onsdagskväll

En vanlig dag på jobbet har jag haft. Fast kom på att en arbetskamrat hade med sig en massa olika sorters tomater,röd, gul ,gröna,svarta, randiga, runda, ovala ja hur många olika sorter som helst. Hon är mycket ute och reser i världen och du passar hon på att äta tomater och pilla ur kärnorna som hon torkar och tar med sig hem och odlar =)  Hon har även ett persikoträd mot södervägen som just nu är full med frukt så såna hade hon också med sig =)

När jag kom hem va det bara att ställa sig och baka kakor. Födelsedagsbarnet=Sambon har valt sorter så det blev gamla favoriter, Landkakor och Sirapskakor, vill någon ha recept så kolla under just recept för jag har lagt ut dom tidigare.
Baka tårta också men den blev bara klet, så måste göra om den i morgon bitt :(  Orkar bara inte stå och fixa mer i köket nu.......

Som tur är så har jag ledig dag i morgon, för har mer som ska fixas. Fattar inte varför jag ska bli så "hysterisk" när det ska komma lite mer folk än vanligt hit ;)  Jaja sån är jag....Som om det egentligen har någon betydelse ;)

Strax hägrar sängen för det lär väl bli en tidig morgon för mig trots ledig dag, A verkar ju ha bestämt sig för att vara lika morgonpigg som Storebror =)  Minns med ett leende när han va lite ( men ändå så stor att han hade tv på rummet) , när jag vakna på morgonen så lysste under dörren, han hade vaknat tidigt satt på sig hörlurar(för att inte jag skulle vakna) och såg på tv ;)

onsdagens

Tid upp: tog lite sovmorgon, klockan ringde 5,00, ångrar lita att jag gick med på att byta em pass mot fm pass
Frukost: fil och flingor
Humör: känns OK
Gjort: duschat, fixat frukost och hämtat A som vaknat vid trappan
Träningsplaner: inga idag heller
Andra planer: jobba och kakbak i kväll
Dagens ATT GÖRA:fortsätta fixa 
 Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på:barntv;n och diskmaskinen som tydligen hade blivit full igår utan att någon startat den :(
Läser: mailen
Bästa:  mår bra ==)
Sämsta: A har börjat komma över i vår säng igen och då sover jag så dåligt, så är så trött
Barn: Stora barn sover fortfarande , A vaken och sitter i tvsoffan
Väder: svart ute så har ingen aning, men idag har vi åtmintonne 2 + (igår va det kallare,brr)
Dagens Citat, ordspråk: Försök hinna njuta av livet också =)

tisdagskväll

Har haft riktigt tur med magen, den bestämde sig för att bli bra ganska snart =)  Inget ont och inga andra "besvär". Skönt för jag har inte haft tid med något långdraget.... Tror att det är något jag ätit eftersom det gick över så snabbt.

Bestämde mig tidigt för att bara ha en städdag idag och det har jag haft, men tyvärr inte hunnit så långt som jag tänkt trots att jag inte suttit här så mycket ;)  Men leka med A måste man ju göra, vi har byggt med tåget och "lagt pussel", jag har blivit bjuden på fika i A;s systers gamla koppar. Ja vi har haft det riktigt mysigt A och jag. Har även varit ute en liten stund men som vanligt så blev han sur när det va dax för att gå in.  Han har en stark vilja den här killen ;) 

Fundera på om jag skulle följa med på föräldrar mötet på dagis idag eller ej, men bestämde för att åka eftersom magen inte gjorde ont, inte hade varit på toa sen förmidaggen och mådde bra. Dev va väl som dom flesta föräldramötet, ger inte så mycket men jag tyckte det va trevligt ändå. Eftersom det va A;s första så va det kul att träffa några föräldrar, men tyvärr va det inte så många där....Vi va nio av 18 barn och då va vi två som va både mamma och pappa ( Sambon va med förstås, stora sonen va barnvakt), så av 18 barn så va det föräldrar där för 7st ( och då sa "fröknarna" att vi va flest......). Förstår inte varför man inte är mer intresserad av vad sina barn har för sig, visserligen så träffar man ju "fröknarna" när man hämtar och lämnar men det är ju inte riktigt samma information som man får på ett föräldramöte.

Har idag fått kallelse från A;s doktor, vi ska träffa honom den 15. Ska bli "spännande" vad han säger och tycker. Vi tycker ju att allt verkar bra =) Ja han pratar ju inte förstås men det glömmer jag nästan bort, han gör ju sig förstådd ändå. Och så tycker jag han börjar "prata" mer sen han börja på dagis så jag tror det släpper när han måste göra sig förstådd hos dom andra barnen.

ledig tisdag

A sov något längre idag så blev inte uppstigning förrän halv 7 ungefär ..... Men han blev arg när Sambon skulle åka utan honom, han vill följa med och gå på dagis. Men idag har jag ledig dag och då är han hemma =)  Som tur är så blev det strax bra när syrran kom ner.

Min mage är det som "krånglar", det va det som va felet igår när jag va så hängig. Skönt att veta varför även fast magsjuka inte är så kul....Känner mig mycket bättre idag även fast det blir ett och annat toabesök ;)

Kakbaket hoppar jag idag så det för bli mer städning idag, något som också behövs. Det har blivit riktigt kul att dammsuga sen vi köpte ny =)



tävling

Hos Pernilla  kan man vinna lite kärlek ;)


måndagsblues

Det har gått bra att jobba men nu är jag slut....Har sovit i soffan en lång stund. Någon gympa blev det inte, så typiskt när det inte kommer att bli något på torsdag heller :(   Det är nackdelen med att bo på landet det finns inte så många gympapass att gå på.

A är svår sövd idag, passa inte med mig heller......så Sambon sitter med honom nu.

Nä blir inget mer skrivet idag, huvudet är tungt....

dagens 090928

Tid upp: 4,45 och har sovit dåligt...
Frukost: fil och flingor
Humör: Vet inte riktigt, är bara så trött......
Gjort: Inte mycket....duschat och plockat fram för frukost 
Träningsplaner: Få se om jag orkar gå på afron ikväll, känner mig som sagt inte 100
Andra planer: hoppas kunna jobba
Dagens ATT GÖRA: .......altt som inte hanns med ihelgen....
Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på: tystnaden
Läser: mailen
Bästa:
Sämsta:
Tror jag börjar bli sjuk....
Barn: Sover fortfarande
Väder: svart ute så har ingen aning
Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Bli inte sjuk!

söndag

Trött tröttare trötast....Känner mig trött och sliten och ont i kroppen. Håller jag på att bli sjuk?  Det har jag inte tid med ;)  Har fullt schema fram till torsdag 7 okt.

