House of Linnea

Upptäckte just att om man bloggar om House of Linnea som jag redan har gjort så kan man få 10% när man handlar och vem vill inte ha det så jag bloggar om deras julrea en gång till ;)
Så snabba er in och kolla på deras julrea dom har upp till 50% rabatt.
Finns en hel del jag vill ha.
Men om man ska hinna få innan jul så är i morgon sista chansen att beställa.....


julmusik

Har haft en bra dag, innehållande en massa mys och lite "måsten". A och jag har varit ute och plockat in lite mera enris och mossa. Sen gick vi till farmor med ett julkort, där fick vi lite gofika :)

Nu har jag städat badrummet (det va behövligt :(  Man tror ju när man bor med 3st till vuxna personen, som också använder badrummet, skulle man kunna tro att det vore fler än jag som skulle vilja ha ett rent sånt....) Jaja jag ska inte klaga hade jag bett någon att göra´t hade det nog blivit gjort.

Strax ska jag och A iväg och lyssna på alla kyrkans körer som har ett gemensamt uppträdande i kväll. Vi kommer att få höra på Dottern( och hennes två körer) och kusin M + en massa andra killar och tjejer som sjunger julmusik. Är det något jag gillar så är det julmusik och framför allt i kyrkan, det är en sån härlig stämning där.

På tal om julmusik så letar jag efter någonstan där jag kan lyssna på just sån via datorn. Är det någon som har något tips ?

lördagsmorgon funderingar.....

Här hemma har vi mysdag idag också :)  A och jag sitter och ser på Pettson och Findus Tomtemaskinen som går på tv;n. (Har sett den massor med gånger. Jag gillar Pettson och Findus redan när mina stora barn va små, denna är från 2005).

Maken är och säljer julgranar med sin pappa, dom åkte redan före kl7 och väntas inte hem förrän vid 22. Lite tråkigt men alltid bra med lite extra pengar så här till jul ;)

Så det blev bara jag och mina "ungar" vid frukosten idag. Det kändes som det va länge sen så det va härligt. Stora sonen har jag inte sett till mycket denna vecka då han jobbar fm och sovit i sin nästan färdiga lägenhet. Igår kväll va Maken och han in till stan för att köpa bänkskiva till köket. Så efter jul så kommer dom fixa till den så spisen och diskhon kommer på plats. Sen så kommer han att kunna bo där på "riktigt" :)
 Och snö det har vi ingen så det får bli en tecknad snögubbe :)julklappar?

Har ni som jag inte redan köpt färdigt alla julklappar.
Så vill jag tipsa om en sida där det just nu är upp till 50% REA på julsaker,
allt från småsaker  till julgranspynt via textil.

In och besök House of LinneaDu har till tisdag den 20 dec för att hinna få innan jul.
Men om Du vill vara säker på att det inte ta slut så beställ genast ;)


vatten.....

Gaaah!
Blir GALEN!
  Upptäckte just en massa vatten under soffan.....Bara det inte är akvariet som läcker.......
Torka torka så gott det går. Får inte bort soffan....
Vi har ju min gamla soffa, då på den tiden jag bodde själv fixa jag den hur lätt som helst.
 MEN nu får jag inte till det....
Måste bli bättre på att fixa och greja själv......


MonrowOm DU liksom jag gillar denna topp
så in till En mammas dagbok.
För hon lottar ut 10st!! såna den 9dec


RSS 2.0