Öppna förskolan

Det va jätte kul att vara på Öppna idag. Lille A lekte och såg ut att ha kul med dom andra barna. Dom flesta va gamla bekanta så det va trevligt att träffas och höra hur dom haft det.

Efteråt åkte vi och hälsa på morfar. Mormor va inte hemma, hon är på Åland och tycker att det har blåst för mycket för att åka hem. Som tur är är hon med sin kusin som har hus där så dom har någonstans att bo medans dom väntar.
Morfar hade inte träffat A på snart två veckor och på den tiden har det hänt mycket i A:s utveckling, så han tycke det va extra kul att träffa oss. Morfar hade bakat snabb bullar som han bjöd på. F passa också på att komma och hämta sina saker han hade glömt hemma.

När vi kom hem hade dottern varit ute och åkt en lång sväng med moppen och hon va så stålt över att det gått bra. Nu har hon en kompis här och dom sitter och fnittrar på hennes rum. Tror dom längtar lite till skolan för att träffa alla kompisar.

Stora sonen har packat väskan, han ska till sin pappa i helgen (dottern ska stanna hemma). Han sitter just nu och kollar på tennis på tv. Trodde han inte hade någon anning om hur det funkar ;) Men han sitter här med mig så jag passar på att prata med honom. Till hans förtret, han mest hummar tillbaka.

 Den här fina gästen besökte oss häromdagen.

Kommentarer
Postat av: Noretstar

Det var fin. Fast lite trist att se dem för de brukar ju komma till hösten. Då vet man att det går utför för sommaren :)

2008-08-16 @ 07:31:47
URL: http://noretstar.blogg.se/
Postat av: quinna08

Jätte fin bild som du lyckats fånga i rätt ögonblick.Ha en bra lördag!

2008-08-16 @ 08:42:45
URL: http://quinna08.blogg.se/
Postat av: Smilla

Till Norestar: Usch ja synd på sommaren men hösten kan vara skön också.Till quinna08: Jag tog många kort ;)

2008-08-16 @ 23:42:21
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0