lägenhetskontrakt....

Helt galet, Stora sonen har idag skrivit på ett kontrakt för en egen lägenhet han köpt. Min lilla kille, att han fyllde 20 i början på månaden fattar inte mamman.....;)
Super kul för hans skull. Den blir hans den 1 augusti men måste rustas i massor så han har att göra och så inte kan han flytta hemifrån på en gång. Men spännande ska det bli. Kul att få se hur han tänker fixa =)

me and I

Hmm ibland blir det inte som man tänkt sig......Va in på tradera och kolla lite meandI kläder då syrran sa att hon skulle ha sånt "party" i höst och jag tänkte kolla in lite. Visserligen är det ju ny säsong då och nya kläder, men ändå jag kollade lite. Fanns inte så mycket till A men jag hitta en kofta som jag gilla. La ett bud och fick just ett mail att jag vunnit auktionen. Inte alls planerat och har ingen aning om vad jag ska använda den till.....

Inte så tokgit väl?  Jag föll för volangkanten.

tävlingsdax

Japp nu är det dax igen.
Dessa skulle jag vilja vinna åt A som fyller 4 nästa söndag.Besök bloggen Fyra årstider innan den 28/7 så finns det en 
 chansen att det kanske blir ditt :)
Om turen ne är på min sida....;)


bröllopssvammel

Hmmm dåligt med skriva här....Har massor i huvet....Idag sitter jag och stansar ut röda hjärtan som jag TROR vi kommer ha liggande på bordet som dekoration. Ja det är allstå bröllopsplaner som det är tjockt av i mitt huvud.
Vi har tur och har fått massor med hjälp av vänner och släkt.
Träffa syrrans tjej häromdagen, hon ska fixa mitt hår på lördag, min frissan är ju bortrest. S va lite nervös först men jag hade fått bra "instruktiopner" från frissan så det gick bra och kommer att bli fint. Vi hade en dag till som vi kunde testgöra frisyren men det gick så bra första gången så den behövs inte. och det är nog lika bra för vi har ett späckat schema framför oss i veckan. Roligt är det men det ska bli skönt nästa söndag när det "bara" är städning kvar ;)
Sambon sitter just nu på gräsklippan han har tidigare fixat med "sånghäftet", ja det är ju inte bara sånger i det utan jag vill få plats med massor där i. Han har också fått på "sin lott" att göra ett blad till kyrkan med programet där. Nu letar vi efter en bild på kyrkan som vi kan använda på framsidan. Måste ju vara en bild som man lätt kan kopiera och att man fortfarande ser vad det föreställer.
Hmm ja ni ser mycket funderingar och detta är bara en mycket liten del av allt som vi ska fixa och hinna i veckan....

RSS 2.0