ledig fredag :)

Ledig dag och solen skiner =)
Men som sag min enda lediga dag. Har jobbat 5 och ska jobba 7 till innan jag får en (eller två) lediga dagar. Ska förska hinna med en massa MaryKay i mellan också. På måndag har vi kundkväll med fot och spa tema det ska bli kul. Har två (tror jag) gäster med som det ser ut just nu, hoppas på en till.

Idag har jag bara några saker på "agendan" sen ska jag bara mysa i solen. Lät som syrran och småkusinerna kommer ut en sväng under dagen =)  Så lite fikabröd och lunch ska ordnas. Till kvällsmat för det bli grillat.

Igår kväll va det grillkväll på dagis. Dom hade ordnat det bra. Avslutades med tipspromenad där man fick rita sig i ansiktet för dom olika svaren så vi har fortfarande en kille med röda kinder och en svart ring runt ena ögat för tvätta bort det se nej det går inte ;)

awards night

I måndags så va jag på min första Awards night med MaryKay. Vi hade super trevligt. Alla fick en välfyllt påse med lite smått och gott. Främst pennor och block så vi ska kunna boka och greja =)  Trot eller ej men jag vann ett fint pris för att jag jobbat bra det här kvartalet . Fick ett halsband och örhängen till. 3:e plats i Queen o f sales för våran Unit. Nu blev jag ännu mera tagad att jobba på med MaryKay. Har givit mig själv en utmaning om jag klarar den kan jag åka på seminariet i Göteborg i slutet av augusti.

På vanliga jobbet flyter det på som vanligt. Och samma här hemma. Det går lite framåt i bröllopsplaneringen men änså länge känns det som det är långt kvar och gått om tid....men jag vet hur det brukar bli.....

I morgon ska A och jag hälsa på syrran och kusinerna från småland som kom upp igår. Jag ska på kurs på em så passar på innan dagis. Både A och jag längtar ♥

Jobbar i helgen då jag bytt med en som skulle åka bort. Och kurs i morgon em så det blir en kort helg av min ivanliga fall långledighet. Tråkigt men hoppas få igen det en annan gång. Har pysslat lite varje kväll för att hinna med sånt jag annars brukar göra på långledigheten.

kärlek <3

Sitter i soffan och har lite svårt att komma igång...Kollar lite bloggar och så. A ligger bredvid och ser på barntv. Vet ni va sötnosen säger ? Mamma jag älskar dig! Det är kärlek det =) ♥

Nä nu är det dax att ta tag i dagen och sätta igång så jag blir färdig innan kvällen.

Fick en MaryKay klass bokad igår så jag är super glad =)  Så nu måste jag ta fram böckerna och läsa på lite. Va ju ett ta sen jag hade en klass. I morgon ska vi ha Award night det ska bli spännande för det har jag inte varit med på tidigare.

Blää

Fy och blää. Upptäckte en "jätte" fästing bak i nacken på A när jag skulle smörja in honom med solkräm i morse. Jag gillar inte fästingar...och sitter dom i huvudet på mina barn svimmar jag nästan......
Tur att bästaste Farmor bor nästgårds. A och jag gick dit så hjälpte hon oss att ta bort den.♥

A cyklar!

Idag har A varit på sitt första "egna" kalas. Lät som dom haft super kul =)

Sambon och jag passa att få en fika hos syrran under tiden. Vi fick med en liten cykel hem till A, så nu tränas det för fullt. Går jätte bra, cyklar fram och tillbaka på gräsmattan. Några meter i taget tar han sig fram själv. Självklart går det bäst när det är lite nedförsbacke som han får hjälp av.  Som ni kanske minns fick A en "springcykel" när han fyllde 2. Så han har ju tränat lite innan ;)


sugen på att tävla ?

Hmm va länge sen jag skrev men nu tror jag att jag fått lite lust igen ;) 
Nu blir det ett tävlingstips =)


Beök bloggen Hemma på Kråkered.
Där kan man vinna dessa fina burkar från Greengate.Ni har till den 22maj på er, då drar hon en vinnare.


RSS 2.0