Har iallafall hunnit massor idag med =)  Vi har till och med suttit ute och fikat idag, trots blåsten så har vi haft det fint =)

Jobbar fem dagar den här veckan som kommer för det är helg jobb som gäller. Ska hinna med ett gympa pass, föräldramöte på dagis, fira Sambons födelsedag, hinna baka tårta och kakor och så kommer en gammal kompis med flickvän till Sambon på fredag och stannar till på söndag. Ska bli jätte trevligt trots att jag jobbar ihelgen, men vet att Sambon håller ställningarna medans jag är borta ;)  Just ja måste handla hem lite mat till helgen....




Här kommer en härlig bild från i somras, nu har blommorna plockas bort och just nu ser det så tomt ut....

solskenssöndag =)

Nu har halva dagen gått och jag har inte börjat med dagens städprojekt.....Men börja plocka lite där sen lite här och så har klockan rusat.....

Det blåser för fullt ute så har dagens tredje maskin tvätt i nu. Vi har även hunnit suttit ute på en lite fika, för det är varmt, 18 grader, trots blåsten =) Fanns inte så mycket fika bröd hemma,hm, jag som hade hoppas på att hunnit baka lite kakor också i helgen, så Dottern fixa lite chokladbollar ur Leilas A piece of cake, mums.

Nu sover A middag så ska strax sätta igång, han vakna vid kl7 i morse men idag va det min tur att få en liten sovmorgon. Kanske därför jag inte hunnit gjort något ännu ;)

Det ser lite tommt ut nu ute för alla blommor är bortplockade, har nu bara en kruka där det nu växer ljung och något vi kallar silverregn. Alla pelargonerna har nu flyttat hem till svärmors växthus där dom får bo ett tag innan hon flyttar in dom till sig. Tur att dom bor större än oss ;)


lördagskväll

Har fullt upp i dag också =) A ville inte sova så länge idag heller men vi höll oss kvar i sängen till kl7, då han och jag gick ner och såg på barntv.
Vid kl11 blev vi bjudna till svärföräldrarna på fika, svärmor hade bakat jätte muffins med blåbär, och testat att göra två nya sorters kakor som smaka mums. Lät som vi hade tur och skulle få en låda med kakor till torsdag när Sambon fyller år =)

Idag är det köket som blivit rent ;)  Övervåningen har jag fått hjälp av Dottern att städa =) Tack söta du! Sambon har fixat det höstfint ute, klippt gräsmattan för sista gången den här säsongen, trimmat och klippt ner syrenhäcken som han har planterat vid vägen men som tyvärr inte tagit sig så bra...

När det va dax att fixa käk så kom han in och börja fritera kyckling och fixa resten till middagen. Han lyckades lika bra i dag så jag tror han får göra dt nästa helg också ;) 
Nu är det speedway på tv;n och cheeceballs som gäller, vi har även hunnit med lite glass med banan, maränger och cholkladsås =)
Tyvärr ingen stavgångspromenad :(

tävling 090926

Nu va det länge sen jag tipsa om en tävling, så här kommer en med toppen vinst =)
Eller vad säger ni om ett valfritt par skor/stövlar från Vincent.com  Besök Kidzine.se för att tävla.


Dessa stövlar önskar jag till A, vilka väljer ni ?

lördagsmorgon

Oj det bara ett inlägg i går:(  Men hade fullt upp ;)  Tvätta alla fönster som jag hade förutsätt :)  Det blev även en tur till sonens buss så jag passa på att handla lite, blev ljung att plantera ute och en ros i kruka att ställa på bordet i köket.  Vi tog även en sväng in till hembageriet och där blev det både matbröd som fick bli gårdagens lunch och vaniljbulle till fikat. Mums!

Sambon har också gjort det fint hemma hos oss. Han spicka upp tavellisterna som vi köpte på IKEA för länge sen men inte fått upp förrän nu.
 
Ursäkta den dåliga kvaliteten på kortet det är tagit med mobilen när det egentligen va för mörkt :(  Har planer på att köpa den ny "Vår kokbok" och ställa dit =)
Ser ni fjärillen som hänger där på sidan, den har A gjort på Öppna förskolan i våras ;)

Idag blir det fortsattnig på städningen.....Ikväll är det speedway på tv;n vilket innebär att vår kompis kommer på en bit mat. Idag har Sambon planer på att bjuda på kinabuffé igen, det blev så bra sist. Tyvärr glömde jag köpa räkor igår :(

redan fredag

Det blev tyvärr en tidig dag idag också....Men tog med täcket ner till soffan så låg där en stund, försökte få A att mysa med mig men inte han ville bara sitta i sitt hörn och se på Pettson och Findus på tv;n.

Dagens planer är samma som igår, fortsätta städa.... Blev inget kakbak i går får se om vi hinner det idag. Tror att jag ska försöka hinna lägga i lite mera färg i håret, dom där grå strån börjar komma fram lite väl mycket nu.....

Har en skön träningsvärk sen i går, va iväg och träna på kvällskvisten, blev både styrketräning och yoga.

Stora sonen ska åka och hjälpa sin pappa flytta idag, så jag kanske "måste" skjutsa honom till bussen och civilisastionen idag. Då kanske det blir tillfälle att köpa ljung och sätta i krukorna ute, trots att det blommar för fullt i dom fortfarande. Men längtar till att göra lite höst där ute nu. Vill även ha lite nya blommor till köksfönstret nu när det är tvättat kan ju inte ställa tillbaka pelargonerna som har sett bättre dagar ;)


090924

Hmmm, inte så mycket städat och bakat ännu....Finns så mycket att fixa med när man jobbat och varit borta flera dagar....
Har iallafall tvättat fönstren på stora sonens friggebod och tvättat en massa tvätt som vanligt.

Har också hunnit gå igenom HM paket som kom för några dagar sen så nu vet jag vad som ska skickas tillbaka och vad som får hamna i garderoben =)  Jag behöver ha några dagar på mig att bestämma mig ;)

Just pratat med Sambon eftersom det är studiedagar så slutar han tidigare så snart är även han hemma, skulle bara jobba någon timme till =)

A sover, jag brukar sitta brevid honom när han ska sova. Idag va jag så trött så även jag somna...sittande...hmm det får nog bli sängen ännu tidigare i kväll.

Må Bra tidningen kom igår men törs inte ta av plasten får är rädd att jag hamnar i soffan läsande den istället för det som jag tänkt ;)  Är sugen på att läsa om att gå sig i form =)




Har ni tänkt på att idag är det tre månader kvar till julafton....Besök Luransblogg om ni vill ha inspiration, hon har "pratat" jul länge hon.

ledig torsdag

Det blev en tidig morgon trots att jag är ledig idag. A tyckte vi skulle gå upp vid kl6 när pappa gick upp och då va det bara att häng på. Slog på tv;n till A själv la jag mig i soffan med filten en liten stund....

Har sen passat på att koll in lite bloggar, något som jag känner att jag inte hinner med nu när jag jobbar, ja inte så mycket som jag skulle vilja i allafall ;)  Men som sagt A och jag har haft en mysig morgon i soffan. Snart kommer dom skollediga barenn och vill ha frukost tror jag ;)  Kl 9 är det frukost här hemma när man är ledig och då är det bara att masa sig upp....

