Eftermiddagen har ...

Eftermiddagen har bara rusat iväg. Inte gjort något annat än plockat och plockat. Fattar inte så mycket saker som inte ligger där det är tänkt ;) 
På  kvällen gick vi över till svägerskan och svågern och deras lilla tjej. Såg på tv och fick en fika. ( där har vi nog det som gör att vågen går uppåt)

Hoppas lyssa upp eran dag med denna ros. Hos oss har solen tittat fram en stund på kvällen så våran promenad va skön !

tonat håret

Nu har håret fått mera färg! Jag använder alltid Goldwell toning som jag köper hos frissan. Den här gången (och dom senaste gångerna) tyckte hon att jag ska ha färgen dark mahogany brilliant  4R. Solen bleker mitt hår så då är det bra med en mörk färg enligt henne. Den täcker alla mina gråahår ;) Jag använder halva förpackningen och lägger bara i hårbotten. Häller bort lite av vätskan innan jag blandar för att få det "starkare" konsentrerat. (något frissan tipsat om tidigare, men OBS det gäller för mitt hår och den färg jag använder)
   


Ny dag.

Ja ännu en dag som det regnar;(
Just ställt mig på vågen ;( har ju Johannas uppmaning i bakhuvudet. Men det har jag inte skulle  gjort för jag har gått UPP 1kg :(  Jag som varit så duktig med mina promenader. Ah skit samma jag får väl fortsätta gå. (Fast just nu regnar det, så jag spar den till eftermiddag, hoppas det slutar att regna. Annars får jag sätta på mig regnkläderna, för ut måste jag)
Få se vad dagen har att bjuda på. Ska ialla fall tona håret (förstår inte vad alla gråa hårstrån kommer ifrån ;)

  Piggar upp dagen med en blomma.

Tävling hos Therese

-Tävling- Vinn en sommrig goodiebag!

f
Då va det dags för Måndagstävling igen! Denna vecka har du chansen att vinna en sommrig goodiebag som jag plockat ihop! Till ett varde av ca 1500:-

I goodiebagen finns : Espandrillos fran Lexington, Smink fran EasyLooks i fargen Sun kissed, Nagelack fran Depend, Losnaglar, Armband fran Glitter, Sota hipsters i spets, Lappglans fran Yves rocher, harvax fran Disp, Saltvattenspray fran Toni &Guy, en harlig bronser att ha pa kroppen for att fordjupa brannan, 4 par fargade linser (bruna, bla, grona och gra) och en fin tygvaska att ha pa stranden fran Baggu

Gå in till Therese och tävla om denna goodiebag.

natti natti

Nu har jag suttit framför datorn länge, bara jag som är vaken här hemma. Man blir trött när man är ute hela dagen ( när vi är vid stugan "bor" vi ute, gör nästan allt ute det är bara sängen och spisen och tv förstås som står inne).
Hade tänkt beställa lite från Inreda men hoppar det den här gången. Måste försöka göra av med lite saker först det börjar bli mer än överfullt i alla vrår. Något jag har svår för, Har tänkt hinna med att stå på bakluckan i sommar men vi får se om lördagarna räcker till ;)
Natti natti vi syns imorgon.
 
Bild från det vi kalla "trollskogen" när vi va små vid stugan

stugan

Dagen började lite grå men vädret har blivit riktigt fint. Vi har varit i stugan. Jag tycker om att vara där, det är oftast lugnt och skönt. F och pappa har varit ute och fiskat ( men inte fått något ). Tagit hem lite blommor därifrån som ska sättas i rabatten under köksfönstret.
Här kommer lite blider;
   

Dax för frukost.

Ni som undrar Jason vann och Greg kom tvåa ;)
Har tagit min morgon promenad, har nu läst tidningen och hängt tvätt fast jag fått sovmorgon idag. Det ni, så nu mår man som en "prins".  Fattas bara frukost, den duka jag upp innan jag satte mig här. Men måste ju kolla vad som hänt i välden (inte van att ha dagstidningen, gillar nätet bättre).
Haha nu kommer sambon sjungande på en barnvisa. Vi lyssna på såna igår med A. Det va jätte kul!
Såja nu så blir det frukost. Vi hörs!
 Här kommer lite klöver från dagens promenad.

