klänning till midsommar

Nu hoppas jag på fin väder i modsommar då vi ska på 50års fest. Denna klänning från HM.se damp ner i brevlådan häromdagen. Skulle vara fin på midsommar trots att den inte är så färggrann men det är i allafall blommor på den :)


149 kr på REA, ett fynd om ni frågar mig. Lätt utställd modell i chiffong. Volangärmar, fodrat med ett härligt grönt tyg och volang nedtill.

Men det blir till att hitta en kofta till för vi kommer att vara ute på festen.

måndagslista v 24

Idag blir det en tidig måndagslista för att jag ska vara säker på att inte hinna skriva den ;)

Idag är jag extra glad för:

♥ Mina härliga barn och underbara Sambo

♥ Det går sakta men säkert fram med våra bröllopsplaner. Telefon har ringt i massor i helgen, snart är det sista dagen för att anmälla sig.

♥ Vi har haft soligt och varmt (för varmt om man frågar en del) i många dagar, men idag ser det ut att bli sämre, kanske lika bra det så det blir något gjort inne.

♥ Har mycket roligt framför mig, bla tackvare att jag börja som konsulent inom MaryKay.

♥ Trivs på mitt jobb men räknar ner till semestern ;)  Har nu 8 arbetsdagar kvar! 


Glöm inte att titta in hos Jennyn för att läsa flera listor =)

söndagskväll

Hmm hade tänkt ta tag i det här med att blogga igen....men men .....går lite si och så med det....Vet inte om det är solen och värmen som drar eller att jag just nu har ett flyt i mitt MaryKayande :) Spelar ingen roll få se till att det finns tid till det jag vill ;)

Har jobbat i helgen så tyvärr ingen sol för min del :(  Hoppas däremot få lite klirr i kassan ;)  Igår va vi bort på mat hos en kompis. A fick sova hos farmor och farfar för jag jobba och pappan har varit iväg till TierpArenan och tittat på dragracing bla. Stora sonen va även han där men med sin pappa och lillebror. Dottern åkte buss till Frankrike med kyrkan tidigt i morse.

Veckan som kommer är det fullt med kvällsaktivitetar, kul! Men har kortvecka (jobbar bara tisdag och onsdag) så det ska nog gå bra. Ska MaryKaya två kvällar ( visserligen också jobb men det känns inte som det ;)  I morgon har vi gästkväll och jag har fått med mig tre gäster. Tisdag ska jag ha klass med tre tjejer på jobbet. Onsdag fyller svägerskan år och på torsdag ska vi ut och äta med min sales Director som har fyllt 40 nu under våren. Som ni ser bara en massa trevligheter =)


måndagslista

Nu va det evigheter sen det va en måndagslista här inne men nu är det dax

♥  Min underbara familj

♥ Bästaste J som kom på besök med delar av familjen, hon har lovat göra vår bröllopstårta =)

♥  Solen och värmen som har varit här hela helgen och verkar stanna ett par dagar till

♥ Lååångledig med familjen


♥ Har efter kontroll räkning bara 13 dagar kvar till semester


Glöm inte titta in hos jennyn för fler måndagslistor.


tävlingsdax!


 
"Jag är med och tävlar hos JessicaAmandah  om ett 3-radspel från O-rasa- Gör det du också !


OM jag har turen på min sida så önskar vi oss ett spel med bilar =) 
Det tror jag A skulle gilla massor ;)


solskenslördag

Hade en toppen dag med både rabattrens och solstolshäng :)  Solen sken från en klarblå himmeldagen. Myggorna har hittat hit.....Stora sonen fixa middagen, det blev kycklinggryta med starkkorv, mums. Har även hunnit kollat igenom A;s ärvda kläder, så nu har massor med t-shirts att använda. Han gillar bäst den då han ser ut som en brandman, jag har en annan favorit ;) Tror även att han har över 30st shorts, så tvätta behövs inte ;) Och så måste värmen hålla isig så han hinner använda så många som möjligt :)

Solen skiner även idag. Det kanske blir en tur till bakluckeloppisen :)  Undra om jag ska åka själv eller om jag ska fråga om Sambon vill följa med ?  Med honom med tror jag dock att det blir en snabbare tur en om jag åker själv ;)

klämfredag

Oj så tiden går....

Har hänt masor med saker sen sist. Stora sonen har tittat och budat på en lägenhet som han inte fick :(  Haft fot och spa kväll med gäster där jag fick med mig 4 tjejer. Har även haft en egen klass :) Varit och firat syrrans tjej som tog studenten. Haft fin främmande med lekkompisar till A. A har hunnit varit på ännu ett tjejkalas ;). Haft grillkväll på dagis. Haft en myskväll med A och Sambon i Östhammar med lekplatshäng och glassätning =)
Svärmor har även bjudit oss på smakprovning av bröllopsmiddagen. Med några småändringar så är Sambon nöjd ;)

Nu har vi långledigt här hemma. Solen skiner och vi har en massa utefix som ska göras, härligt! Just kommit hem från en trevlig och god fika hos svärmor.

RSS 2.0