onsdagskväll

Av det fina vädret blev det inget....regnet kom en sväng....och jag hade tvätt hängde ute :(

Gick bra att lämna A på dagis idag trots att han hann somna i bilen på väg dit, så det va lite "trög" startat när vi kom dit. Men gick som sagt bra =)   Träffa Sambon på dagiset han va där och fixa ett jobb =)

På jobbet va det som vanligt. Roligt!  Men hände inget speciellt ;)

När jag kom hem blev det the och mackor =)  Sambon hade stekt ägg, det är mums på macka det ;) 

Sitter nu och tittar på tv och slösurfar men det går så där har tyvärr lite svårt att få kontakt i det trådlösa nätverket :(

Har ledig dag i morgon igen, skönt med att jobba varann dag =) Gör så varann vecka, fast skulle man resa bort eller något sånt så är det ju bättre med längre sammanhängande ledighet. Planerna för morgondagen är att fortsätta röja i hallen som jag börja med i tisdag men då va det för fint väder för att sitta inne =)  Ska även kolla igenom innehållet i HM paketet som kom förra veckan. Få se vad som kommer att få åka tillbaka.... Har redan använt leggingsen som kom, A har också använt skjortan som kom.

 Hade leggingsen under klänningen  i söndags när vi va på barndop.  A hade sin nya skjorta på sig. Han hade svart jeans från Peanuts till.

Kommentarer
Postat av: Therese - Lurans blogg

Ja jakt är inte bara roligt, utan vi äter ju köttet under hela året. Jisses så rik man känner sig då frysen är full med kött. En första påfyllnad har vi fått i veckan :-) Så du har det du ser fram emot då din äldste börjar komma hem med kött :-9 Stor kram!

2009-09-17 @ 08:18:03
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0