magsjuk kille

Har så mycker roligt för mig så hinner inte riktigt "hänga" här så mycket som jag skulle vilja =)  Har massor med kort i kameran och det händer en massa roliga saker omkring mig men tyvärr räcker inte tiden till.....Men är i dag hemma med en magsjuk liten kille så kanske kanske hinner jag sitta lite här =)

Här snöar det och vi har fått ett riktigt fint vinterlandskap här ute i skogen. Hoppas A blir bättre under helgen ska då försöka ta ett julkort. Jag själv ska jobba (om jag inte får magsjukan också förstås....)

Fräck och fin




Sockenvägens Söta har det stora nöjet att tillsammans med Fräck & Fin
lotta ut en valfri vara från webbshoppen till ett värde av 200 kr.

Jag är med och tävlar - gör det DU med!



Hjärtat mitt <3



En mammas dagbok i samarbete med Hjärtat Mitt lottar ut ett presentkort till ett värde på 400 kronor


måndagslista

Måndagslistedax =)


♥  Fluortantsvecka=sovmorgonsvecka

♥  A är hängig(i och för sig mindre kul) och Sambon kan vara hemma

♥ Första advent i helgen som kommer visserligen jobbar jag men hoppas ha lite ork kvar till skyltsöndagen ;)
 
♥  Jag har helt underbara barn och en fantaskiskt Sambon ( ok det finns dagar när dom alla är "billiga" men just i dag känns det bra ;)

♥  Har äntligen bestämt mig för att börja sälja Marykay´s produkter. ( Någon som är intresserad av en visning eller vill beställa produkter ?) Väntar hem startsetet och första "beställningen" i iveckan.



Visst kollar ni in hos Jennyn och läser fler listor ?

helgen som gått

Vilken härlig helg vi haft =)   Börja med att jag fick en massa god mat i fredags när jag kom hem so mStora sonen hade gjort. Sen en massa mys i soffan framför Doobiidoo.
Vi tog en sovmorgon på lördagsmorgonen innan jag skjutsa Dottern till bussen. Väl hemma blev det grillning med Svärföräldrarna i deras grillkåta. Sen följde A;s kusin med hem ( hon och hennes lillasyster är hos dom i helgen) för en massa bus. När hon gick hem så blev det lussebullsbak för A och mig =)  Innan det blev kväll och en tur med bilen för att hämta hem Dottern ;)  På kvällen kom en kompis över och det blev glögg och lussebullar och på tv;n gick Så mycket bättre.
Söndagen började tidigt för idag skulle Dottern till Stan där hon och hennes UF kompisar ha försäljning av sin vattenflaska.
 Om det är någon som är intresserad så hör av er, då dom är tillförsäljning för 45kr (två för 90)

Passa på att hälsa på mamma och pappa en stund när jag ändå lämna Dottern vid bussen. Väl hemma så blev det mer korvgrillning med svärföräldrarna. Väl hemma så tog jag tag i stryckberget ;)

Här även bestämt mig för en sak i helgen men det kommer det ett eget inlägg om, någon som vet vad ;) ?

7 saker om mig


Jag har blivit utmanad av Att ha det gott

Som vinnare ska du kopiera in bilden i din blogg.
Tacka och länka den som du fått utmaningen av.
Skriv 7 saker om dig själv.
Skicka vidare awarden till sju personer.

TACKAR Carina för utmaningen, länkat har jag gjort här ovanför.


Hmm inte det lättaste att hitta 7 saker att berätta om sig själv som man vill att alla ska ha "tillgång" att läsa ;)


1. Gillar att baka matbröd, gör det dock för sällan....
2. Tycker om att köra bil
3. Gillar böcker, tyvärr tar jag mid sällan tid att läsa....
men lyssnar alltid på böcker i bilen när jag åker själv
4. Hade fyllt 41 när sladdisen A kom
5. Läser helst ALLT som står i en tidning,
 vilket resulterar i en stooor hör med tidningar
 som ligger och väntar på att bli färdig lästa....
6. Tycker att det är skönt att få vara ute och skota snö
7. Börjar bli mer och mer lika min mamma,
älskar att "luffsa" runt i morgonrocken alldeles för länge ;)
Kommer igång att "göra nått" när dom flesta är klara....

