första dagen på semestern

Vilken härlig dag vi haft idag =)  Började med att cykla med Dottern till jobbet. Sen hem och av med alla kläderna och snabb i poolen. För idag har det varit varmt ( och skönt).  I poolen har A och jag tillbringat större delen av dagen =)

Sambon har varit på sjön med några kompisar och fiskat. Han har bränt sig rejält bak på nacken stackarn...

Stora sonen har varit till svägerskan och klippt deras gräsmatta för dom kommer hem från Gotland idag. Och det kan ju vara skönt att slippa se en långt gräs det första men gör. Hemma hos oss finns det nästan inget gräs att klippa. Vi har mycket gräs men just nu är det mesta gult :(  Blir fort så här när det blir torrt. Börja visserligen ta sig lite igen där vi tömde ut vattnet från A;s pool häromdagen men det lär inte dröja länge innan det blir gult igen, tyvärr.

Dottern hade hoppats på att kunna slänga sig i en kall pool när hon kom hem men det är varmt i vattnet där. Är ju inte så djupt kanske 30cm eller nått så den blir fort varm.

Dottern och jag tog ut våra bärbara datorer nu på kvällen och sitter ute och kollar runt lite. Just nu är det faktiskt riktigt skönt, inte några mygg ens =)



Blommr som växer i rabatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0