tisdagskväll + hushållsnäratjänster

Det blev verkligen en slödag igår men det va riktigt skönt att bara nästan göra ingenting =)
Men han en sväng till jobbet där jag köpte hem 50st! barntandborstar. Ja dom är inte till mig ;) Syrran som jobbar som dagmamma och dom har dagbarnvårdarnasdag på torsdag och då ska alla barnen få godispåsar något syrran inte tyckte va en helt bra ide eftersom några av hennes barn bla. inte äter godis....så då tyckte hon att det skulle ligga en tandborste i varje påse ;)

Lämna stora sonen på skjutbanan där han klara skjutningen på hare, så nu är det bara älgbanan kvar.....

Vi andra, ja inte sambon han va hos en kompis och såg på speedway, åkte vidare på barnkalas, eller får väl inte säga barnkalas hon fyllde 13år så hon är stora tjejen nu ;)

Idag regnar det....Hade tänkt gå en sväng med stavarna nu på förmiddagen för stora sonen har redan slutat skolan och är hemma och kan passa A medans. Men har fått fina regnkläder av svärföräldrarna så regn ska inte vara något hinder.....
Träffa en av mina kusiners fruar i går på kalaset. Hon går upp kl.6 varje morgon och går en en runda. Blir så avundsjuk, tänk om jag va lika disiplinerad. Hon sa att även fast det va tugnt innan hon kom ut så hade hon igen det när hon kom hem. Då va hon glad och pigg. Och det märktes på henne. Hon och en kompis har sagt upp sig från hemtjänsten och har öppnat eget. Allt går bra. Blir så glad för hennes skull =) Det märktes på henne att hon trivdes bättre med livet nu. www.jespis.se ska ni gå in på om ni vill ha hjälp med något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0