söndag

Oj i dag fick vi sova länge. A sov jättebra så han vakna inte tills förrän kl6 men vi kunde ligga kvar och slumra ända till kl9. Skönt!

Hållt på att fixa med fyra! kassar kläder som vi fått ärva. Bla en jätte fin Didrikssons overall som kanske kommer att passa nästa vinter. Det fanns även en Didrikssonsjacka som blir lagom till i vår. Fanns även en massa PoP och Molo tröjor.

Nu när A sover middag är det dax för det sista i hans nya lekrum. =) kommer att bli så bra.

Det ringde några nyss som ville komma och titta på friggeboden. Snickaren hade föreslaget en sån när dom ville ha en övernattningsställe. Så sambon har kollat in hur sonen hade lämnat den. Lite hade han fått plocka undan. När jag kolla om sonen bäddat sängen så hade han inte kollat det ;)  Så när han va där och skulle kolla det så kom dom så jag hoppas han hann bädda om det inte va gjort. Så "knasig" man är det va ju inte det dom skulle kolla om sängen va bäddad eller ej, utan hur det va byggt.

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej!

Nu är det dags för en ny tävling igen. Denna gången får ni tävlingsdeltagare designa erat eget vinnarpris! Kika in för att vara med. :-)



Kram

2009-01-04 @ 17:15:20
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0