Skickar den dock inte vidare då den redan har varit runt i de flesta bloggar jag läser
men om DU vill anta utmaningen så gör gärna det.
Skriv gärna en kommentar och berätta så jag får läsa =)


kaffemaskin




" Jag tävlar om den nya kaffemaskinen från Tassimo inkl ett startkit
av T-Discs totalt värde 2 000 kr i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "



Själv dricker jag ju inte kaffe
men med den här har jag sett
 att man även kan bli bjuden på choklad =)
Men hoppas mest på att vinna denna
 för att Sambon ska få lite gott kaffe här hemma.
Och för att kunna plocka undan den stora kaffebryggaren
 som står och tar en massa plats på köksbänken och bara användas på helgerna....


lördagsmorgon

Vari ten lugn morgon änså länge. Sovit länge, myst en stund med A innan jag gick ner och tog en liten "spa"dusch med "scrub" och en massa smörjande =)

Frukosten bjöd Sambon och A på, mums. Dom åt "julgröt" och så här det snöat massor här nu på morgonen så liiite julkänslor börjar krypa på :)   Ska nog be Stora sonen plocka fram adventsljusstakarna så vi kollar att glödlamporna är hela så kommer dom kanske upp i fönstren i helgen eller i veckan ;)

Ska strax skjutsa Dottern till hennes kille dom och ett gäng ska åka in till Stan på bio och mat =) Låter mysigt, längtar själv på att bara få vara med en man tycker om utan att ha en massa måsten som hänger över en hela tiden.....

julrött

Varit hemma en liten stund, har hunnit gosat med alla =)  Sitter nu och kollar in min mail och upptäcker att jag vunnit en bloggvinst. Toppen! Den här fina "bilden" har Hannah fixat.
  Det får nog bli en extra julklapp till Dottern som har lagt beslag på mitt julröda nagellack ;)



Har även fått en Award med lite som jag måste fundera lite på innan jag skriver.

torsdag

Här hemma är det full fart. Ska snart åka med A till dagis för att sen dra vidare till jobbet på planeringsdagar. Åker vid lunch och idag har vi en "samkväms" dag, tror det blir bad i tunna, i morgon blir det hårdkörning med jobb saker. Kommer hem i morgon kväll.



Måste4 visa er denna bild som jag tog när vi va i skogen och byggde koja för några veckor sen. Nu går det inte att hitta varken mossa eller lingon för nu har vi en massa snö =)

Buzzador



Allt detta låg i lådan. Så här hemma testas dessa godsaker till det mesta. Stora sonen bjöd igår på "Penne med stora köttbullar i tomatsås". Säger bara MUMS!. Va super gott.  Har annars rivit parmensanost på det mesta här hemma nu några dagar ;) Har inte hittat något bra sätt att använda fikon balsamvinägern ännu. Någon som har något tips?

Är det någon mera som är nyfiken på att få testa lite olika saker så gå in på www.buzzador.se  Ange gärna mig (camilla2343) som tipsare , då får jag möjlighet att testa fler saker. Ni kan också om ni tycker det är lättare skriva er mailadress (synlig eller osynlig) så kan jag maila er med en direkt länk =)


onsdag

Hemma och har mellan landat i soffan =)  Stora sonen fixar i köket och jag ligger i soffan och läser posten. Nu önskar jag nästan att han inte skulle ha fått jobb ;) ( obs ironi tycker att det är det bästa som hänt)

Haft en bra dag på jobbet, har hunnit med allt jag tänkt =)  Skönt!

Ska strax sätta i gång med allt, ska ju vara borta två dagar så vill hjälpa till med det jag kan innan. Ska passa på att tvätta en extra maskin idag. Och sen ha en massa mys med A  ♥

Dagis korten kom på A igår. Han ser så stor ut. Står med händerna i byxfickorna och ser tuff ut =)



Hoppas hinna med lite glöggmys ikväll men Sambon ocskå ♥

vad kan det vara ;)



Gissa, vad kan det vara i lådan tror ni ;)  Kan tala om att det låg en kylklamp där i =)

morgonstund har guld i mun....