Åska! & speedway

Äntligen har det slutat åska! Kan inte blogga (inte använda datorn alls) när det åskar för då är det risk att modemet (allt som är elektriskt) slutar funkar. Vet inte hur många som åskan "tagit" för oss. Telefonen sluta fungera förra gången :(  Har plockat fram en gammal, som inte är bärbar. Så svårt det är när man måste sitta still och prata ( D gillar inte att den är i köket så ALLA kan höra vad man pratar om)
Har haft en riktig slödag idag. Skyller på vädret ;)  Till och med sovit när A hade sovstund.
I kväll har vi grillat trots regnet!  Våran kompis M är här, och nu är det speedway (GP) på tv som gäller. Något som jag tycker är kul att titta på även fast jag retar killarna med att säga att jag håller på Jason Crump för att han är SÅ snygg ;)  Dom "hejar" på Greg Hancock. Han kör schysst och är ju Rospigg ;)  så jag förstår dom. Av svenskarna är det Fredrik Lindgren som ligger bäst till.

 Ja va tycker ni,  visst är han snygg ;)

Avril Lavigne

Just kört dottern till en kompis vars föräldrar ska skjutsa dom till Stockholm. För idag är dagen hon väntat på länge. Avril Lavignes konsert. Så här kommer hennes (D:s allstå) favorit låt. Videon är "Grym" enligt D.

Girlfriend



mera rea på inreda

Fått ett mail igen om mera rabatt på inreda. Dom har flyttrea! Så här varsågoda., shoppa loss Handla och njut. Inreda.


hej och hå

Nu har nästan hela dagen gått och jag har inte gjort något. Jo jag har ju faktiskt jobbat heldag så nu är jag ledig till nästa fredag då det är sista dagen (om dom inte frågar om någon mer dag).
När jag kom hem så hade mannen fixat fajitas,  smask.
 Här kommer en bild av rabatten som jag lova för någon dag sedan.

trött!

Har jobbat efermiddagspasset idag. Är helt slut! Självklart så hade A en sån natt när han inte kunde sova. I natt va den värsta hitills tror jag. Visserligen så tog F natten men man sover inte så bra när A bara låter.
Kom hem vid 8 har nu hunnit äta och kollat mailen.
Nu vill F bjuda på fika, han har bakat kladdkaka (smask).  Orka ingen morgonpromenad i morse (försökte sova istället) så jag kommer förmodligen få ågren efter vi fikat. (Imorgon börjar jag tidigt så det blir ingen i morgon heller;( )

 En ros till min kära F

pipmuggar

A har kastat sina pipmuggar för många gånger i golvet. Vi har klinkers i köket. Det är ingen bra kombination. Dom har spruckit! Så jag är på jakt efter nya. Letat lite på nätet men vet inte. Vad använder ni för några?  Funderar på Tupperware för den är ju i lite mjukare material som inte går sönder så lätt. Men just nu verkar det vara lugnt på deras homespartyn.
  Den här servisen från rätt star t(där även bilden kommer ifrån) fick A i doppresent, men den muggen har som sagt spruckit. Han har också en mugg från Lundemyr som det står gullunge på som han fått av sin fadder. På den har själva pipen en spricka går ännu att använda men vet inte hur länge till.
Här några fler jag titta på:
Bild från Esska, Namnam  Bild från Babyproffs  Tupperware, bild från Tradera
Som sägt har ni några förslag och tips!

Cafe´time

Idag har jag varit till frissan. Känns så där. Såg bra ut så länge jag var där, men när jag kom ut och det blåste så hände nåt ;(
F och lille A va med dom satt vid vattnet och titta på svanar och änder medans jag va hos frissan. När jag va klar gick  vi och fika på Adas cafe´. Ett mysigt cafe´ i Östhammar, dom har en 50-tals sida, men det är den sidan med gammalt som jag gillar bäst. Det är flera små rum med olika bord och stolar. Idag satt vi ute i deras trädgård. Fast i dag kändes det inte bra, chokladbollarna hade för stark smak för att passa mig. Och F haka upp sig på att det va mer ogräs än blommor i trädgården. Vet inte om det va vi som inte va på rätt humör eller om det va så.
F hade inte skrivit sin timlista innan han gick på semester så vi åkte vidare. Medan han gjorde det va A och jag till A:s mormor och morfar. Dom hade inte setts på snart 14dagar. Så han fick visa att nu gillar han att vinka. Vinkar jämt, både när någon kommer och går eller när han tycker det passar. Han har också börjat gå när man håller honom i händerna.

