full fart....

Blir inte så mycket skrivet.....Sitter inte så ,mycket vid datorn här ute. Vill hellre prata och umgås med mina föräldrar och systrar med familjer än att sitta här. Och så är det här den enda datorn här med internet så det är många som vill kolla ;)

Igår regna det dagen så då blev det inget gjort med taket, tyvärr :(  I dag är det fint så det körs för fullt där uppe. Jag har turen att inte bethöva klättra försöker vara med och sköta markservicen. Många barn att ha lite koll på massor med fika och mat till alla för att inte tala om all disk ;) 
Vill komma så långt som möjligt idag då det är sista dagen som alla kan vara med och jobba.

Alla kusinerna har det super kul med varann =)  Har "pratat" med Dottern via FB hon verkar ha det bra, men har blivit superförkyld stackarn :(  Hon har redan börjat planera för nästa vecka när hon kommer hem. Hon ska visserligen jobba men kvällsaktiviternarna :)

Har fått en för frågan om vart stugan ligger. Vid östkusten och vi har inte långt hit. Skönt att ha nära tycker jag oftast. Att kunna åka hit över dagen bara om man vill. Stora sonen har till och med närmare sitt jobb nu än när han är hemma ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0