Hmm känns inte riktigt som guld i mun idag, är supertrött....Men hoppas och tror att det är sista dagen den här veckan som klockan ringer före 5. Är ledigt torsdag och fredag men vi ska på planeringsdagar i morgon mitt på dagen med övernattning, ska bli trevligt. Men kanske lite tidigare upp på fredag än vad jag hoppas på ;)

Jobb idag som sagt, men hoppas kunna "krypa" in i ett rum och "pilla" på datorn då jag har en "datordag" idag. Men oftast sätter jag mig på ett ställe som dom flesta passerar flera gånger om dagen, kul men ibland hinner jag inte med det jag tänkt för alla säger ju ett ord eller två ;)  Måste komma ihåg att plocka iordning fluor då jag är fluortant nästa vecka.

Undrar vad min Stora son ska hitta på för mat idag ?  Han hade beställt hem ostronsås och Mirini ( som jag inte ens visste var jag skulle leta efter någonstans). Vi har tur här hemma just nu han har gjort middag i snart två veckor ( inte i helgen när vi va bortbjudna) och han hittar på så mycket gott och nytt. Igår tog till och med maten slut så det finns ingen matlåda :(


 

"hemligt" paket

Härom dagen kom en vit frigolit låda hem med posten.

Spännande =)  Det är ett paket från Buzzador. Vill även du få "hemliga" paket från Buzzador och chansen att testa något spännande ?   Anmäll dig då på www.buzzador.se skriv gärna mig som tipsare, då får jag chansen att testa mera saker ;)  Som "Buzzare" får man testa olika saker gratis mot att man skriver vad man tycker om dom.

coolstuff.se

Coolstuff söker just nu bloggare som vill testa julklappar- helt gratis…

Såg denna rad hos en bloggare just och nappa. Vill ni också ha chansen så måste ni skynda er sista dagen är i morgon den 17 november.......

Finns ju massor med coola grejor där som man skulle kunna tänka sig ;)


Update; Jag har fått förmånen att få 400 att testa grejor för. Ser ut som dom förlängt testperioden så chansa och gå in även om den 17 är här =)

bobux



En mammas dagbok i samarbete med Bobux lottar ut ett par valfria tofflor.




Hmm lite många tävlingar just nu,
men det är ju massa fina saker
som lottas/tävlas ut just nu
som jag hoppas på =)


en helt vanlig tisdag.....

Morgon stund har guld i mun eller.......Nä fy och blä nu är jag less på tidiga morrnar...försöker se fördelen med att komma hem tidigt men just nu tvivlar jag ;)

Dagens planer är bara jobb sen ta det lugnt. Hur det går med det vet man inte ännu. Har iallafall haft en massa tur dom senaste veckorna, Stora sonen har fixat middagen =)  Sånt värmer mammahjärtat extra, när man är trött, hungrig och grinig när jag kommer hem från jobbet så står han i köket och fixar. Och inte värmer han mammas Scan köttbullar och kokar pulvermos heller utan letar recept i böcker och på nätet, så vi har bara ätit nyheter och "fin" mat hela tiden =)  Igår blev det ett nytt recept med hemmagjorda köttbullar i tomatsås och pasta med en massa permensanost, mums.

Känner av styrkan i från gårdagens gympa, vi körde med skivstång. Härligt att känna att man gjort något =)



A och Sambon bygger koja i skogen =)

Måndagslista!

Kan inte hoppa över måndagslistan bara för att jag har för mycket för mig =)

Dessa saker/personer/händelser gör mig extra glad idag.

♥  Min kära Sambo som står ut med mig även fast jag inte står ut med mig själv.....

♥  Stora sonen har fått sitt "drömjobb", han ska "bara" på läkarundersökning och om allt går som planerat så börjar han innan nyår.

♥  L på jobbet som jag kan prata med allt om, som stöttar och peppar mig.