Planerna för dagen är "storstädnig" och kakbak ( ja det är hela helgensplaner). Sambon fyller nästa torsdag och då ska vi ha det städat och fullt i frysen ;)  Bullar har däremot Sambon tänkt fråga om svärmor (min) kan baka för det har aldrig varit min greg.  Fast kanske törs göra ett försök igen efter att ha sett hur Lina snurrar sina, för att det är det som är mitt "problem" att få dom snygga för dom brukar dock smaka bra säger min familj som ibland för smaka dom ;)

Lina har en rolig blogg, helt annorlunda mot andra som jag läser. Hitta den när jag sökte på samhället där jag är uppväxt, hon bor där.

gratis film och soffmys =)

Haft en bra dag även fast jag va väldigt trött i morse ;)  Har mest suttit vid datorn på jobbet idag, ibland kan det vara skönt att inte ha så mycket patient kontakt om man inte är på det humöret ;)

Väl hemma så fixa jag middagen som idag bestod av köttfärsbiffar (som jag gjort tidigare och plockade fram ur frysen i morse) brunsås, kantareller och potatis som A hjälpe farfar att plocka upp häromdagen =)

Tog sen en skön kvällspromenad med stavarna =)  Har nu myst i soffan med A en stund. Nu ska jag strax "mysa" med dottern. Vi ska se film idag igen, min sista gratis film från Lovefilm.se. Idag blir det "Two lovers".

Om ni också vill se film från www.lovefilm.se så kommer här en gratis kod =)   RAF90K


090923

Tid upp: klockan ringde 5,00
Frukost: fil och flingor
Dagens Outfit:  Jeans och en trukos topp, hoppas på lite sommarväder idag, dock inte någon värme, bara 16grader har dom lovat;)
Humör: bra
Gjort: duschat och gosat med A som har vaknat......
Träningsplaner: inga....kanske en promenad om det blir lika fint väder som dom lovat =9
Andra planer: jobba
Dagens ATT GÖRA: ta det lugnt så jag orkar.....
Ser på:  dataskärmen + barntv ;)
Lyssnar på: barntv;n
Läser: mailen
Bästa: Sista jobbdagen är lite trött.....
Sämsta: trött........
Barn: bara bra =)
A:s outfit: Jeans och tröja med traktor på =)
Väder: sol och 16 grader enligt y.no
Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Ta det lugnt ;)

tisdag med tur till stan

Äntligen hemma, känns skönt att komma hem efter att åkt strax efter kl.6 i morse.... Haft en bra dag på jobbet, även fast hon som skulle byta av mig va fel informerad om tiden, hon räkna med att komma en timme efter jag slutat :(  Som tur va löste det sig ändå, jag han tyvärr inte hämta A på dagis med träffa dom längs vägen, så det blev lite gos i allafall =)

Väl i stan han jag springa in på Kick och köpa Aussie shampo som håller på att ta slut, passa även på att köpa inpacknigen som jag fick prov på när jag köpte balsamet sist =)  Dessa produkter passar mitt hår jätte bra, är så glad att jag vann shampot hos Hanna  för annars hade jag nog aldrig provat det =)
Blev även ett besök på Stadium där jag köpte nya "gummipluppar" till mina stavar. Dom gamla har det gått hål i så det klapprar så när jag går på asfalten ;)

Sedan va det dax för möte med kollegorna på helgjobbet. Vi la schemat fram till midsommar. Hade turen och slapp jobba julafton men tog nyårsafton.

På vägen hem lyssna jag färdigt på ljudboken som jag lånat av en jobbar kompis. Boken heter Nymåne av Diana Abu-Jaber. Ingen bok som jag skulle rekommendera men inte heller avråda någon att läsa. Bara inte min typ av bok. Inget man ska läsa när man är hungrig, mycket mat prat i den ;)






tidig tisdag

Tidigt morgon....Trött är jag.....Mörkt ute.....

Ja ni hör ju hör det låter idag, segt.

Först jobba, sen möte. Men med lite tur så hinner jag åka till dagis och hämta A tillsammans med Sambon ;)  Kommer nog vara lite gossugen på A eftersom jag inte träffar honom i kväll när jag kommer hem för då hoppas jag han sover....

Nä nu är det bråttom igen....


måndagskväll

Sitte nu i soffan en stund. Sambon är uppe med A som ville gå och lägga sig, ungefär 1½timme tidigare än vanligt.... han kom och drog mig i handen och ville ha pyjamas på och tänderna borstade så då va det bara att hänga på ;)

Sitte nu har och smälter maten innan det är dax för gympa passet som idag är box till dotterns stora förtjusning =)  Har inte så många andra planer för dagen.

Förresten Nisse (missen) kom hem i morse när dom stora barnen gick till bussen. Skönt!

090921



Tid upp: Tog lite sovmorgon så inte förrän kl 5
Frukost: fil och flingor
Dagens Outfit:  Sitter fortfarande i morgonrocken men har planerat att sätta på mig, jeans, randig topp (svart/beige), ska ju bara till jobbet och byta om ;)
Humör: bra
Gjort: Inte mycket....duschat och ätit frukost
Träningsplaner: I kväll är det box
Andra planer: jobba
Dagens ATT GÖRA: Sända tillbaka "En shopacoliks bekännelser" som dottern och jag såg i går kväll =)
Ser på:  dataskärmen.....
Lyssnar på: En och annan bil som åker förbi, Sambon i duschen ;)
Läser: mailen
Bästa: Dom stora barnen är hemma på torsdag och fredag
Sämsta: Våran katt, Nisse, har varit borta i några dagar.......
Barn: sover
A:s outfit: MeandI tröja med stjärnor och mjukjeans från Name it
Väder: Sol bakom moln och 14 grader enligt y.no
Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Livet är härligt!

söndagskväll + veckan som kommer

Blev ingen stavgångspromenad i dag :(   Vet inte vad som hände men dagen har gått ändå ;)    Men i morgon är det gympadax igen =)  Och Sambon har fixat mp3 spelaren så nu är det powewalk musik i den tills nästa stavgångspromenad, som kommer att bli tidigast på onsdagskväll (om jag orkar)


Har inte gjort så mycket idag...strukit men bara det jag måste till i veckan, tvättat förstås ;)  Hade planer på att torka köksfönstren men kom annat vägen.... Sambon däremot har varit effektiv =)  Planterat rosor som vi fått "ärva" av svärföräldrarna, fixat med min bil och klippt gräsmattan.

