ledig fredag

Hade en  toppen dag igår. Började med en skön sovmorgon :)  Sedan långfrukost med alla barnen. Lite toning i håret sen kom käre Maken hem tidigt från jobbet. Han tyckte vi skulle ta en picknick i fin vädret och det va inte jag och A sena på hänga med på ;)  Han packa några mackor sen gick vi till hembygsdgården där vi brukar ha våra picknickar :)  På vägen hämta vi posten, där låg bla ett paket som jag hoppades skulle komma. Vad som fanns där i ska jag skriva en annan dag. Kan säga så mycket som att det va en massa fina saker till A :)

PÅ kvällen fixa vi som säkert många andra svenska barnfamiljer, tacos :)  Vi va bara lillafamiljen (Maken, A och jag) Stora sonen jobbade och Dottern va på bio med en kompis. Efter maten blev det så dax för mig att göra det jag hade på "min lista" att göra idag, BAKA. Maken fyller år på lördag så det va bara att sätta igång. Nu har jag ju turen och har världens bästa svärmor, hon bakar bullar och mazariner ( sen visade det sig att det kom 3 kartonger till med kakor i ).

Jag måste visa en av Makens favorit kakor jag bakade, Kladdkaka med cocostäcke. Ja även en av mina favoriter då man bakar dom i långpanna = många kakor på kort tid ;)


Update; upptäckte att inlägget inte hade publicerats under fredagen.....men bättre sent än aldrig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0