Här kommer lite kort från Östhammar.
  


bloggvärde

Hejsan Har hittat något kul. Gå ner under mina länkar där finns något som heter bloggvärde. Tryck på den länken så kommer du till en sida som kan tala om värdet i kronor på din länk. Tror inte det är så blodigt allvar men kul va det. Min blogg är idag värd 1218kr inte så dåligt tycker jag som bara bloggat i en vecka. Vad är din blogg värd?

solen skiner!

God morgon! Idag skiner solen det va länge sen! Fast det är inte så varmt, bara 14 grader. Hoppas solen skiner hela dagen så det blir varmare.
S va barnvakt i går när jag va konsertet, det hade gått bra. Undrar hur många 17-åringar som sitter barnvakt åt sina småsyskon, och tycker det är kul? D och kören va riktigt duktiga, trots att det va några som va nervösa (jag skulle aldrig ens ställe mig där framme och sjunga never). Körledaren Angelika Ö sjung "Du måste finnas" ur  "Kristina från Duvemåla" så man rös. D kompis Isabel A är också jätte duktig.

Blommor

Min kära sambo F skulle fram med grävaren, och va så snäll och kom in till mig först. Så jag hann plocka av lite av blommorna där han skulle fram. Tog med A ut i vagnen så han kunde kolla in sin pappa när han körde grävaren.Ser nästan ut som en midsommar bukett ( ser ni fågelbajset på stolen!)

musik festival

Snart är det dax att åka på Frösåkers musik festival. Det som D har tränat till en längre tid nu. Kören som hon är med i (Frösåkers musikalensambel) har konsert i dag i  Östhammars kyrka.  Konsertet heter "Do you hear the people sing" och innehåller blandad musikalmusik. Få se hur det låter ;) Hon skulle ha sjungit en rad solo men insåg att hon inte tordes, så hon kommer sjunga tillsammans med en kompis.  Ska bli spännande. Hörde henne ( och kören ) i julas då dom sjung en musikal i Forsmarks Kyrka. (Pinsamt men minns inte va den hette).
 Bild på kyrk nytt där dom gör reklam för musik festivalen


flera mail

Tur att jag inte handla nåt på hm i går. För idag har jag fått mail med 20% extra clubrabatt som tur är gäller kupongen till 6/7 om jag kommer in till stan igen innan dess. Fast nu va det ju köpstopp ;( man kanske kan kring gå det när man har rabatt lapp ;)  Ja för det är ju jag själv som satt köpstoppet.

REA hos La Redoute

Kommit ett mail från La Redoute där säger dom att dom ökad sina rabatter. Va det tidigare 15% nu 20%, tidigare 20% nu 25% osv. Bra va! Passa på att fynda! Själv har jag redan fyllt min klädkvot för sommaren. Men kanske kollar lite man kan ju få lite insperation.
Köpte ny bikini igår på Stadium. Köp tre delar betala två. Det blev en svart under del och två olika svarta överdelar. Dom hade STORA storlekar så jag fick plats ;)
Så nu får gärna värmen komma så vi kan besöka någon badplats.

rådjur + utmaning

Hade inte tänkt tjata ut er med mina morgonpromenader, men såg ett rådjur på vägen idag och det kunde jag ju inte undan hålla er ;) Hann tyvärr inte få upp telefonen och ta något kort.
Hade inte tänkt hänga på Johanna på http://karleksallen.blogspot.com/  men har vägt mig i morse (det va evigheter sen och jag förstår varför) och mät mig där midjan borde vara ;(  Så mycket motion blir det inte men morgonpromenaderna SKA jag bara göra vad som än kommer ivägen. Jag får väl göra som Johanna skrivit tidigare, gå fortare, längre gör vagnen tyngre med vatten fyllda petflaskor osv. Sen är det ju maten. Hmm, det blir svårt det är ju så gott att äta. Kan ju försöka låta bli att småäta. Ja så blir det, inget småätande!

Vilken natt!

Fy bubblan i natt va A billig ;( Börja ju med att vi gick och la oss alldeles för sent, men det är ju semester. Hann sova ungefar 2-3 timmar sen vakna A !! Somna om va inte och tänka på. Han sov nog egentligen, men lät! Vi prova det mesta, han fick komma över till våran säng, F va upp och bytte blöja osv. Vet inte vem som somna först, men sover bra gör varken F eller jag när vi är tre i sängen. Och halv sju så vakna han igen och då va det ingen ide att försöka igen. Så nu ska han få sin gröt. NU är bara hoppas att han sover ordentligt under dagen.

