fredagskväll

Åh så skönt att få komma hem idag =)  Inte för att det va tråkigt på jobbet eller så utan bara skönt att fåkomma just hem. Stora sonen har haft ledig dag och hade fixat maten, det blev kycklingspett, ris och en cremefracheröra med masso rav vitlök så nu luktar man....:( Han hitta receptet i Vår kokbok från Coop. Ny rätt för oss eftersom Stora sonen letat upp den själv dagen till ära ;) 

Dottern stanna kvar hos en kompis på vägen hem och ska vara kvar tills i morgon. Dom va ett gäng som skulle ha filmkväll ( blir förmodligen filmnatt för dom hade film i ca 5 timmar berätta hon :)

A har varit supertrött sen han kom hem från dagis. Så han vill inget men nu har han och Sambon gått upp för att sova. Misstänker att det kommer att gå fort för honom ( kanske för bägge ;) att somna.

Ikväll blir det soffan ( som vanligt) vi tänker titta på Så ska det låta som börjar för säsongen idag =)   Sen hoppas jag vi orkar se Skavlan för jag har missat att han börjat igen. Han brukar ha bra gäster =)  Har dock ingen aning om vilka som gästar honom ikväll.

Två jobbdagar till den här veckan men hoppas hinna titta in har en sväng även i morgon =)  Ska ju även på kalas i morgon. Sambon har köpt  presenter. Det står två fina paket på köksbordet och väntar ;)  A va lite sugen på det med Bamse på, få se hur det går i morgon när det inte är han som ska öppna dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0