God morgon alla Hjärtan

I natt har vi fått sovit riktigt bra. Trots att A börjar bli förkyld....Men nu har vi gått ner och sitter och ser på barnprogram och har mys. Det är minnus 13 grader ute så vi har tänt i kamin.

Gårdagen va vi först till Öppna förskolan sedan till mamma och pappa som vanligt. Stora sonen är hemma i helgen för han ska skjuta lerduvor på söndagen ( jaktkursen ) men dottern har åkt till sin pappa, hon har ringt och stackarn har blivit magsjuk :(  Jag som lagt ner några gelehjärtan i hennes väska tills i dag.

I dag är det ♥ Alla Hjärtans dag ♥
Jag och sambon har förlovningsdag ♥ ( bara 3 år fast vi har ju varit ihop till och från i 9½ år)

Fast den här dagen har inte alltid inneburit bara bra saker, för två år sedan när vi vänta A  så gjorde vi ett moderkaksprov idag och dom sa första svängen att det inte såg så bra ut....Så den dagen va det många tårar, ja inte bara den dagen det tog 6 veckor (med flera prover) innan vi fick alla besked och vi bestämde att A skulle komma till oss och det ångrar vi inte. Vi har ju fått världens gosigaste unge ♥ Och änså länge är han frisk och allt verkar bra. Han har ett ovanligt fel och  man vet inte om det är något som kommer att utvecklas eller ej. Hans första år fick vi gå på kontroller flera gånger men nu räcker det med 1 gång om året enligt hans läkare.
Det blir många ♥ idag men hos oss är det en riktig ♥ dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0