Jag har iallafall fixat hemmagjorda pizzor till middag, blev även matlådor tills i morgon och en att lägga frysen =)

Hämtat dom stora barnen vid bussen då dom kom från sina småsyskon. Dom hade haft det jätte roligt =)

Veckan som kommer ser ut som följer ;
Måndag; jobb + box
Tisdag;  jobb + möte på helgjobbet
Onsdag ; jobb ( + kanske en sväng med stavarna om jag orkar/hinner)
Torsdag ; ledig och dom stora har skollov + styrketräning + yoga
Fredag; ledigt även för dom stora idag också (stora sonen ska åka till sin pappa och hjälpa honom flytta)
Lördag; hela familjen ledig + speedwaymat hemma hos oss
Söndag; alla lediga i dag också och inga planer =)

Som ni ser en rätt så skön vecka, åtminstonne som det ser ut nu ;)  Hoppas hinna med en hel del städ när dom stora är hemma och kan hjälpa mig ha koll på A. Självklart hoppas jag på fint väder och en massa stavgångspromenader =)


090920

Strålande sol även idag =)


Gårdagskvällen bjöd även på en kvällspowerpromenad efter att jag läst ett inlägg hos Milla  om att alla kan springa. Nu vet jag att springa inte  är min greg, men med stavarna går det bra att röra sig ;)  Så med reflexvästen (går man längs landsvägen som mig är det bäst ;) joggingskorna och kepsen för solen sken härligt och fast klockan va över 6 så stod termometern på 17grader. Måste jag säga att det va en härligt promenad. 
Så senare i tv soffan åt jag marknadsgodis utan dåligt samvete.

Tvättmaskinen går för fullt även idag. Gäller att passa på när vi har fint väder, tvätt torkad ute luktar så gott =)

Nu är det fika hos svärföräldrarna =)  ( så det får nog bli en sväng med stavarna även idag )
 

underbar lördag =)

♥ Älskar min underbara familj ♥

Efter frukost så köa vi till duschen, sen tog vi bilen och åkte på markand. Vi han gå allihop först en sväng sen åkte Sambon och Stora sonen och skjöt lite på skjutbanan (tyvärr gick det inge bra idag heller för sonen :(    Dottern, jag och A fortsatte att titta runt. Marknade va inte så stor så vi gick flera varv ;)   Sen va det dax för dom stora barnen att åka till sina småsyskon och deras mamma. Jag tycker att det är kul att mina barn fortsätter att umgås  med sina småsyskon trots att deras pappa inte längre bor ihop med  dom. Syskon är viktiga, kanske ännu viktigare när man inte bor ihop.
Det enda vi köpte på marknaden va lite godis att äta i kväll =)  Vi åt även lunch där, som idag blev Langos, mums.

På vägen hem åkte vi en lång omväg, bara för att det va så fint väder =)  Tycker om att åka bil och titta på platser som man inte besöker så ofta.

När vi kom hem så blev det lite av gårdagens rester till middag =)  Nu blir det inte så mycket mera gjort idag tror jag ;)  Mest slöa i soffan =)  Lite ovant att bara vara lilla familjen, det va länge sen nu. Och inte kommer det hit någon heller, som vi vet  iallafall ;)

tävling 090919

Fler än jag som önskar dom va mera pyssliga än vad man är ?  Om man besöker Amanda  och kommentera hennes tävlingsinlägg så kan man ha turen att vinna ett (av två) armband att pyssla ihop själv =)


lördagsmorgon (+lite fredag ;)

Vilken toppen dag jag hade i går =)  Lämna A på dagis utan problem ( inte ens jag blev "ledsen" ;), sen dax för jobbet. 
När jag kom hem hade underbara Sambon gjort en liten "kina"buffé här hemma. Lånat fritösen av svärmor och friterat kyckling och räkor, han hade även bla fixat kyckling i jordnötssås, muma. Jag åt så jag fick ont i magen ;)
När jag plockat av bordet va klockan så mycket att våran kompis kom över på en fika och Doobidoo =) 
Så soffan va platsen som kvällen tillbringades på som det brukar hemma hos oss på fredagarna =)

A tyckte vi skulle gå upp vid vid kl6 men lyckades hålla honom i sängen till halv 7, så jag har hunnit ladda tvättmaskin och plockat ur diskmaskinen redan.....Vi sitter nu och kollar barnprogramen i soffan =)

Våra planer för dagen är att åka in till Östhammar för där är det knallemarknad i dag. Få se om det blir någon karusell åkande och kanske lite godis =)

Förresten jag vann en tradera auktion igår. En PoP vindstopperflecce åt A. Är nu på jakt efter en väst att ha över alla fina tröjor hans farmor stickar ut honom =)

en ny dagens

Hittat en ny "dagens" hos Glmourmamman Nina


Tid upp: 5.45 ringde klockan och då va det bara att stiga upp, för sen är det kö till duschen ;)
Frukost: fil och flingor
Dagens Outfit: Har inte kommit så långt ännu, sitter i morgonrocken, ska strax kolla vädret....
Humör: på topp det är ju fredag =)
Gjort: Inte mycket....duschat och ätit frukost, pussat Sambon hejdå ;)
Träningsplaner: Inga idag.....
Andra planer: jobba, äta "kina" hemma idag =)
Dagens ATT GÖRA:  Hoppas sånt idag ;)
Ser på:  Lugnet utan för fönstret
Lyssnar på: fågelkvitter och en och annan bil som åker förbi
Läser: mailen
Bästa: fredag och har inte så många planer för helgen
Sämsta: Kan inte komma på något sämsta idag =)
Barn: sover
A:s outfit:  Dagisfoto (gruppbild) ute  idag, så tror det blir; jeans, brun randig PoP t-shirt och en brun/beige randig Fix hoodtröja. Funderar om han behöver en jacka också....
Väder: ser bra ut när man titta ut genom fönstret ska strax kolla SMHI
Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Njut av livet =)

torsdagskväll

Härlig torsdag har vi haft idag =)  Solsken !  Har tvättat massor idag igen, fattar inte hur mycket tvätt det kan bli.... Har städat hela hallen(som är väldigt liten,haha), känner mig så nöjd =)  Tänk vi har faktiskt ett golv och en hylla under alla kläder...
Har små pysslat hela dagen så skönt, hoppas snart komma ifatt med det mesta.

Stora sonen kom hem tidigare än vi trott, dom va inte så många så det gick fort på mönstringen. Vet inte vad han tyckte om det egentligen, va nog "jobbigare" än vad han tänkt sig. Men han är fast besluten att söka om att få göra lumpen.

Själv har jag varit på träning nu på kvällen, tycker det är så kul. Idag va "läraren" halvsjuk idag så vi fick ha stationsträning idag istället för vanlig styrketräning. Fast yogan kördes som vanligt =)


ledig torsdag =)

Skönt med en ledig dag =)  Men har som sagt en lång lista med saker som ska göras.....Än å länge har vi mest bara myst A och jag. Han har varit lite "snål" med pussar nu ett tag men jag fick just en. Härligt!

Pratade med stora Sonen igår kväll, det verkar ha gått bra för honom igår på mönstringen. Dom ska testas i dag också, kl 17 är han färdig. Och då ska han tas sig hem från Stockholm också.

