Måndag :)

Japp så va det måndag igen. Känns som jag har en "lugn"vecka framför mig, törs man skriva så ? Nu kanske det blir full fart.....

Måndag = måndagslista

♥ Hämta hem min lillkille tidigt på dagis idag (sluta lite tidigare än vanligt). Och han blev inte ledsen som han ofta blir när vi hämtar "för" tidigt :)

♥ Har en slappdag idag, kommer bara göra sånt jag vill ;)
 
♥ Har "långledigt" i helgen som kommer (ledig3dagar)

♥ A har önskat pannkakor till middag, mums. (får bli på låglaktos till pappan som numera äter så och mår bättre i sin mage)
 
♥ Mamma och jag ska på kondis i morgon, kuligt!

♥ Trivs superbra i min nya jacka.

Titta hos Jennyn och läs fler listor

tävlingsdax!

Japp nu är det dax igen, har hittat en tävling men fina vinster. Så snabb in och kolla och tävla ni också ;)Detta är vinsterna! Det är hela tre vinster!  Så nu in snabbt till Uttan och tävla :)

Måndagslista !

Super länge sen jag skrev en pepmåndagslista. Här kommer en men kan inte lova när det blir nästa....


♥ Som (nästan) alltid kommer mina härliga barn och underbara Make ( hmm känns fortfaradne häftigt att skriva make iställe för Sambo) först, utan er stannar min värld.

♥ Maken och jag hade en toppen helg förra veckan då jag vann biljetter till Lena Philipssons Drömshow på Mrs Moet's blogg. Sov på hotell, härligt!  Visserligen så längta vi lite efter A som alltid kommer till oss på natten ;)
♥ Finvädret som va i helgen, visserligen jobbade jag men vi hann med en picknick i fredags :)

♥ En "lugnare" vecka på jobbet efter några "häst"veckor.

♥ Ska jobba 4 dagars veckor from nu fram till nyår. Känns sådär men försöker göra det till en positiv sak :)

Glöm nu inte att titta in hos jennyn och läs flera måndagslistor....

Emmas bloppis

 

Dessa finak kläder fanns i paketet som jag skrev om igår. Jag fyndade dom hos Emmas vita drömmar. Hon har en bloppis där hon säljer barnkläder. Ja egentligen ska jag väl inte skriva om den för då får jag ju "konkurans" om kläderna ;)  Dom va både billiga OCH i fint skick, något som gillas av mig ;)

Det är inte bara Bloppisen som är bra, gillar hennes blogg förövrigt också :)

RSS 2.0