kvällspromenad

Vi har varit och tagit 1 årskort hos fotografen. Kändes inte som vi fick till något leende, tyvärr. Hoppas nu på fotografen som jag vet lyckas tidigare.
Som ni kanske minns hade jag problem med kläder till A:s fotogrfering. Lyckades inte 100 där heller. Fick ju tag i en skjorta som va ok men hade långa armar. Den fick han ha. Vi har letat förtvivlad efter shorts till (han fyller ju på sommaren även fast det känns som höst ett tag nu). Har inte hittat några så det fick bli ett par gamla, hoppas dom inte ser urtvättade ut på bilderna. Förrutom det passa dom bra till. Så jag hoppas.

Dottern har gått sin första dag på den här terminen idag(börjar i 9:an) Hon tyckte det va ok. Dom hade fått tre nya elver i klassen. Schemat va ok, två långa dagar då hon inte kommer hem förrän kl 17 dom andra tre kommer hon hem kl16 (hon åker kl 7.50). Inga håltimmar, bra när man inte kan komma hem.

A va på lite kinkigt humör på kvällen, kan vara vaccinet han fick på förmiddagen. Ville inge så vi gick en promenad. Han gillar verkligen att åka vagn, även fast jag tycker sulkyn vi fått ärva känns lite som han sitter på backen och att han är så oskyddad för bilarna som åker förbi. Hastigheten är satt till 70km på "vår" väg fast så sakta är det sällan någon som kör.


Kommentarer
Postat av: misshelena

har en Tanja som börjar på 6 års i morgon ,och en johanna som börjar gymnasiet,ochså lilla filip som börjar 5an visst är det skönt att sommarlovet är slut haha...

2008-08-20 @ 00:10:49
URL: http://misshelenas.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Härligt med kvällspromenader med vagnen, eller hur!! :)

2008-08-20 @ 08:23:12
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Petra

Ojdå, t o m bakifrån ser han lite kinkig ut :-)

2008-08-20 @ 08:30:07
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Smilla

misshelena: Ja det ska bli skönt när man kommer in i rutinerna igen.alexandra: Kvällpromenaden va toppen vi hade så skönt väder igår.petra: Som tur va blev han på bättre humör när vi va ute.kram på er allihopa

2008-08-20 @ 10:59:15
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0