nya böcker ;)

Strax efter vi kom hem så kom svägerskan över på en fika. Just nu sitter jag ute i solen och njuter av värmen :) Sambon klipper gräset, så jag springer och plockar greger överallt som A lämnat ;)

lördagmorgon

Vi kom hem sent igår och då ville sambon att vi skulle sitta i soffan och se film och mysa. Och sånt säger man ju inte nej till ;)

Även idag skyner solen från en klar blå himmel, tyvärr är det lite kallt fortfarande, men ska leta upp en plats i solen =)

Har planer på att åka till Bakluckan  få se om jag får med mig dottern=)  Få se om jag gör några fynd.

Annars är det speedway i kväll och vi ska ha bjuda på mat =)

sista sommardagen ?!?

Solen skiner =) Härligt!  Det blir en tur till stugan =)  Syster med familj åker hem till Småland i morgon så det är sista chansen att träffa dom på ett tag ;)  Dottern bakar muffins som vi ska ta med =)  Stora sonen sitter och "surrar" för han vill inte följa med, han vill sitta hemma vid datorn :(   Jaja vi får se hur det blir med det ;)

Det blir bara över dagen men ska nu packa ihop lite som ska med =)



A och smålandskusinen som badar tidigare i sommar vid stugan =)

torsdag

Har tagit det ganska lugnt idag också ;)  Låg till kl8, inatt har A varit hopplös :(   Skulle ha välling två gånger!?!  ville inte sova i sin säng. Går väl gansla bra för mig, sämre för Sambon som jobbar.

Stora sonen tog moppen och åkte till en kompis, är väl inte komma hem förrän sent ikväll förstår jag ;)
Jag och A  tog cykeln och åkte till min svägerska och A;s kusiner, men dom va inte hemma. Men vi stanna en stund ändå och lekte i deras lekstuga =) 

Dottern och jag tog en fika när vi kom hem. Och nu håller jag på att göra en köttgryta till middag. Sambon tog upp fel igår, men va snäll nog att steka på grytnitarna så det gick snabb för mig att fixa själva grytan ;)



Den här härliga barnvagnen står hos min svägerska =)

tävling

Nu när jag ändå är i farten och tipsar om både det ena och det andra så kommer här en tävling till =)


 



Du vinna en Body Butter & en Duschgelé
från fluffbabes egna hudvårdsserie Fluffy Marshmallow.

Gå in till Milla  så hittar du tävlingsreglerna där.

HM shopping ?

Fick just HM nyhetsbrev. Där stod det att, om man handlar on line innan 30/8 och använder rabattkoden 8499 så får man 10% rabatt. Kan ju kanske vara något om man ska köpa något nytt till hösten och ev. skolstarter.

 Det här va väl en skönt vardagsstil. Cardiganen kostar 199kr på HM

"nytt & bytt & sytt"

Hittade ännu en kul greg igår när jag kolla runt till mina favorit bloggare igår. När jag besökte Therese på Luransblogg  så skrev hon om Gisela . Hon kom med den roliga idén att man ska skriva till henne om man va intresserad av att få ett paket på posten, ja man ska skicka ett själv också ;)

Så här skriver Gisela; Det går ut på att vi tillverkar eller köper en sak/saker till ett värde av tex 100 kr. Sedan så informerar jag alla om vem man ska skicka saken/sakerna till. Då får alla ett litet/stort paket på posten som förgyller tillvaron :0) Är inte det en rolig och trevlig idé, hösten är ju snart här. Då kan vi behöva lite uppmuntran, av medsystrar.(och män, vi diskriminerar ju självklart inte hågade män från att vara med!).

Så besök Gisela på RealRinse  och läs mer om hur det fungerar.  Tycker det är en kul idé. Ska bara fundera ut något bra och sen anmälla mig =)

"sno stilen"

Hitta en kul idé hos barnshoppingbloggen ( ni vet där jag hade turen och vinna riddarkläder till A)

Hon vill ha barnoutfits som man kan "sno" . Man ska skicka in en bild på sitt barn som hon sedan visar på sin blogg. Gå in och kolla vad ni tycker. Man behöver inte visa sitt barns ansikte.

tävlingsdax igen

Har hittat en tävling som jag gärna skulle vilja vinna. Kolla in den ni också, besök MammaRussin



Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos enburkrussin.se
Var med och tävla här du också!


kuddar

Minns inte om ni minns, förra året när A fyllde 1 fick han ett par fina kuddar som min kusin hade sytt till honom. I år fick dottern ( som fyller dagen innan A) en kudde som hon sytt.