Dotterns kör börjar ikväll och hon åker direkt efter skolan och Sambon jobbar länge idag, så A och jag har en lång dag med en massa bus att se framemot ;)
Ikväll är det sen dax för mig att träna, först styrke träning i grupp och sen yoga. Känns som jag har träningsvärk i magen sen i måndags fortfarande ;)


onsdagskväll

Av det fina vädret blev det inget....regnet kom en sväng....och jag hade tvätt hängde ute :(

Gick bra att lämna A på dagis idag trots att han hann somna i bilen på väg dit, så det va lite "trög" startat när vi kom dit. Men gick som sagt bra =)   Träffa Sambon på dagiset han va där och fixa ett jobb =)

På jobbet va det som vanligt. Roligt!  Men hände inget speciellt ;)

När jag kom hem blev det the och mackor =)  Sambon hade stekt ägg, det är mums på macka det ;) 

Sitter nu och tittar på tv och slösurfar men det går så där har tyvärr lite svårt att få kontakt i det trådlösa nätverket :(

Har ledig dag i morgon igen, skönt med att jobba varann dag =) Gör så varann vecka, fast skulle man resa bort eller något sånt så är det ju bättre med längre sammanhängande ledighet. Planerna för morgondagen är att fortsätta röja i hallen som jag börja med i tisdag men då va det för fint väder för att sitta inne =)  Ska även kolla igenom innehållet i HM paketet som kom förra veckan. Få se vad som kommer att få åka tillbaka.... Har redan använt leggingsen som kom, A har också använt skjortan som kom.

 Hade leggingsen under klänningen  i söndags när vi va på barndop.  A hade sin nya skjorta på sig. Han hade svart jeans från Peanuts till.

tävling 090916

Tävling hos Saos



Men skynda er för tävlingen avslutas i morgon kl12.00

090916

Vi ser ut att få nästan lika fint väder idag också. Kan tyvärr inte njuta av den lika mycket i dag för ska jobba empass idag :(  Men hinner hänga ut ännu en maskin tvätt, fattar inte hur mycket tvätt det kan bli....

Idag ska jag lämna A på dagis. Kommer säkert att gå jätte bra men men...

Händer mer saker i dag. Min stora son har åkt till Stockholm, själv. Han ska mönstra där. Lite nervös va han allt när han åkte. Men jag försökte peppa honom innan. Förstår honom lite "läskigt" måste det allt vara. Fast vad vet jag som inte mönstrat ;)


tisdagskväll

A somna i soffan när jag va ute och hängde den 6;e mskinen tvätt. Fick sova en timme ungefär innan jag försökte väcka honom, vilket inte va det lättaste. Han fick sen va uppe ½timme längre än vanligt och somna efter lite snurr isängen rätt skapligt.

Stora sonen ville ha skjuts till skjutningen, där passa A och jag att ta en powerwalk med barnvagnen. När vi kom hem tog jag även en liten sväng med stavarna. Vi har ju haft ett helt underbart väder idag =)

Har nu suttit och lagt in en massa av månadens räknigar som har kommit. A;s först barnomsorgsavgift bla.

lunch

Lunchen idag bestod av spagetti och köttfärssås (som Sambon gjorde häromdagen, supergod) till A. För min del blev det grov råg med skivbar leverpastej och hemma odlat gurka. Det va inte så tokigt det heller.



Nu är det dax att hänga dagens fjärde msakin tvätt. Och sen hämta posten som jag såg kom medans vi åt =)

Vet inte hur jag ska göra med A;s middagslur, han har ju inte sovit här hemma på hela nästan sommaren men på dagis så får han ta en lur. Vill ju att han ska orka hela kvällen men inte ha det svårt att somna när det är sovdax i kväll. Ja vi får se om han vill gå och lägga sig.

ledig tisdag

Solen skiner och vi är lediga =) Härligt !  A och jsg myser mest....Men har häng en maskin tvätt och har fler på gång;) 

Sambon sms och undrar om vi inte skulle grilla i kväll =)  Och det säger vi inte nej till, blir det årets sista måntro....

Har lite att göra idag men tar det i lugn takt. Ska börja med att ringa till A;s doktor och kolla varför vi inte fått någon tid, vi skulle dit och "visa upp" honom när han fyllde två men inte fått någon kallelse ännu :(  Inte för vi tror att något inte är som det ska så vill vi gärna göra det.



Äter plommon så magen står i fyra hörn, har inga på vårat träd men fick av mamma i söndags.

tävling 090914



Doft påsar från www.doftpasen.se lottar Shabby chic Princess world ut. Gå in till henne och tävla hos henne ni också.

stor dag =)

Det är en stor dag idag =) A har varit på dagis själv hela dagen, idag har det varit på riktigt. Självklart har allt gått bra ;)  Nu är han en stor kille. Känns bra trots att det känns lite konstigt i mammahjärtat...

På jobbet har allt också gått bra ;)  Men känns skönt att vi är lediga, A och jag, imorgon. Har varit lite mycket dom senaste veckorna. Har lite planer men ska försöka hinna ta det lite lugnt också. Sambon och dom stora barnen hade fixat lite igår så har inte allt kvar på "måste listan".

Mysa en stund i soffan nu framför barntv;n innan det är dax att byta om och åka på jympan, idag är det afroaerobic + styrka på schemat ;)  Känner mig vansinigt  trött just nu men vet att jag kommer att pigga på mig bara vi kommer iväg =)




dagens 090914

Humör: bara bra, men trött
Gjort: duschat
Planer: jobba och sen gympa i kväll
Ser på: datorn....
Lyssnar på: datorsurr och tystnade
Läser: har bara hunnit mailen än så länge....
Dricker: inget ännu...
Äter: fil och flingor
Bästa:  ledig i morgon, ska sova till kl7 =)
Sämsta: kallt ute , vi har bara 5+
Barn: sover, men friska och glada när dom la sig igår.
Väder: kallt men klart så det blir nog en fin dag =)

söndag

Äntligen hemma =)  Har varit på barndop idag. Åkte tidigt för vi va bjudna på lunch hos barnets mormor innan dopet och med ca 2timmars resväg så har det tagit hela dagen. Det va trevligt, träffa en massa folk som det va länge sen jag träffa. Det va A och jag som va där, så nu ska vi mysa med resten av familjen innan helgen tar slut.

I morgon är det jobb dax igen men hoppas hinna skriva lite innan.....

tävling 090912

Ny mössa någon ? 
Jag skulle gärna vilja ha en, så varför inte försöka vinna en hos Ingelalala
Där kan man vinna en mössa från E.KO

E.ko kollektion drivs av Erika som syr kläder till både stora och små, främst mössor.
Fantastiska mössor i skönt material, 100% svensktillverkad bomull!



Har ska det vara en bild men jag lyckas inte få till det :(

Vet inte om det är jag eller blogg som trasslar.






härlig lördag =)

Vi har haft en härlig dag vid stugan. Tyvärr så försvann solen med vad gör det när man har roligt ändå =)  Sambon fick fiska, jag han läsa nästan hela dagstidningen ;)  A gjorde en massa bus och hade roligt =)  Vi är vana att han går runt och "pular" för sig själv men sen han börja på dagis där alltid en har varit med honom ( av dagispersonalen allstå) så vill han gärna att vi ska vara med =)  Helt ok men ovant för oss, förstår att dom gör så på dagis för att han ska känna sig trygg.

