fredag

Min dag började med att A och jag åkte till Öppna förskolan. Vi tycker det är så kul där! A hade så många kompisar som vi känner där i dag.
Stanna till hos mamma och pappa innan vi åkte hem och fik en mackfika. Hade massor att prata om han ju bara träffa mamma en snabb sväng i går innan jag åkte och jobba.

När vi kom hem va det dax för "snickarna" att få eftermiddagsfika. Dom har jobbat på hela veckan så nu är plåten på taket. Kommer med bilder i morgon. Dom är nästan färdiga med allt ute så nästa vecka börjar dom fixa inne.

Så fort dottern kom hem från skolan åkte vi till stan (tog upp sonen på vägen). Vi har tittat på tapeter och golv till frigeboden. Tapeter hitta vi inga som vi tyckte passa, ja inte som vi kom överens om i allafall ;)   Golv har vi hittat som de flesta av oss gilla ;)  Men det fick inte plats i bilen så åker in och köper det senare i veckan då vi tar med släpp.

Ett besök i staden ;) utan ett besök på Max finns inte i den här familjen ;) Så det blev bönsallad (duktigt) och en Friscoburgare (mindre bra). Men det gäller att äta utan dåligt samvete annars är det inte värt. Det har gått  bra hittills så det känns som det är ok.
Är nu hemma och slöar i soffan har just tittat på "Extra extra"

Kommentarer
Postat av: tess

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Peter har givit sig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Ni hjälper honom väll??



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

//Tess



2008-09-19 @ 23:22:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Robin & Evelina

Supertack snälla! :) Vad fint du har fått på bloggen.



Mvh Evelina Robins Garderob

2008-09-19 @ 23:34:26
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0