valborg

Glömde ju skriva i går kväll......Hade lite pyssel ja ni vet och så är klockan dax för sängen så där helt plötsligt.....

Va iväg på v.v igår och hade gått ner, hurra, kändes sjuk bra. Har varit lite trögt på den fronten ett tag nu. Har för mycket kul (som också som oftast innebär en massa gott=onyttigt att äta) framför mig i hela maj. Börjar med en resa till Tyskland med jobbet nästa helg (+plus några dagar till).

Idag vakna vi av solen, för vi har ett härligt väder idag. Bara 8 grader (i skuggan) ännu men kommer säkert att bli mycket varmare. Har bjudit hit en kompis på kvällen vi ska grilla innan vi åker och tittar på majbrasan här i byn. Få se hur många barn som följer med?

Bägge barnen är hemma idag för det är skollov, även för han som har praktik. Och stackars dottern har fortfarande magsjukan. Blir hon inte bättre får hon hålla sig borta när kompisen kommer på kvällen. ( Fast det va han vi va till i lördags när sambon va sjuk så han har nog redan blivit smittat )

Kommentarer
Postat av: *Sofie*

Vilken fin blogg du har!





Och grattis till viktnedgången. Hoppas att ni får en trevlig valborg, kram

2009-04-30 @ 10:30:36
URL: http://frusofie.se
Postat av: Anna

TYack så mycket för din kommentar! Det gick bra igår och var jätteskoj! Så roligt med ett minus, grattis!!! Ha en underbar valborg! Kram /A

2009-04-30 @ 19:02:03
URL: http://annaspoints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0