På kvällen har vi varit på mat hos våran kompis, det är ju speedway kväll=)  Jag och A åkte hem tidigare. Dottern har kommit hem från stan. Det va "The ugly true" dom sett och den hade varit jätte rolig dom hade skrattat massor. Stora sonen är på väg hem och lär komma närsomhelst =)

Nu ska jag försöka hinna kolla in lite bloggar innan det är dax för sängen, borde egentligen fixa lite för morgon dagen när vi ska på barndop. Vi ska åka redan halv 10, blir bjudna på lunch hos barnets mormor innan.

Mer svamp som svärfar plockat...Han har till igår plockat 42kg....

lördagmorgon

Solen skiner =)  Vi har planer på att åka till stugan, Sambon är sugen på att fiska. Dottern har åkt till en kompis dom ska till stan och se på bio i kväll. Dom skulle se något som jag inte minns namnet på men den hade premiär i går, så ni får "recention" senare ;)  Stora sonen är just nu på väg till en av sina kompisar så vi blir bara "lilla" familjen som åker.

Hade tänkt göra en massa måsten idag men dom är kvar ;) Är ju ledig på tisdag så jag gör det då =)  Har jag tur så har inte Sambon allt för mycket att göra på sin "lista" i morgon så lite av inne sakerna också blir gjorda ;)


fredagskväll

Har dom senaste timmarna tillbringats framför tv;n ( och datorn förstås ;)  Först IDOL och nu kändisdjungel, måste säga att det är inget som vi kommer att se fler gånger....

Vi har också hunnit uppvakta svärfar som fyller år idag. Det bjöds på jätte god jordgubbstårta =)



Så här fina är ljusstakarna som kom i paketet i dag.  Det gick supersnabbt att få vinsten som jag vann hos Carolina.

tävling 090911

Nu är det tävling hos Sessanochprinsessan väldigt fina vantar är det man kan vinna =)

Tävling Norrbaggen

Jag är med & Tävlar hos sessanochprinsessan.com Om Norska Troll´s härliga Vantar sponsrade av Norrbaggen.se. Outdoor specialisten med ”Kläder för alla väder”


paket

Hemma efter en skön dag. Lämna A på dagis. Åkte sen en sväng till mamma och pappa som inte va hemma. Plocka lite mer  plommon som vi kan äta i helgen. Mums.
Bestämde sen träff med Sambon och tog en fika på kaffét. Va lite hunrig så för min del blev det leverpastejmacka (ett riktigift gott grovt bröd va det ) och te, Sambon däremot tog en bit peacannöt paj (tyvärr inte nybakt..) men smaka en bit och tyckte det va mumsigt =)

När vi skulle gå därifrån ringde dom från dagis och sa att allt gick bra så om jag ville så kunde jag hämta honom redan förre sovstunde. Känns riktigt skönt att det gått så bra =)  Hade planerat att gå en sväng i spåret med stavarna, bokat träff med min kusin för att prata lite "skit". Ringde henne och sa att det blivit ändrade planer....Hon bjöd först på te och äppelkaka ( mycket fikande idag ;)  sen satte vi A i vagnen och gick i samhället en timme, vi hade bra fart så jag blev svettig ;) 
Så idag har jag förenat nytta med nöje, både promenad och skitsnack =)

Nyss kommit hem och när jag hämta posten hade jag fått paket =)



Snart ska ni få se hur fina ljusstakarna är =)

torsdagen i efter hand

Tiden går så fort.......Är det så här det kommer att bli nu när man börjar jobba.......Men den här veckan har ju gått åt till inskolningen för A på dagis också så tror att det komer att bli bättre nästa vecka.

Lämna A på redan kl7  igår morse, fram till halv 8 så lämnas alla barnen på en avdelning och A kommer att lämna tidigit 4 av 6 dagar så måste vi prova. Men som det mesta på hans inskolning så gick det bra =)  Va lite fundersam först när vi gick in på ett nytt ställe men sen va det full fart =)  Han hämtades inte förrän efter middagsluren halv 2, tyvärr hade han inte vaknat idag heller, så när han såg mig blev han lite sur. Får då är det dax att gå hem vet han och det vill han inte.  Men han sluta skricka efter en liten stund i bilen och inte som igår hela vägen hem...

Jag åkte och jobba ett par timmar och sedan frissan, hade ju Sambon som bakup om dom skulle ringa från dagis men det gjorde dom inte. Hade sen turen att bli bjuden på fika hos en jobbarkompis som hade ledig dag =)  Dom skulle "stänga" ner sitt akvaruim så jag fick en massa växter och fiskar.

Sen hem, trodde jag skulle hinna ta det lite lugnt, men inte....  Först hänga tvätten som hade tvättas medans vi va borta sen ladda ny maskin, fattar inte, tvättar och tvättar men tvättkorgen är alltid full :(  Sen hade klockan blivit så mycket att det va bara att börja med maten. Blev köttfärsbiffar som jag förberett igår, potatis, brun sås och kantarellstuvning =)

Hann inte mer  än ätat färdigt så va det dax att byta om för då va det träningsdax =)  Så skönt, gillar att den har kommit igång igen.
Har lagom med träningsvärk just nu ;)

Hoppas helgen blir lite lugn men ska bort på barndop på söndagen så har bara lördagen på mig att hinna en massa nödvändiga måsten.

onsdagskväll och torsdagsmorgon

Vilken underbart skön kväll det va igår. Efter maten tog jag stavarna och gick en timmes rask promenad. Det blåste lite men vindarna va ljumma =)

När jag kom hen stekte jag en massa köttfärsbiffar. Så nu har vi mat åtmintonne två dagar =) Skönt att ha förberett, så i dag är det bara att koka potatis för har kantarellstuvning kvar sen igår också. Mums.

