090306

Det blev en sväng till Öppna förskolan. A har varit pigg och glad hela tiden. Skönt! Tyvärr va det inte så många barn där idag, men A lekar ju ändå mest själv även fast man märker att han blir mer och mer intresserad av andra barn. Va med dom större barnen en sväng även fast dom tycker han är för "liten" för att leka med dom ;) Dom mindre barnen går han och ger saker så dom ska ha något att leka med, han är för gullig ;)

Sen blev det obligatoriska besöket hos mamma och pappa ;) Där va även syrran och hennes älsta tjej (dom håller på att bygga om badrummet så dom va där och duscha). A;s stora kusin va det länge sen vi träffa så det va kul. Nu har vi nästan bestämt oss för att hälsa på vår andra syrra i början på april. Ska bara kolla scheman och sånt först. Hoppas det går ihop för det skulle vara jätte kul.

Lite småsur på stora sonen när jag kom hem och han inte gjort något av det jag bett honom om..... Men nu har han i allafall satt fart med maten. Han ska bjuda på Spenat fylld potatistårta och nyrökt fläskfile. Visst låter det gott !

Kommentarer
Postat av: Nina

rökt fläskfilé låter mums.. spenat har jag lite svårt för, men det smakade förhoppningvis bra?! :)

2009-03-06 @ 21:41:56
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: sanna

Åhhh det känner man igen! Min son har kommit in i något som nog tillhör tonårsfason.. Fast han fyller 12 nu. Men det är nog bara att förbereda sig innför en stor prövning..



Hoppas du får en fin helg..



Kramar om



Ps det låter väldigt gott med maten =)

2009-03-06 @ 22:27:05
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0