måndag morgon

Så där ja nu är det jobbdax igen. Kul när man väl kommer dit, men gillar inte att klockan ringer 4,40 känns som man nyss lagt sig :(
A har sovit bra i natt igen (håller tummarna) fast jag försökte få honom att somna om istället för vällingen där i vargtimmen. Men inte lyckades jag. Men som sagt somnade i själv i sin säng och ligger kvar där fortfarande och det är otroligt skönt för sambon och mig.

Jag känner av ryggen och tänker på svärmor och svärfar som jobbar i växthusen nästan sju dagar i veckan från sportlovet till midsommar, hur har dom det med ryggen ?  Hör dom inte  ofta "gnälla".

Ser ut att bli en fin dag idag =) Hör just nu någon fågel som sjunger. Tyvärr är jag skit dålig på fåglar. Kan typ domherrar och hackspettar. Men dom sjunger (oftast) fint och är vackra att titta på ;)

Nu är det dax att fixa mig färdig så jag inte kommer försent;)

Kommentarer
Postat av: Nina

fyyy, 04:40! jag som tycker att det är jobbigt när jag måste upp 05:15! kliver du alltid upp så tidigt??ha en bra dag och hoppas ryggen blir bättre..

kramkram

2009-03-16 @ 09:00:08
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: sanna

Vilken tid du får gå upp =0 Låter som skänt arbete med växthus..Ryggen måste du vara rädd om, den är så väldigt viktigt för kroppen. Så den ska du använda på rätt sätt..Hoppas du får en fin dag..Kram

2009-03-16 @ 11:56:27
URL: http://sannasuppner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0