♥  Varit på Zumba idag och det känns bra, trots att jag missade förra veckan.

♥  Att A är en sån underbar unge, trots alla funderingar innan han kom.




Läs fler måndagslistor inne hos Jennyn. Passa även på att läsa hennes "braiga" blogg. Hon är även en av tre tjejer som fixar Mammablogg galan 2011


farsdag

Hade en pissdag även igår men nu börjar det kännas lite bättre:)  
Va mest bara off hela dagen men på kvällen va vi bjudna till svärfar på tidig farsdagsmiddag. Fick en massa gott, börja med en liten räkmacka till förrätt sen blev det potatisgratäng med inbackad fläskfile och kantareller till efterrätt blev det glass, vanilj och hjortron =)

Vi tog en liten sovmorgon i morse, det va skönt och välbehövligt. Tyvärr blir jag lite sen med mina "måsten" men vad gör det dom finns ju kvar ;)  Har lite småfix nu på förmiddagen sen har jag tänkt hinna få lite "spa"tid i badrummet innan vi ska till min far på farsdagsmiddag.


Ett presentkort jag hoppas på.....


Jag tävlar om ett presentkort värde 350kr från Interiora i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!


skitfredag

Blä och fy idag har jag en skit dag.....
Hoppas det blir bättre tills jag kommer hem,
 det är ju fredag och jag vill ha fredgasmys... 




Update;  Fått massor med beröm på jobbet för en greg jag förberett och fixat till planeringsdagen om en vecka så nu känns det lite bättre =)


torsdagens

Tid upp: Lika "hemskt" varje gång klockan ringer.....idag va hon 4.45
Frukost: Te och fralla med kaviar, ibland kan jag längta hur mycket som helst efter kaviar...vad har man brist på då tro ;)
Humör: på topp men trött...
Gjort: morgonbestyren
Träningsplaner: på måndag....
Dagens ATT GÖRA: jobba
Ser på: skärmen ;)
Lyssnar på: Sambon som duschar
Läser:  Lyssnar på ljudboken "Saffranshjärtan" i bilen
Bästa: Har en goskille i knät=)
Sämsta:  Plusgrader så snön kommer försvinna :(
Barn: A sitter i mitt knä och myser, Dottern sover och Stora sonen kom just hem från sin sista tidningsrunda  
Väder; Fortfarande svart ute men som sagt plusgrader.....

onsdag

Sitter och myser framför tv;n och myser med en mugg glögg och några pepparkakor. Lite mycke runt omkring mig annars så hoppas hinna/orka skriva mer i slutet på veckan när jag är ledig =)

snöoväder

Är nu hemma från infon. Vi har fått snöoväder men det gick bra att köra hem, tog det lugnt.

Blev en ny jacka för min del. Men vel pottan som jag är så är jag inte riktigt säker......Trots att det är den jag tittat på i flera månader....

  En sån blev det :)  Didriksson sophie WNS parka.

tisdag

Har inte blivit som tänkt ännu denna tisdag. Men har lämnat A på dagis och nu skjutsat hem Dottern från skolan so trodde hon va så pigg att hon skulle kunna gå i skolan i dag men inte. Jag är på väg till en kurs info kommer att komma lite sent pga Dottern men vad gör man inte för sina barn. Missar lunchen så sitter nu med två mackor och kollar av datorn, mail och sånt.

Hoppas hinna springa på Stan en sväng efter, tänkte äntligen köpa "min" jacka ;)  Har även funderingar på vantar och mössa till A. Vet inte om det blir den vi tittat på tidigare eller om han ska få någon annat. Ja vi får se vad jag hittar ;)

Har "ledigt" i kväll iallafall, hoppas hinna sitta i soffan med Sambon en stund och inte bara göra en massa "måsten"....


Glögg och pepparkakor

Japp det överaskade Sombon med nu på kvällskvisten =) 

Det är kärlek det ♥ 


måndag =)

Trots att det är mycket nu så kommer har en måndagslista. För massor med saker som ger lite extra glad idag =)


♥  Min härliga Sambo och underbara "ungar"

♥  Ett jobb jag trivs med och där jag har chansen/förmånen att få gå på utbildning, i morgon ska jag på en introduktion på en längre utbildning, med utbildningstillfällen under en 2-3 årsperiod.

