söndagmorgon

Vilken trevlig dag vi hade igår med sambons fest, även fast det va lite stressigt (som vanligt) innan vi hade fått allt klart.
Vi va som sägt i ett av svärföräldrarnas växthus ( dom har fler, har handesträdgård på vårarna), när vännerna (ca 35st) kom va det fortfarande ljust men när mörkret kom så va det jätte myssigt att sitta där inne med massor med tända ljus.

Det hände fler roliga saker i går. Svägerskan och svågern fick en liten dotter. Ett stort grattis till dom! Hoppas höra av dom idag så vi får veta hur stor den lilla tjejen är ( och kanske få hälsa på). Tyvärr så kunde dom ju inte vara med på festen. Fast svägerskan hade skrivit en liten "biografi" om sambons liv som va kul att få höra då svärfar och svärmor läste upp den i stället.

Nu är det snart frukost för dom som ännu sover och sen är det dax att gå upp och städa och plocka undan i växthuset. Massor med både mat, kakor och tårta kvar som vi tänker lämna till svägerskan som hon kan ta fram när det kommer folk och tittar på bebisen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0