VINST

Idag kom min vinst från  http://www.disp.se/swe/  som jag vann hos Therese på http://shopaholicmamman.blogg.se/index.html i slutet på maj. Hade nästan trott att det kommit bort på på posten. Men idag kom det ett sms att jag hade paket att hämta ut. Så hämta det på vägen hem från stan, hade tur för där höll dom på att stänga.
  
 Va jätte spännande att få. Jag hade själv fått välja tre saker jag ville ha. Jag har valt shampoo och balsam för torrt och livlöst hår och en spray mousse.
Therese http://shopaholicmamman.blogg.se/index.html har en ny tävling varje måndag. Gå in och titta, oftast räcker det att bara kommentera. Såg att veckans vinst va ett spa-behandling för två. Inte illa. Jag ska vara med, tänker gå dit när jag är färdig här.
Vi syns.

stadsbesök

Så mycket längre tid det tar att komma iväg nu när man har lille A, som man vill ska vara nyäten och bytt innan man åker.
Börja på PCcity titta på nåt till stora sonen S som fyller snart men hitta inget :(  Fortsatte sen till barnens hus där blev det en mini mini pool till A. Efter lite mat så ville F till Akvariehobby behövde ny pump. Handla mat på Willys. Sen äntligen dax att hämta tripp trappen, som såg lika fin ut som hon sägt, använd men i bra skick. Behövs inte måla om ännu iallafall.
Hämta dom stora barna som varit hos sin pappa på vägen hem.
Berättar mera sen.

promenad

För er som undrar, det blev en promenad. Fåglarna kvittrade det luktade gott.Det börja dugga efter halva tiden så på men regnskyddet på vagnen. A låg där inne och myssde.
Efter en liten fika så ska vi nu åka till stan.

grå grå grå

God Morgon! Vädret är GRÅTT. F börjar sin semester idag ;) Fast det gör inte så mycket, att det är grått allstå, för vi har planerat att åka till stan. Vi sak hämta tripp trappen. Passar även på att handla mat har inte bestämmt ännu vilka fler affärer vi ska besöka. Förmodligen blir det något byggvaruhus eftersom vi ska bygga en frigebod till S (vi bor lite trångt så har tänkt att S ska "flytta" till en frigebod).
Funderar på om det blir någon morgonpromenad idag eller ej. Har ännu inte bestämt mig. Lite tråkigt om det börjar regna.
Vi syns.

planterat

Nu har jag nog planterat de sista blommorna för i år. Har planterat förut men så hade svärmor och svärfar blommor kvar från handelsträdgården så jag fick mer blommor att plantera. Har tagit kort men inte lyckas få in dom i datorn:(  Får fråga D om hjälp när hon kommer hem.
Har just sett ett roligt programm på tv:n. Det handla om ett par i 82års åldern. Dom hade det så mysigt, dansa och busa med varann fast dom varit gifta i 65 år. Så hoppas jag att vi också har det när vi blir gamla :) Farbrorn sa att kan man tapetsera tillsammans med frun så klarar man ett äktanskap
Bild från en morgonpromenad

apelsin juice + havregrynskakor

Har nu kommit hem och hunnit fått en fika. Mina kära sambo hade fixat smörgås och egen pressad apelsinjuice. Smask! Det är verkligen något jag gillar.
Hade tänkt baka men orkar inte, få se imorgon. Hade sett ett recept hos http://tindraohara.blogg.se/   som jag tänkt göra.
Havregrynskakor
200 g smör, rumstempererat
2 dl strösocker
6 dl havregryn
3 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornssalt

sliten

Ja nu är det sista jobbdagen på ett tag (nästa är om tre dagar!) . Har då varit ledig 3dagar dom senaste 14 dagar ( och då va en midsommarafton, och då va det inte bara att ligga på soffan). Det är känns för en som är mammaledig ;) Men tänker påhur kul det blir i slutet av juli när lönekuvertet kommer.
A ville inte ligga kvar i sängen så jag hämta honom när jag duschat. Så nu är han i kökslådorna! Måste fixa så att han inte lyckas med det ;) Gäller attt hitta någon bra lösning, så det ine blir för krångligt för oss andra att komma in i dom. Just nu är det konsert med ett dl-mått.
Nä nu är det dax att packa ihop och åka!
Vi syns.

räknare

Kolla jag har fixat en räknare!
Som om jag tror att det är några som tittar in ;) Än så länge är det bara jag som kollar att den funkar .....

oj

Oj så har den här dagen nästan försvunnit. Jobbade till halv 2, men sen det tar ju ett tag och komma hem. Då va vi bjuda på midsommarlucnh hos svärmor och svärfar. Passa på att äta sill och lax för det har vi inte så ofta hemma eftersom F inte äter fisk.
När vi kom hem så skulle A sova middag, men det va inte bara A som somna ;)
Men sen blev det lite bråttom för M skulle komma på grillat men vi hann.

