en helt vanlig fredag =)

Vi har haft en skön fredag =)  Den har bestått av både regn, solsken och lite hagel, men nu skiner solen igen. Såna här kvällar när det är kallt ute men solsken så önskar jag att vi hade ett inglasat uterum, som man kunde sitta och bli lite varm i själen i.

Har hunnit med lite "måste"fixande men även hunnit vara inne hos Stora sonen och bara varit.  Hjälpt honom att skriva ett personligt brev som han kan skicka med sina ansökningar. Han tänker skicka en förfrågan om en lärlingsplats till så många elfirmor som möjligt, så kanske han får något svar.

När Sambon kom hem så fixa vi lite mysmat. Grilla kyckling, värmde några painrich, ställde fram en god brie och några skivor melon =) Mums.

Nu sitter A och jag och kollar på Pelle Svanslös. A som gillar djur valde den filmen själv. Ska strax fylla badet åt honom innan det blir dax för sängen.
Sen så ska Sambon och jag mysa i soffan alldeles ensamma ♥ Det känns som det va länge sen. Undrar om vi hittar något på tv;n att titta på eller om vi ska leta upp någon gammal film. Visserligen föreligger risken att vi somnar innan slutet men vad gör det ;)Så här fint hade vi förra sommaren. Men tror att om det kommer lite värme så sätter årets blommor också snart fart ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0