Strax ska vi åka till dagis. Vad jag ska ta vägen vet jag inte....Tror jag åker och jobbar någon timme, få se, kan ju inte vara för långt borta OM dom skulle ringa, även fast dom inte gjort det någon gång dessa två veckor. Ska i allafall till frissan en sväng i dag, det ska bli så skönt. Men skulle inte förvåna mig om dom ringer då, fast då har sambon lova rycka ut ;)



Denna rönn står längs vägen där jag går. Syns inte så bra men den är full av bär och så vacker =)

vinnare =)

Jippi Hurra!   Jag har haft turen att vinna dessa fina ljusstakar hos carolina 
Dom kommer från Myheart


Passar jätte bra då jag och sambon har kännt varann 10år i höst ♥   

tävling 090909

Green Gate ja vem gillar inte deras saker ;)  Jag hoppas på tur och är med i utlottningen av dessa saker
Om du också vill ha chansen att vinna dessa så gå in på Butiken FÖRR (www.forr.se)

HM paket har kommit =)

Har nu kommit hem från dagis. A har haft det kul idag med. När vi kom fram så blev han så glad när jag tog ur honom ur bilstolen, han skratta och klappa händerna =) När vi däremot skulle åka hem så blev han ledsen och grät hela vägen hem.....Inte lika kul, men skönt att han verkar trivas där. I morgon ska vi som sagt komma va lämna tidigt, få se hur det går, förmodlligen bra ;)

Jag va hos mamma och pappa medans A va på dageis idag. När jag blev sambo för drygt 5 år sedan så hade jag den stora turen att få använda ett rum hos mamma och pappa att ställa saker i. Både sambon och jag hade bott ensam i många år och hade en massa saker båda två. Dom saker som vi inte behövde just då lämna jag där. Tyvärr så står massor av dom fortfarande kvar....Trots att jag tagit hem en massa leksaker som dom stora barnen hade när dom va små till A så finns det mycket kvar. Idag passa jag på att kolla igenom lite. Många minnen kommer så mycket skratt blir det =)  Kasta även lite fast tycker att det är svårt.....jag är en riktig hamster, kan vara bra att ha, är min melodi.

Nu ska jag öppna HM paketet =) Hoppas allt är som jag tänkt när jag såg det på nätet. Eller inte då blir det dyrt ;)


onsdagsmorgon

Ska strax åka till dagis =)  Mysigt att få vara hemma med A i dag på morgonen =) Han vakna tidigt så vi har hunnit busat en lång stund ;)
Ska åka till mamma en stund när A ska vara på dagis själv idag. Hon ringde igår och undra om jag kom ihåg att jag hade en mamma. Hon har varit bortrest några dagar och jag jobbat sjukt mycket så vi har inte pratat på nästan 2 veckor.

Ska hinna köra dottern till vårdcentralen innan för hon ska få sin andra vaccinations spruta idag. Måste till apoteket och hämta den först också. Börja visst bli bråttom igen....

Såg ni IDOL igår, det gjorde dottern och jag =)  Och vad ska man säga....Många som låter bra men lika många som man undrar vad dom gör där. Men jag tycker dom är modiga som törs ställa upp.


Bild på Hortensia som jag tog hos mamma och pappa förra veckan när A var där medans jag jobba. Har blivit lovad att få ett skott av den men det har inte hunnits med i sommar heller.....


tävling 090908

Namnbyxa till sonen skulle jag vilja vinna =) 

 

Besök Linda  om ni också vill ha såna ;)

Tävlingen avslutas 10/9

Ni får bara inte missa att gå dit, Linda syr fantastiska saker =)  Det mesta är till salu, och vet du vad du vill ha men inte kan sy så kan man fråga henne.

tisdagsmorgon

Härligt va det att träna igår kväll. Men om jag blev någe piggare vet jag inte ;)  Jo kanske då iallafall men nu är jag trött igen. Men som sagt sista jobbdagen den här veckan, men har ju ingen anning om vilken tid vi ska vara på dagis resten av veckan...Men inte före 7 i allafall ;)

Jobb som gäller idag allstå sen tänker jag nog bara slöa i soffan ikväll. Är sjukt trött :(  IDOL börjar ju ikväll (om jag fattat rätt) och det måste man ju titta på ;)  Kanske i allafall, kolla in vilka som ska vara med ;)  Det börjar ju många serier den här veckan, man få kolla in ett avsnitt eller två och se vilka man kan tänka sig att följa.

Sambon gjorde en köttgryta i går så kvällsmaten är fixad. Skönt att inte behöva tänka på det när man kommer hem. Det ska bara kokas ris till i kväll.



090907

Usch är om möjligt ännu tröttare nu....Men ska åka på aerobic och box lite senare och då SKA jag bli pigg=) Vet dock inte om jag får sällskap ännu, dottern förstås men om det ska me någon mera.

Har ju tagit ut en kompdag på onsdag för att vara med A på dagis och det känns just nu skönt. Idag hade sambon inte varit med så mycket alls. A hade ätit och sovit utan honom =)  *Stolt mamma*

Hade tänkt lägga mig på soffan och bläddra i tidningen som jag fick av syrran i förra veckan (Hon hade redan bläddrat färdigt).
 Ska bli kul att kolla in höstmodet. Ligger ju lite efter i shoppingen ;)  Visserligen kom paketet från HM i dag, men glömde helt bort det så paketet ligger kvar på utlämningsstället :(




måndagens

Jobbdag idag med :(   Gör det lätt för mig och kör en dagen ;)

Humör: trött, tröttare tröttast....men försöker hålla humöret uppe =)
Gjort: duschat
Planer: jobba och sen gympa i kväll (om jag orkar)
Ser på: datorn....
Lyssnar på: datorsurr och tystnade
Läser: försöker hinna läsa någon blogg, ligger låångt efter :(
Dricker: inget ännu...
Äter: fil och flingor
Bästa:  Sams med stora sonen igen =)
Sämsta: trött!
Barn: sover, men friska och glada när dom la sig igår.
Väder:fortfarande skumt ute men tror på en skaplig dag

utmaningen som kom bort....

Kom just på att jag helt glömt bort att fundera ut vad jag inte kan tänka mig i höst. Utmaningen jag fick av Att ha det gott  som jag skrev om i morse, ni vet.  Har haft för mycket i huvudet idag för att hunnit komma ihåg det också..... Hoppas få till det i veckan.

söndag

Hu nu har jag kommit hem och fått lite mat i magen. Blev en lång dag på jobbet idag.....Är trött nu men kommer kännas bra när lönen kommer =)  Hade planer på att hinna springa lite på stan och köpa mer schampo och inpackning men det får bli någon annan gång.

Nu ska jag gosa med A innan det är dax för honom att nattas.  Imorgon ska han till dagis och pappa ska med då också, jag jobbar måndag och tisdag nästa vecka.

Hoppas hinna kolla runt hos er senare i kväll.

tävling 090906

Mamma Russin har en god tävling ;)  Eller vad sags om singoalla kex efter hennes eget "recept" =)



Jag är med i MAMMA RUSSINS UTLOTTNING.. Fyra hemvirkade Singoalla kakor ligger i ”potten”...Perfekt för dock kalaset..

Vill du med prova lyckan, klicka här för att komma till utlottningen..


Vinnare dras den 20 september.

tävling 090905



Du har chansen att vinna ett superfint lack från creddiga Essie AW-09 kollektion!
Angora Cardi heter den och går i gammelrosa.

Besök Hanna flera gånger i veckan för hon lägger upp tävlingen flera gånger du får en "lott" för varje kommentar du lämnar men endast en/inlägg.

lördagsmorgon

Så är det jobbhelg.....Känns så där :(   Har träningsvärk sen i torsdag (ok lite skönt men ont)........ Tror jag är på väg att bli förkyld, dricker 3 C brus /glas vatten och hoppas klara mig.......

A och sambon ska ta med sig A;s fadder och åka till Furuvik idag, lite avis på det.