 Bild från blomsteraffär i Östhammar

dax för jobb

Jobbar idag med. Idag är det helg jobb på akuten i Uppsala som jag gör en  månaden. Fast idag har jag tagit en extra helg. Alltid bra med extra pengar när man är föräldraledig ;)
D ska åka med hon ska till hennes pappa så jag släpper av henne på vägen. Hon är nu ute och matar kaninerna, sen ska vi åka.

 En vildros jag tog kort på under gårdagens promenad


länk på länk på länk

Vet inte hur jag hamna på den här sidan. Följde väl någon länk ;)  Men det va en tävling som jag tänkte tipsa om.
http://lindaslya.blogg.se/2008/june/tavling-vinn-styling-produkter-fran-rusk.html?_tmp=131d17acfa7a789dd986d53f8f28df73291e2f7b


Alltid kul med tävlingar!

Midsommarfest

Nu har vi hunnit med massor. Börja med midsommar firandet vid hembygdsgården som va lika mysigt som jag trodde. Dans kring midsommarstången, fiolspel, pilkastning och chokladhjul. Ja allt som hör till.
Ser ni kossorna som kom fram när vi dansat färdigt! Ser väldigt folktomt ut, men det va massor med folk, både unga och gamla.
På kvällen har vi varit till våran bästa kompis M. Han bjöd på sill och färskpotatis och grillat. Det va trevligt. F är kvar men jag,D och A tog bilen hem för jag ska jobba imorgon. ( Få se om jag får hämta hem F eller om han kommer hem på något annat sätt ;)   Det är en av få nackdelar med att bo på landet, man behöver nästan jämnt bilen.

Midsommar

Just varit och ätit jordgubbstårta hos svärmor och svärfar. Det är riktigt midsommar mys.
Ska nu iväg på midsommarfirande i hembygdsgården, har inte varit där på det tidigare men tycker det ska bli kul nu när vi har lille A. D håller på att göra en blomkrans till honom, få se om det går bra. Hon va lite fundersam ;)

Midsommar REA hos Inreda

På mailen har det kommit om ännu en REA som jag inte kan undan hålla er. På Inreda finns allt möjlilgt kul som man vill ha, oftast till bra priser och som sägt nu är det ju REA.  Både flyttrea + midsommarrea . För att få midsommarrean använd rabattkoden jordgubbar så för du ytterligare 10%. Men du får bara procenten 080620-080621 så skynda dig.
Tryck på länken så kommer du till Inredas sida http://www.inreda.com/
DeliciousBild från Inreda

natti

Haft tur idag med, idag hade svärmor fixat tunnpannkaka som vi åt till middag. Bara att sätta sig vid dukat bord.
Kvällen har tillbringats tillsammans med min kära F. Vi har ätit cheeseball och druckit cola. Hur många vuxenpoäng ger det ;) Det va länge sen vi va ensamma hemma en kväll och låg i soffan och såg på tv.
S har åkt till sin pappa över helgen D har varit på körövning i kväll igen och åker efter till pappan på lördagmorgon.
Nu är det bara natti kvar om vi ska orka med att plocka 7 sorters blommor i morgon kväll ;)

rea hos stoff och stil

Just fått mail att stoff och stils REA börjar den 23/6. Tryck på länken här så kommer du dit. http://ipaper.ipapercms.dk/stofogstil/Sverige/2008/Reakatalog/  Kanske nått för dig som gillar att sy.

Promenad

HÄRLIGA promenader. Så skönt det är att bo på landet när solen skiner och man är ute och går. Fåglarna kvittrade en och annan bil åkte förbi. A börjar bli lite intresserad av bilar, tittar efter dom och låter.
D har hjälpt mig att föra över lite kort från kameran ( är ju inte så bra på sånt här teknisk;)
Nu är jag sen till jobbet igen :( förstår inte, finns nog ingen sån tidsopptimist som mig.
Vi ska få räkmackor till lunch i dag på jobbet. (Det är ju dan förre midsommarafton.) Jag ska åka och hämta dom innan jag kommer till jobbet. Dom ska hämtas på café Ekan i Östhammar, där brukar dom ha gott fika ;) Dom har visst bytt ägare men hoppas det fortfarande är gott.

