Kallt!

Vi hade det trevligt i går, börja ju med julfest och dans kring granen och sen trevligt umgänge hemma hos faster och farbror =)
Innan vi åkte så va vi ute en liiten sväng måste ju fixa bilen ren från all snö innan man duscha annars hade det varit onödigt med en sån ;)  Hu så kallt vi hade tyckte jag 17 minus men väldigt vacker!  Men när vi åkte hem igår kväll så va det 24 grader kallt,ännu mera hu....Och vet ni va det är fortfarande så kallt här hemma 24 minus.....SÅ när jag vakna, ska jobba idag, så va det bara att klä på sig innan dusch igen men den här gången för att sätta i motorvärmaren.

Duktiga Sambon hade hunnit med massor igår när vi va borta. Han hade bla. flyttast på våran säng så i natt har vi sovit i vårat "gamla" sovrum igen. För i det här rummet hade Sambon sovrum när vi flytta hit och så hade vi det i ett par år innan vi byggde till och flytta ner och Dottern flytta in här.

Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Ja, visst är det enkelt att "spara" 4-800 kr? Genom att gjuta egna? Tror det skulle vara roligt att ha sådana "bakelser" i trädgården. Får nog ta å köpa lite finbetong å testa :-) Hoppas du får en bra dag, här är det 34 grader kallt så vi sticker inte nästan utanför dörren idag! Kram

2010-01-07 @ 09:04:04
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0