Visst är den fin.

inne frukost :(

Bråttom bråttom, ska strax åka och jobba. Gillar inte att börja halv 11 som tur är kommer jag bara ha ett sånt skift varann vecka när jag börjar jobba.  Hinner inget förre bara stressa :(  Idag har jag ändå tur och har barnvakterna hemma så jag behöver inte åka iväg tidigare med A.

Idag är vädret sådär, så för den delen är det helt ok att jobba ;) 



A fick kritor och ritblock när han fyllde år. Passa jätte bra att ta fram igår när vädret inte va lika kul och vi va lika mycket inne som ute. Tidigare har vi mest "bott" ute ;)
Imorse va första gången sen sommarlovet börja (tror jag) som vi frukost inne :(

2*tidningar

Innan åskan började härja här hemma :(  Så hämta dottern posten. Om jag ändå hade haft möjlighet att krypa upp i soffan då hade jag varit nöjd =)



För det kom 2 nya tidningar =) Hoppas att A somnar bra ikväll (han har inte sovit någon middag idag), Sambon ska bort då ska jag titta i dom =)

Det kom även en avi på att croocs skorna som jag vann hos engla har kommit  till utlämningsstället. Tyvärr blir det ingen resa dit idag :(   Fick också ett kort från viktväktarna att dom ville se mig igen nu efter sommaren ;)  Men med mina arbetstider kommer det bli svårt att få till det.


update; tyvärr har klockan gått fortare än mig ;)  Har inte blivit några tidningar lästa :(  Hoppas på mera tur senare i veckan. I morgon ska jag jobba dock.

sötsaker =)

Är det någon som missat att jag gillar sötsaker =) Nä kunde inte tro det.  Nu hoppas jag på tur ;) Vill gärna vinna den här receptsamlingen, Riddarbageriets söta.   Vill ni också ha chansen så besök Maria , för hon lottar ut ett ex av den.


dagens

Här kommer en bild (eller blir två) på mig i min nya klänning =)

 

Klänning; Lindex
Skor;  Netwoork

Halsbandet har jag lånat av dottern, turkost är ju min favorit färg ;), armbandet är gammalt, tror jag har köpt det på Mallorca får några år sedan. I öronen har jag mina pärlörhängen som jag fick när jag fyllde 25 så dom är också gamla ;)

måndag

Lite sol bakom ett dis, så ser vädret ut i dag. Jag och dottern har funderingar på att åka och bada, självklart ska A få följa med ;)  Kollat runt efter ett bra väder, men till Öregrund där jag funderat på ska det regna i dag :(  Vi får se vad dottern väljer :)


Har annars bara onsdag bokad den här veckan. Då är det jobb som gäller. Det får bli lite småfix resten av veckan. Dom stora börjar skolan i mitten av nästa vecka så har dom några önskemål så kanske det händer något mera =)



Här är några av kläderna som A fick när han fyllde. Är det någon som undrar vad det är för märke får ni höra av er :)
Bra med lite nya när vi ska snrat ska börja på dagis.

   


äntligen hemma

Oj så trevlig vi hade, klockan bara sprang iväg ;)   Barndopet va klockan fyra sedan bjöds vi på potatissallad och rostbiff och sen en bit tårta =)   Klockan hann att bli nio innan vi kom hem. Lägga A och har sen plockat lite som fanns ute.

