söndagsol

Ser ut att bli en solstol som gäller idag också =) Vistt är det härligt med det här vädret ? Fast vi är nog några som börjat "klaga" på värmen nu. Vi ska ju ha födelsedagskalas här hemma í morgon. Så skulle kunna tänka mig liiite svalare så jag skulle få lite lust och ork till att åtminstonne dammsuga lite.......Jaja det är nog fint väder i morgon också såvi inte behöver vara inne och se hur det ser ut ;)

Tror det vlir en tur till stugan idag, den ligger ju vid vattnet och där brukar det ju kunna vara lite svalare. Få se om vi får dom stora barnen med oss. Nu har Dottern "ledigt" från kören ända till onsdag när dom börjar finslipa lite till nästa helgs föreställningar. Hon ska visserligen jobba i veckan men inget kväll"jobb".

Några har undrat över vart Dottern sommarjobbar. Hon är "värdinna" i Valö kyrka. Visar runt och berättar lite om kyrkan och bjuder på fika om någon vill ha. Så åk gärna dit och ställ lite kluriga frågor ;)


Vi hade det trevligt på 18års kalaset igår. Vi grilla grillspet och hade det trevligt! Hon hade önskat sig porslin så det fick hon av oss =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0