♥  Att Dottern verkar må bättre idag, hon har varit hängig i snart en vecka.

♥  Stor sonen som nu är en av två kvar till hans "drömjobb, hoppas få veta denna vecka.....

♥  Hann med allt jag tänkt i helgen, även ett fikabesök hos svärmor och svärfar. Vi titta även på stickmönter så nu vet vi nästan vilken tröja A kommer att få till våren ;)


Kom nu ihåg att titta in hos Jennyn för att få flera listor och tänk efter vad just DU mår extra bra av just denna måndag.

.....

Här är allt bara bra. Lite mycke just nu bara. Har dessutom en längre period med mycket jobb också så det lär tyvärr inte bli bättre på en så där 3-4 veckor heller :(   Och eftersom jag bara jobbar och jobbar så händer det inte så mycket heller att skriva om.......MEN jag försöker hinna titta in på mina favorit bloggar iallafall =)  Så syns vi inte här så kanske det kommer en kommentar hos er........

ingen tävlingsblogg.....men här kommer en till.....



Jag tävlar hos Britta Bloggar om ett presentkort värt 300 kr från bamba.se!


förvaringsburkar någon ?



Jag tävlar hos Livsglitter om ett sett med förvaringsburkar från Jabadabado i samarbete med O-Råsa! Tävla HÄR du också.



Såna här fina förvaringsburkar skulle vara bra att ha inne hos A.
Om vi har turen och vinner så önskar vi oss dom med bilarna på =)

en helt vanlig lördag....

Hittade ju en massa gamla videoband när jag plocka/kasta saker hemma hos mamma och pappa. Igår titta vi på ett (som har sett fler gånger idag) det är från 1996 på mina stora barn när dom va små. Så kul! A blev visserligen lite avis att han inte va med ;) 

Annars har det bara blivit en massa plock idag. Har lite körigt schema nu i november så har försökt hinna med så mycket plock och städ som möjlig så vi kan ta det lugnare i veckorna framöver. Har bland annat plockat undan lite kläder hos A. Hade tänkt hinna se om det är något som redan finns som det va dax att plocka fram, men det får vi ta i morgon.

Vi ska "fira" Allahelgon med köpepizza =)  Ska strax åka och hämta. Sen kommer vår kompis M och äter och tillbringar kvällen i soffan hos oss. En skön slappar kväll med andra ord.


Sugen på JUL ?



Om du liksom jag är sugen på julen,
så titta in hos More of white.

Hon har en toppen tävling
 där man kan vinna dessa fina ljusbokstäver =)


fredag

Ser att jag inte skrivit något "personligt" idag utan bara en massa tävlingar jag hittat på olika bloggar =)

Blev inget matbrödsbakat för A och mig igår. Fick ut och köra Dottern istället. Så vi baka idag istället =)  Precis när vi bakat ut degen färdigt så kom kusinerna med deras mamma. Så vi bjöd på smörgåsfika när dom gräddats.


Vi tog sen en promenad. Härligt i det fina höstvädret =) A och jag forstatte att vara ute en stund när dom åkt, det va härligt att vara ute. Vi passa bland annat på att köpa ägg hos grannen. Dom har en massa maskiner och åkfordon som "måste" tittas och helst pillas lite på så det tar en stund att gå den korta biten ;)

Till middag blev det den obligatoriska tacosen =) Lika gott som vanligt.

Ännu en tävling...



Sitter och kollar några favorit bloggar och hittar ännu en tävling.
Denna får ni bara inte missa.
Therese på Sockenvägens Söta
gör så fina brädor.
Och nu har man chans att vinna en =)
Budskapet på denna är något man behöver tänka till på ibland....



tävling!



Jag tävlar om fina priser från Madame Plantier Nikitas blogg
tävla HÄR du med!


Galet mycket...