Bad dottern ta en bild på mig i klänningen men glömde kameran kvar men hoppas få tillbaka den redan i morgon eftermiddag. Så då blir det en bild på min klänning om kortet blev bra förstås ;)




Den här godisskålen med MM hade jag kunnat tänkt mig idag, men tyvärr finns den bara kvar på bild ;)   (Det är ju inte lördag idag ;)

klänningköp

Sprang en mycket snabb runda i går efter en snygg skjorta till A att ha i dag på barndopet. Hitta tyvärr ingen så han får ha en gammal ;)  Däremot hitta jag en snygg klänning till mig =)   Inte alls min stil men men. Snyggaste klänningen jag haft sa sambon, hmm undra vad han menar med det ;) 
Det va ett riktigt fynd =)  Rea på lindex, 80kr.  Såg att den även fanns på Lindex hemsida.


Ser lång ut på bilden men det är den inte. Om ni har tur ;) får ni se den på senare här på bloggen.   Har tänkt ha den i vinter med ett par leggings under.

söndag

Fick så bråttom imorse att jag "glömde" skriva något här.......

Idag är det jobb som gäller och sedan hoppas jag hinna en snabb visit hos svärmor som fyller år. Innan det är dax att åka på barndop.

Sitter nu på jobbet så kan tyvärr inte skriva någe`mera nu :(

riddare

Se vad som kom i våran brevlåda tidigare i veckan. Vinsten som jag vann på  www.barnshoppingbloggen.blogg.se  från www.o-rasa.se  




Tyvärr vill inte A prova den :(  Han bara skriker och slingrar sig undan. Det bor kanske ingen riddare i honom ;)   Hade gärna velat prova den på honom då den ser lite liten ut.

glad kille



Kan ni gissa varför jag ser så glad och lurig ut !


Jo jag har lånat syrrans skor =)






Jag jobbar och solen skiner :(   Ska sen storhandla mat.  Typiskt, men hoppas hinna hem och få någon solstråle på mig =)

barnbutikstips

Måste få tipsa om denna fina butik.
Som finns i samma "stad" som jag jobbar.
Undrar om jag ska besöka den på onsdag när jag ska jobba ;)

Modelmini är namnet.

Den finns som webbutik också för er som bor lång bort ;)

dammen

Måste bara få visa sambons damm (fast han säger att det är min också, men det är han som pyslar om den ;)   Just nu blommor näckrosorna.  Igår räkna jag till 7 st och minst 4 knoppar.  Dom rosa ser nästan ut att vara av plast, dom röda är mer "verkliga"  och dom gula känner man ju igen från sjön ;)

  Ser ni några av guldfiskarna i hörnet som inte är täckt av näckrosbladen =)

håret

Ännu en dag med solsken =)  Att det sen är fredag gör det ju inte sämre =)  Fast jag jobbar i helgen försås :(  Hoppas det inte blir för länge på söndag för då ska vi på barndop på eftermiddagen.

I dag har vi inga planer alls =) Känns rätt skönt
Hmm kom just på att ja ska tona håret i kväll, måste ju vara snygg tills på söndag ;)  Och i morgon har jag nog mindre med tid. Vet inte om jag skrivit om det tidigare men jag beställde toning på www.forhair.se sist, billigare än hos min frissa och fort gick det också =)  Bra när man bor på landet att få det i brevlåda och inte behöva åka till "stan". Såg att dom även hade dips produkter, använder deras spray mousse och det börjar bli dax att beställa en ny.  Shampo och balsam använder jag Aussie, Miracle Moist. Jag vann nu shampoot hos Hanna. Tycker att mitt hår har blivit mjukt och inte så torrt.  Har planer på att köpa inpackningen vid nästa lön ;)  Det köper jag på www.kicks.se


ps. www.forhair.se tar inte betalt för frakten, ett stort plus =)

kvällstripp

Vi "trotsa" vädret här hemma och mycket riktigt i Öregrund va det fint =)  Träffa en kompis som jobbar på ambulansen hon hade varit vid båttävlingarna hela dagen och självklart hade det varit fint väder hela dagen ;)
Gick en sväng och kolla in båtarna innan det blev glass =)  Det blev glassbaren även idag, har fått en ny favorit där ;)  Våffla med en kula skopglass, marsipan choklad hur gått låter inte det ;) och sen en klick med mjukglass på =)  Kan inte bli bättre.
Efter det gick vi till fyrskeppet, en fyr som passar jätte bra att "leka" vid. Ja allstå fyren är dit ställd för att titta och vara vid.

  buskul =)

  

sommarstad

Vi hade tänkt åka till Öregrund när dom kommer hem från jobben. Det är båtveckan där denna veckan. Men vädret vill inte som vi, det är grått och har till och med duggat lite....