Men något roligt ska jag komma med också. Carina på Att ha det gott  hat utmanat mig =) Jag ska visa tre saker jag inte kan tänka mig i höst. Så det ska jag funder på i dag ;)  Kolla in vad hon inte kan tänka sig ha i höst.




Solen ser ut att komma fram idag =)





tävling 090904

♥ Hjärtljusstakar ♥  vill jag gärna vinna. Besök Caroline ni också.


Jag är med och tävlar hos Carolina om ett 4-pack ljusstakar med röda hjärtan från myHeart.
MyHeart.se tillhandahåller romantiska
presenter för det speciella tillfället. Var med och tävla här du med!

Tävlingen avslutas 9/9


dagens ;)

LÄnge sen jag körde en dagens, så här kommer en ....

Humör: bra det är ju fredag ;)  men jag jobbar ihelgen....
Gjort: duschat, bytt blöja på A som inte vill sova, ringt och sjukanmällt dottern.
Planer: jobba
Ser på: datorn....
Lyssnar på: tvljud, barnkanalen
Läser: mailen har jag hunnit
Dricker: inget ännu...
Äter: fil och flingor
Bästa:  Alla verkar vara friska, har en underbar sambo och underbara barn
Sämsta: fullt schema, jobbar till nästa tisdag.
Barn: A ser på tv, stora sonen har inte kommir in ännu ocg dottern mår inge vidare.
Väder:blåser lite och är gråt änså länge

tävlilng 090903



Vitt ljus med rosenblad och rosdoft
Runt..8 x 7 cm
Brinner ned i mitten och sprider ett vackert sken genom stearinväggen



Det här vackra ljuset kan man vinna hos Milla 

Tävlingen avslutas den 7/9

torsdagsmorgon

Lite sol kan skymtas om man gärna vill och det vill jag ;)

Ska strax åka till dagis. Idag ska vi stanna över lunchen, det kommer nog att gå bra för äta gillar ju A ska vara att dom är så många barn som är med som kan "trassla" till det.

Gillar inte att det blivit kallare. Min byxor har blivit för små i midjan.....Måste ta tag i maten igen har ju börjat med träningen igen. Idag är det dax för TeamPower (styrketräningn igrupp) och Yoga. Kom på att jag inte hört något från dom jag brukar åka med, men hoppas vi blir flera.



Den här svampen kom svärmor med häromdagen. Vi har sån tur som får den hemlevererad ;)  Men man kanske skulle ta sig en tur ut i skogen och se om man såg någon svamp.

Gårdagens kläder

Japp har kommer en gårdagens kläder.




Blus;  HM
Byxor;  VILA
Skor; Jana soft

A;s kläder
Keps; Puma
Tröja; MeAndI
Jeans; P.nuts
Skor; crocs

onsdag

Hunnit mycket idag. Började dagen med dagis, där A lekte lite med dom andra barnen. Och jag satt och va tråkig ;)   Sen åkte A och jag till morfar som skulle vara barnvakt på eftermiddagen. Dom hade varit ute och plockat äpplen och ätit plommon så jag undrar hur A är i magen i morgon ;)

Jag åkte till jobbet där vi fick en genomgång av det nya dataprogammet av folktandvårdens ITfolk. Sen hade jag några egna patienter. Så kul det är att ha småbarn som ska undersökas =) Dom är så nyfikna och ärliga =) 

Efter jobbat bar det av till COOP som har kommunens billigaste blöjor. Behöver ha ett nytt paket som ska lämnas på dagis. För from denna månad så ska vi som föräldrar stå för våra barns blöjor själva. På dagis är dom fundersamma på vart dom ska göra av alla paket som vi föräldrar kommer med ;)

När jag äntligen kom hem hade klockan hunnit blivit närmare halv 9. The och macka blev min kvällsmat. Har nu pratat och umgåtts med familjen. Ja alla utan A förstås för han sov redan när jag kom hem :(  Tur att jag kommer att vara ledig dagen efter jag jobbar sent så jag hinner ta igen tiden med A då =)


Blev ett tråkigt inlägg men min dag har inte varit roligare .....


tävling 090902

Har skrivit det här inläget hemma igår.....


Den här finna mormorskudden kan man vinna hos Lissboden.


bråttom

Bråttom bråttom, är på jobbet nu. Men har hunnit med en sväng på dagis innan. A är nu hos morfar.
Berättar mer om dagen senare....

tisdagskväll

Det blir mycket olika saker som händer när man har stort "glapp" mellan barnen. Börja ju dagen med inskolning på dagis för A idag. Nu på kvällen har jag varit på föräldramöte på gymnasiet =)  Kul med kontraster.

Föräldramötet gick också bra. Hennes mentorer verkar jätte trevliga och bra.
Gymnasiet som hon går på är enligt studievägledaren en av dom som har flest elever som studerar vidare på högskola/universitet. Låter ju bra , få se vad som händer min dotter. Stora sonen går även där.


Snart dax att nanna kudden, men ska kolla runt lite innan. Sambon kommer snart hem från speedwayen, tyvärr har det inte gott så bra för "hans" Rospiggar :(




tävling 090901,

Besök MissAgda, hon har en super härlig träningsblogg, ja det slinker ner det mesta även inredning.
Just nu kan man vinna hipster trosor från Röhnis hos henne.



Tävlingen avslutas den 6/9

inskolningsdax

Nu har vi precis kommit hem från A;s första inskolningsdag =)  Jag skulle vara så "tråkig" som möjligt sa hans inskolnings fröken ;) Svårt när man gärna vill vara med =)  Vi höll oss inne medans dom andra gick ut så han och "fröken" skulle lära känna varann lite innan alla barnen är med. Allt gick jätte bra, A brydde sig inte så mycket om mig, men ville visa mig en del saker som han hitta ;)  Men när vi skulle säga hej och gå hem blev A ledsen. Han ville vara kvar. Dom andra kom in och skulle äta lunch och han ville också vara med. På torsdag skulle han äta där om det går som tänkt. Inskolningsfröken tyckte också det gick bra.

  Så här skriver vår kommun om förskolan som det numera heter och inte dagis; Vi har en stor härlig gård med skog, som är vårt uterum där barnen får möjlighet till spännande upplevelser och motorisk träning.  Ser inte riktigt ut så på den här bilden men gården är fantastisk tycker jag. Man ser inte så mycket utefrån, man väl där så finns det många "smårum" med olika saker.

Det har ju mest varit jag som varit tveksam till förskola men jag måste nog medge att jag börjar ändra uppfattning =)


musikalisk kille =)

Vår lilla kille gillar verkligen allt som har med sång och musik att göra. Han spelar allt ;)
Här kommer några "smakprov".

        

En del har ni kanske redan sett men jag bjuder på dom igen ;)  Letar men hittar inte det ska finnas kort där han sitter vid farfars trummor och när han spelar trummor vid guitarhero ,jaja får leta mera....

RSS 2.0