Så är det, galet mycket allstå =)  Hoppas ändå över smyckevisningen igår :(   Men är nu ledig några dagar nu så hoppas komma ifatt lite. Men sen har jag mycket hela november utan några lediga vardagar....+ en och anna helgdag jobbar jag ju också förstås ;)

Lovat A att vi ska baka matbröd också idag =)  Gullungen tyckte vi skulle göra det när han väckte mig 6,15 i morse men då va jag inge sugen på det ;)  Men efter frukost när vi vaknat till och fått på oss lite kläder så lär det bli lite bakat =)

Har även planer på att gå igen A;s kläder. Plocka bort smått och plocka fram lite vinterkläder. Har redan kollat att det finns overall och sånt som passar. Vi har visserligen sett en mössa på Kappahl som vi planerar köpa nästa gång vi är i Stan.

Den kommer att bli perfekt när vintern kommer. Mysig att knäppa under hakan så det blir ordentligt varmt vid öronen. Finns som sagt på kappahl till ett pris av 99kr.

101103

Fortfarande mycket roligt att göra =) Gårdagen blev en bra dag. A behöver inte träffa logopeden mera =)  (Nu skulle vi visserligen få komma om ett år men det va det jag som bad om).
 Kursen/infon på jobbet jag intressant. Men tydligen gör vi rätt redan =)  Lite nytt va det dock, ska besöka högstadiet också och träffa bvc barnen i grupp, dom har vi haft individuellt tidigare för vi tycker att då kommer dom.....
Födelsedagskalaset va trevligt och gott ;)  Alltid kul att träffas. Passa på att bläddra i Allers julmagasin som låg framme ( jag va inte den enda, tror den gick runt hos alla "damer", stora som små ;)  Mycket fint där i, men jag kommer inte att köpa den då jag köpte förra årets men den har jag bara titta i sen så blev det så mycket annat som skulle göras så jag glömde av att titta och inspireras ur den. Ska leta upp den redan nu tror jag så kanske jag får några för mig nya tips =)

Idag är det jobb som gäller igen. Kanske om jag orkar så ska jag åka på smyckevisning i kväll. Syrrans kompis skulle ha ett, alltid kul att träffa lite nytt folk ;) Sen önskar jag mig ett nytt halsband också =)

tisdag med fullt ös =)

Eftersom jag va ledig igår så har jag min "måndagsmorgon" idag och jag säger bara, blä så trött jag är. Inte hjälpte det att man fick sova en timme längre i helgen heller....

Idag händer det mycket. Ska jobba men mitt i kommer A och Sambon för då ska vi till logopeden med A. Eftersom Sambon jobbar i närheten av A;s dagis och jag vid logopeden så bestämde vi oss för att åka bägge två. Istället för att jag som hade lättast att få ledigt skulle åka och hämta honom (enkel resa 17km).

Sen har vi för mig viktig info/utb på jobbet. Handlar om hur vi ska ta hand om barnen på jobbet. Och jag jobbar ju nästan mest med barn.

På kvällen ska vi på 10 årskalas med en massa tårta och släkt =)

måndagslistan

Måndag igen och dax för listan =)  Hmm känner mig lite sliten men ska tänka efter lite extra så kommer jag nog på en hel massa saker som gör mig extra glad och positiv.


♥  Mina älskade "ungar" och underbara Sambo, vad vore livet utan er ?
 
♥  Vårt boende på landet, som just nu tyvärr resulterar i skyhöga bensinräkningar ( fy för alla bilresor överallt, men har man valt att bo på landet så är det bara att skjutsa hit och dit)
 
♥  Skollov den här veckan och jag har bara 2 arbetsdagar (enl schemat). Hoppas hitta på något kul att göra.

♥  Va på ett trevlig födelsedagskalas igår, träffa en massa härliga människor och åt tårta förstås ;)

♥  A bestämde själv att han ville vara utan blöja i går eftermiddag, gick sådär men det va ju första gången =)
 


Ni glömmer väl inte att kicka in hos jenny och läsa fler listor. Kanske hitta någon ny favorit blogg?

RSS 2.0