Men här kommer en bild från i måndags när jag tog med mig mina söner ditt.
Stora sonen vill inte vara med på bild men här lyckas han inte komma undan ;)   Ibland undrar jag varför man "måste" åka så långt bort när man har "sommardrömmen" nära.  Öregrund är en mysig sommarstad, men tror att vi i kommunen inte riktigt fattat det, utan måste åka långt bort på sommaren.

Majs!

Japp det är majs som dom färggranna gregset är.  Happy Mais som säljs av www.ekokul.se det är där jag har anmält mig till nyhetsbrev och skrivit min hem adress också (annars blir det ju svårt att få hem något ;)

Så här skriver ekokul om happy mais ;
Happy Mais är en ny, kreativ och ekologisk leksak som är miljövänlig på många sätt. Materialet är Mater-Bi, gjort av majsstärkelse. Det är biologiskt nedbrytbart vilket innebär att du kan slänga det på komposten när det är förbrukat. Det är färgat med milda och helt ofarliga livsmedelsfärger.

Fukta bitarna mycket lätt med vatten och de "klistrar" fast vid varandra. Du kan skära, forma och sätta ihop dom hur du vill. Bygg hus, flygplan, gubbar, blommor, djur, fantasifigurer, dekorationer.

Inget kladd, inget krångel, bara kul!

 Dessa blommor är gjorda av happy mais.

pysselpaket

Häromdagen fanns det ett litet paket i brevlådan till mig. Med dom här super lätta gregsen i.   Jag vet vad det är, men vet ni ?  Ser nästan ut som godis ;)  Fick det när jag anmälde mig till ett nyhetsbrev. Lovar att berätta på vilken sida senare......

torsdagsmorgon med solsken =)

Solen skiner både inne och ute idag =)  Igår fick vi hem A;s nya säng. Eller nya det beror på hur man ser det, det är en säng som vi fått låna av min kusin P som någon av hennes flickor haft ( dom har varsin och jag vet inte vems denna är), det är hennes pappa som gjort sängarna. Men för A är det en ny säng. Vi bäddade och fixa, A vad med hela tiden. Man funderar ju på hur det ska gå, men han somna , visserligen tog det lite tid men det hade jag räknat med, i den nya sängen och sov där hela natten utan ett ljud =)  Så idag är vi pigga och glada alla tre ;)

Solen skiner ute idag också =)  Så kanske, kanske blir det en sväng till stugan idag också, fast bara över dagen. Ska på dop på söndag och jag har fått till uppdrag efter att syrran "misslyckade" med att hitta present. Så tänkte ta stugan efter besöket i lilla staden ;)

springcykel

A fick även en födelsedagspresent som jag önskat till honom;)   En springcykel =)  Har sett flera olika varianter, den han fick ser ut som en motorcykel, hur cool som helst för en motorkille ;)  Den är lite för hög, men innan sommaren är slut tror jag han kommer ta sig fram på den =)

 

  Just nu går vi runt med den ;)  Här ser ni även lite av traktorn i bakrunden.

ägg gulor

Just bakat en sockerkaka. Stora sonen har en kompis som ska komma över. Vi köper äggen av en granne som har höns. Vilken lycka när jag knäcker dom och det är dubbla ägggulor !



Tyvärr så gick ett sönder med det här är allstå 4st ägg!

Sockerkaks receptet är ett helt vanligt från Vår kokbok.

godmorgon

Skönt att sova hemma tyckte nog A för inatt har vi sovit hela natten (förrutom att han vakna till när vi skulle gå och lägga oss). Det va skönt för i går natt  va vi vakna mellan 3 och 4 :( 

Nu sitter vi i pygmasen och ser på Trasan Apansson och Banarne på tv, det är nostaligi det ;)  Men A har med sig två av sina traktorer man vet aldrig det kanske blir tråkigt =)


hemma igen =)

Så där ja nu är man hemma igen. Borta bra men hemma bäst ni vet ;)  Vi har haft en helt underbar dag i solen. Har nog bara varit in när det va dax för toabesök ;) 
Har inte blivit mycket gjort för min del mest legat i solstolen =)  A däremot har gjort massor med bus;)   Badat i badpoolen, busat med kusinerna M och J.  Åkt båt för första gången. 