God Morgon

A ville inte ligga kvar någe längre i sängen idag, fast jag ville ;) Har nu vatit uppe i halv timme och nu börjar det bli dax för att fixa gröt till honom. Sedan är det hög tid för en morgon promenad. Försöker komma igång igen med "en promenad om dagen är bra för magen" ;)  Har varit "duktig" än så länge den här veckan har bara "missat" den igår. Ska sen iväg och jobba en sväng idag med men inte så länge, hoppas skriva mera innan jag åker.


napphållare...


Dessa tuffa napphållare från  http://www.tyramyra.se/ säljs bla på modelmini ( http://modelmini.blogspot.com/ ) som finns med "riktig" affär i Östhammar. Passa på att besöka den om/när ni är i Östhammar. Dom har mycket fina saker, bla Ej Sikke Lej ,Kiss & Bajs ,Nowali  och mycket mer.

tv+dator

Sitter nu i soffan med Doch ser med ett halv öga på "sex and the city" (det andra har jag ju här i datorn;)
Jag har ju sett "alla" avsnitt (tror jag nästan) när dom gått förrut. Nu undrar D om inte vi kan se filmen, känns kul att dottern blivit så stor så att vi vill se samma film.
Det va trevligt när svägerskan med familj va här. Deras  tjej M lekte så med våran A, kul att se. Märks att A uppskattar att M är liten (dock äldre än A) och "leker" med honom. Svägerskan F sjöng för honom och det gillar han också.

kladdkaka

Fick sällskap av D på vägen hem. Hon hade varit på körövning, dom har konsert på tisdag.
När vi kom hem bjöd sambon på pyttipanna och ägg. Vi köper ägg av äggbonden tvärs över vägen, så vi har alltid färska ägg;)
Nu har jag slängt ihop en kladdkaka för svägerskan med familj ska komma över på en fika. Det va länge sen dom va här. Vi va där i söndags för då fyllde svägerskan år. Men vi kom samtidigt som "alla" dom andra så det inte så mycket prat då.

jobbar!

Den här grodan träffa vi på gräsmattan idag A och jag.Ja nu är snart min dag slut. Har gått bra men börjar bli lite trött nu.
Den här "hopparen" satt på vår gräsmatta igår.

Dax att åka till jobbet

Lite sen som vanligt men måste ju skriva någon rad här ;)
A har sovit skapligt i natt men ville inte ligga kvar hos F när jag gick upp. Så F kunde inte sova länge som det va tänkt.
Nu ska jag ta med A upp till dottern som ska vara barnvakt när jag jobbar.

REA hos Nelly

Såg att Nellys rea börjar i natt (kl.00.01). Jag kommer garanterat sova men kanske något för dig.
http://www.idrelay.com/redir.asp?q=6B68E-491-6F855-3-CE 
Lycka till att göra fynd, hör gärna av dig om du hittat något.

natti natti

Nu är det snart dax för sängen. Ska jobba imorgon, är ju egentligen mammaledig men jobbar lite extra nu i juni när dom andra börjar villa ha semester. Det är jätte kul att träfffa arbetskamraterna, även fast jag träffar dom ofta. Har turen att dom ringer och bjuder med mig när det ska hända saker.
A somna när han fick vällingsflaskan och dom stora sa just godnatt. Så nu är det min tur. F är på speedway i Eskilstuna och kommer hem snart. Tänkte ligga i sängen när han kommer annars tar det minst en halvtimme till för att prata om dagen, nu kan vi ta det i sängen och nästan sova under tiden.
Har fått napp på min annons på "arbetsnätet" pratat med en tjej från Uppsala som har en tripp trapp med bygel (och skinrem) för 400kr.  Känns jätte bra. Jag ska höra av mig i helgen så ska vi bestämma när/var/hur vi ska byta ägare på stolen.

HEJ HOPP NU ÄR JAG IGÅNG

Äntligen är jag igång! Som jag funderat på detta.
Det ska bli så KUL!
Undrar om det finns någon som kommer att läsa om mina funderingar och mitt liv.
Den här bloggen kommer att handla om vad som händer i mitt liv och om mina intressen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0