åska + en tjockis bekännelse

Blev inga fler inlägg i går även fast jag tänkt det. Det blev världens åskväder här. Ni som läst mina tidigare inlägg vet att det innebär ingen dator eller telefon för oss då. Åskan har en förmåga att leta upp våra saker och ha sönder dom ;(
Istället blev det en myssig kväll framför tv med allihop, det är inte så vanligt, alltid är den någon som sitter på sitt rum vid sin dator eller tv.
     Självklart blev det något gott att äta. Inte undra på att jag är tjock ;( Sånt här kan inte jag låta bli,hmm.) Även fast jag hade bra inställning när jag handla. Va ute efter valnötter som Petra tipsa om man ville ha en "ung" hjärna. Vem vill inte det;) Men dom va slut där jag handla, däremot blev det mandlar som jag åt på vägen hem (istället för en godispåse,finns kvar tills idag med +). Köpte också äppelringar och pumpafrön som man kan stoppa in lite åt gången för hos mig är det "viktigaste" att handen får gå mellan skål och mun.

Kommentarer
Postat av: misshelena

Det där känner man igen..jag brukar tänka att man lever ju bara en gång så varför inte njuta?Tack för ditt besök.I dag kommer jag att tipsa med lite matrecept...välkommen!

2008-08-10 @ 08:35:20
URL: http://misshelenas.blogg.se/
Postat av: C a m i l l a

Hej! Var ni in till Gävle och Cityfesten något? Vi orkade som vanligt inte åka in dit och trängas... men det verkar vara många som tycker att det är kanontrevligt, så det är nog vi som är extra sega...

Ha en fin söndagskväll!

Kram!

2008-08-10 @ 20:06:07
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej!

bra tips =) jag tycker om valnötter men tycker dom är lite dyra bara.

Ha en bra dag!

Kram Malin

2008-08-11 @ 14:57:51
URL: http://vitahjartanrosadrommar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0