Nu sitter jag och ser på Allsångsfinalen men verkar inte vara några "roliga" artiser idag så går nog ut och vattnar blommorna, dom såg lite ledsna ut även fast stora sonen har vattnat dom. Men tror han va lite snål med vattnet ;)

solsken =)

Vi har kanon väder, solen skiner, härligt!
Har bestämt mig för att åka till stugan. Fick med mig stora sonen med efter mycket om och men ( finns ju inget internet där) men har lovat att han får följa sambon och dottern hem OM dom kommer i kväll efter deras jobb. Men först ska vi svänga förbi Öregrund, där jag lyckas få en klipptid åt honom. Något som verkligen behövs! Så här långhårig va det länge sen han va. Vi ska på barndop på söndag och då måste han ju vara snygg :)  Det blir nog en glass när vi är i Öregrund och lite båttitt för mig och lilla sonen =)

Så får se när jag skriver igen, tror jag kommer hem i morgon kväll =)


tävling hos therese

Har ni sett att Therese (shopaholicmamman) har bytt adress ? Numera är det shoppingandfashion som gäller. Om ni vill han chansen att tävla om en liten rosa dator så måste ni gå dit.

måndagmorgon

Tur att man har småbarn så man slipper sova så länge ;) Fast hade gärna legat kvar i sängen längre än till kl 7 :(  Men på det visset hann jag ju träffa dottern innan hon åkte iväg och sommarjobbade =)  Just nu slöar vi i soffan framför barntv och väntar på att storebrosan ska vakna så det blir frukost =)  Det är bara vi tre hemma idag för sambon har börjat jobba idag efter semestern. Det verkar bli fint väder så vi får se vad vi hittar på.




Kanske är det för A somna i soffan mer än en timme tidigare än vanligt igår kväll som han vakna så tidigt ;)  Han låg och såg på tv och jag satt brevid vid datorn. När sambon kom in så va det detta han såg =)

härlig söndag =)

Har tagit det så där lagom lugnt nu på förmiddagen. Plockat undan lite efter gårdagens festligheter diskat ännu fler maskiner. Även tvättmaskinen är på gång. Solen skiner men är inte så varmt. Blev mat kvar så det blir rester idag så behöver inte fundera ut någon middag, skönt ;) 
Har ringt hit A;s fadder som tyvärr inte kunde stanna hela kvällen igår på lite fika på kvällen. Tårtan tog tyvärr nästan slut igår även dom två glasstårtorna jag gjort men har lagt en ny sån i frysen så vi får se om den hinner frysa till.  Idag smaksatte jag med krossad Marianne, mint och choklad låter gott tycker jag.

A;s fadder hade med sig ett stort paket till A.

 Ni ser så glad han blev=)



Pappa kan du skruva ihop den NU!  Klart så gjorde han det med lite hjälp av storebror.

Ni kommer säker att få se fler bilder på traktorn och A för han gillar den även fast han inte når ner till tramporna. Man kan sätta sitsen i två lägen men det hjälpte tyvärr inte. Men med lite träning så kanske vi fixar det innan sommaren är slut =)

kväller

Vi har haft en härlig dag med många goda vänner och kär släkt =) 
 A har fått massor med roliga och fina presenter. Dottern har naturligtvis också fått en massa bra saker ;) 
Vi har ätit gott och fikat smaskigt =)
Nu går diskmaskinen för fjärde gången och det finns mer kvar ;)
Dom sista åkte för en halvtimme sen, A somna strax före.

lördag

Här har det varit full fart. Tyvärr regnarduggar det till och från, men vi håller på att försöka lånar ett partytält så vi ska kunna sitta ute.

Snart kommer gästerna så nu är det dax för en dusch =)
Självklart så vägrar A sova middag i dag när han skulle behöva för att orka med att kalasa ;)

RSS 2.0