Jobba

Åh så skönt nu har jag gått upp tidigt min sista dag på raken. Sex stycken 4,45 mornar tar på mina krafter för inte "fattar" jag att jag måste gå och lägga mig i tid ;)  Idag va till och med A trött, han har sovit i sin säng hela natten och fick väcka honom när det va dax. Något som inte händer allt för ofta.

Nä bäst att åka nu så man inte kommer försent närman varit upp i tid ;)

Kommentarer
Postat av: Vero

Ja, skönt att komma upp i tid och att känna sig pigg. I helgen hoppas jag på att vara pigg och energisk, så mycket som jag vill göra. Sen får vi se om det blir så eller inte.



Jag har faktiskt bokat upp de två sista lördagarna och då tänkte jag bege mig till bakluckan och stå där själv. Har massor med saker som jag behöver bli av med... Pryttlar, möbler och kläder. Skulle säkert kunna åka med nya saker VARJE helg framöver, nu när vi rensar nere i källaren. Men jag jobbar ju lördagar så det är svårt. Vi har pratat om att fixa garageloppis tillsammans några grannar, och det vore ju verkligen toppen.



Ha en fin dag och 4 härliga lediga dagar.

2010-06-17 @ 09:28:25
URL: http://verosparlor.blogspot.com
Postat av: Nina

hm.. verkar krångel med att kommentera dina senaste inlägg.. hur som helst så kan det säkert bli bra med möblerna där ;)



trevlig helg!

2010-06-18 @ 20:09:54
URL: http://ninadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0