kavli reklam

Det gick bra att jobba idag, ingen bandypublik som hade råkat i slagsmål som kom till oss. Det va en ny tandläkare på akuten idag ( jobbat länge men inte på akuten)  så det tog lite extra tid idag. Hade lite svårt att prioretera men han kommer säkert lära sig snart ;) Jobbar ju på timme så det gjorde inget ;) 

Sonen bjöd på thailändsfilé när jag kom hem. Gott ! Dottern har varit på köruppvisning ( heter det uppvisning när dom sjunger,ja ni fattar vad jag menar ;)

Vi har även hunnit vara i väg en sv'äng på födelsedagskalas då en kompis fyller år i dag.  Hennes kille hade bla bakat tårtan som va super god, den innehöll keso ?!? Receptet hade han jittat i "Sju sorters Kakor", måste ta och titta om det finns med i min upplaga.
Vi har även gratulerat A;s kusin M som fyller 3 år idag. Fast bara genom telefon då hon bor i småland, men vi ska åka och gratulera henne om 14 dagar då det passar bättre för oss =)

Nu är det dax att kolla runt på några bloggar innan det är tid för kudden. Jobbar ju i morgon igen.

Har tv på och just nu är det reklam. Ser Kavlis reklam för räkmjukost, den har blivit ny. Det är inte längre en liten kille som börjar "dansa" till "Thats the way we like it"  utan nu är det pensionärernas tur. Kul!
 

Hittar tyvärr inte på den med pensionärerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0