läkarbesöket

Ja det blev inget mera skrivet igår, va helt slut när vi kom hem från stan.
Vi va på sjukhuset från halv 11 till kl14. Heldag med andra ord. Vi hade visserligen 20 min! i mellan besöken ( skulle ha varit en timme) då han vi äta en macka och gå på toa.
Börja med hörseltesterna, sköterska gjorde flera olika då A va duktig och med på "notern" nästan hela tiden, trots att han både borde varit trött och hungrig. Sen besök hos läkaren, men han ville ha ytterligare ett test så ner till andra våningen och gjorde ännu ett test. Upp och tillbaka hos läkaren hämtar han ännu en läkare för konsultation. Som ni förstår hör inte A så bra :(  Inge kul. Kanske kanske beror det på att han kanske har vatten bakom öronen. Läkarna rekommendera att låta söva A och titta och "skrapa" rent och göra ännu ett test när han är sövd. Inge kul men en självklarhet för oss. Så det skrev en remiss och nu är det bara att vänta på tid.

Åkte sen runt till olika affärerer men köpte inget. Vi va inte riktigt på köp humör :(  Jo det blev en liten leksaksbil till A för det lova vi när han inte va så sugen på att läkaren skulle titta i öronen. En muta allstå =)

Väl hemma så tog vi det lite lugnt, hängde tvätt och titta på tv.

Idag kanske vi för besök av A;s kusiner på eftermiddagen. Det ska bli kul. Få se om det blir en sväng till pulkabacken som Sambon fixa i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0